|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 | ||
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
Alıntı:
silinmemis cevrucefakar kardesim, ilk sayfada duruyor: Alıntı:
bu gûzel konuyu bizimle paylasanlardan ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#12 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 443
![]() |
![]() Nesli kardeşim...
Senden Geriye Kalan Kâlbe Takılı Bir AH İçimde Dertli Dertli Gezinir Binbir SEYYAH Peygamber Güllerinin Kokusu Gelmez EYVAH Anladım En Güzide Sevgi Yalnız ALLAH Gölgem Sana Emanet Artık Bana EYVALLAH... |
|
|
|
#13 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
ben deliriyorum yavaş yavaş
|
#14 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
aman ha kardeşim sakın sizler bize lazımsınız ..... bende silmedim diyecektim .... baktım silinen bi şey yok sanırım ilk sayfaya bakmayı unutmuşsunuz
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#15 | |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Alıntı:
Ablam daha önce konuyu Nesli kardeşimiz açmıştı,cevrucefakar kardeşimizde oraya yorum yapmıştı,ismail kardeşimizde aynı konuyu açınca ,konuları birleştirdim ![]() işte böyle bi karışıklık oldu
![]() |