|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Evet! Konuğumuz sevgili elifbüşra kardeşimiz ![]() ![]() ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]![]() ![]() ![]() ![]() önce özel aracımızla alıyoruz kardeşimizi; [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] konuk odamıza alıp biraz dinlendirelim ve ikramlarda bulunalım ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] sıra ikramlarımızda; inşaALLAH beğenirsin kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() artık pc başına alalım seni ![]() ![]() çiçeklerimizi de sunarak kolay gelsin diyoruz kardeşimize; ![]() ![]() VE SORULARIMIZA BASLIYORUZ... 1- Birdamla ailesi ile nasıl tanıştınız? Bu platform sizin için ne anlam ifade ediyor?
2- Birdamla ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir? 3- Kendinizi tanıtmanız istense; bize kendinizi kaç cümleyle ifade edersiniz? 4- Şu söz benim hayat felsefemdir dediğiniz bir söz var mı? 5- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız? 6- İnsan doğasında en güçlü duygu sizce hangisidir? 7- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir? 8- Sizce ne olmazsa olmaz? 9- Bilgisayar ve internet insanları sizce asosyalleştiriyormu? Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? Net alemi sizin için ne ifade ediyor? 10- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? 11- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? 12- Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm hangisidir? 13- Kültürlü kime denir? Nasıl kültürlü olunur? 14- Kültür farklılığı insan ilişkilerini etkiler mi? 15- Dinlenmek için neler yaparsınız? Hoşunuza giderek yaptığınız bir uğraşınız var mı? 16- Nasıl eğlenirsiniz? İnsan hayattan sizce nasıl zevk alır? 17- Sizce hayatın en zor yanları nelerdir? 18- İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız? 19- Hayatınızda sizi en çok üzen, en çok mutlu olduğunuz ve en çok sinirlendiğiniz olaylar nelerdir? 20- Kitap alırken en fazla dikkat ettiğiniz unsur nedir? 21- Güncel haberleri en çok nerden alırsınız? Neden? 22- Türkiye'de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? 23- Düşünce özgürlüğü nedir? Düşüncelerinizi ifade etmekte ne kadar özgürsünüz? 24- En son kime ne hediye aldınız? Size verilen en son hediye nedir? 25- Sizi çok etkileyen bir ayeti ve hadisi yazar mısınız? 26- Türkiye'nin en güzel yeri neresidir? Neden? 27- Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüt ne olurdu? 28- Türkiye'de bilim nasıl gelişir ve önündeki engeller nelerdir? 29- Tartışmak sizce nedir? Tartışma nasıl olmalıdır? 30- Eğitim sistemimizin verdiği eğitim ve öğretimden memnun musunuz? Aile içi eğitim, okul öncesi ve okul eğitimi olarak neler yapılabilir? 31- İnsanlığa en faydalı icat sizce hangisi? 32- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı? 33-Bu forumu sizde vazgeçilmez kılan dönüm noktası ne oldu acaba? 34- soruları cevaplamakta zorlandınız mı? Hangi sorular zorlayıcıydı? 35- Son olarak;Birdamla ailesine söylemek istediğiniz bir şey var mı? |
|
|
#2 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
elifbuşra kardeşimiz konukluğun hayırlı olsun
musab kardeş sanada geçmiş olsun konukluğun bitti şimdi sana karışabiliriz |
|
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
konukluğun hayırlı olsun
![]() yaktım seni demi matem kardeş ama elif buşra bana zor sorular sormadı belki kıyak yaparım
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
#4 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
hosgeldiniz elifbusra kardesim
konuklugunuz hayirli olsun, kolay gelsin )
|
#6 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2009 Mesajlar: 1,000
![]() |
hoşgeldin konukluğun hayırlı olsun
|
|
|
#7 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
![]() ![]() ![]() Hoşgeldin Elif Busra kardeşim ! ![]() ![]() ![]() ![]()
#8 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
çok güzel bir süpriz oldu.
teşekkür ederim yasemin abla.. hepinize çoooooook teşekkür ederim. ![]() ![]() HOŞBULDUM. araba için çok teşekkür ederim yasemin abla,çok sevdim arabayı,içinden çıkmak istemedim ![]() ikramlar da çok güzelll ![]() ![]() hepinize teşekkürler![]() çiçekler de şahaneymiş. soruları cevaplamaya başlayım inşallah...
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
elifbusra tarafından (07.08.09 Saat 10:19) değiştirildi. |
|
|
#9 |
|
Fedakar
![]() |
VE SORULARIMIZA BASLIYORUZ... bende cevaplara başlıyorum inşallah. 1- Birdamla ailesi ile nasıl tanıştınız? Bu platform sizin için ne anlam ifade ediyor? birdamla ailesi ile ablam sayesinde tanıştım. çok seviyorum.nedense bağımlısı oldum. 2- Birdamla ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir? sadece sitenin kapanmasını istemiyorum. 3- Kendinizi tanıtmanız istense; bize kendinizi kaç cümleyle ifade edersiniz? işte biliyosunuz.konya da oturuyorum. 16 yaşındayım.yani kısaca birdamlanın ilk küçük üyelerindenim. ![]() 4- Şu söz benim hayat felsefemdir dediğiniz bir söz var mı? KURAN VE SÜNNET HAYATIMIZDA OLSUN İSTERİM... 5- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız? hiç bilemiyorum,küçükken çok arkadaşım vardı ama şimdi pek kalmadı,herkes dağıldı. arkadaşım birdamla var,yani sizler çok seviyorum.özellik olarak islamı yaşaması önemli.. 6- İnsan doğasında en güçlü duygu sizce hangisidir? inanmak 7- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir? ALLAH a iyi bir kul olmak istiyorum. 8- Sizce ne olmazsa olmaz? bunu da bilemedim,bi düşüneyim... 9- Bilgisayar ve internet insanları sizce asosyalleştiriyormu? asosyalleştirme ne demek ![]() hiç bişey bilmiyorum, ![]() Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? onu hiç hesaplamadım,fırsat buldukça oturuyorum. Net alemi sizin için ne ifade ediyor? iyiye kullanırsan çok güzel. 10- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? elif ismini çok seviyorum. büşra da kendi ismimdir. elifin manasını hatırlayamadım ama güzel bir manası vardı. büşra da müjde anlamında.
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
elifbusra tarafından (07.08.09 Saat 10:30) değiştirildi. |
|
|
#10 |
|
Fedakar
![]() |
bu arada havai fişekleri çok sevdim.
![]() 11- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? eyvah abi,ferhat abi,yasemin abla çok dikkatimi çekerdi ama alıştım hepinize.. 12- Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm hangisidir? tabiki de çocuk bölümü.. bir de mizah bölümü.. 13- Kültürlü kime denir? Nasıl kültürlü olunur? sonra cevaplayım inşallah 14- Kültür farklılığı insan ilişkilerini etkiler mi? sonra cevaplayım inşallah 15- Dinlenmek için neler yaparsınız? Hoşunuza giderek yaptığınız bir uğraşınız var mı? uyurum... pasta yapmayı severim,çok eğlencelidir. 16- Nasıl eğlenirsiniz? İnsan hayattan sizce nasıl zevk alır? gezerek eğlenirim.kitap okuyarak eğlenirim. herşey iyi olduğu zaman hayattan zevk alındığını düşünüyorum,ama burası dünya... 17- Sizce hayatın en zor yanları nelerdir? herşey.... 18- İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız? ablama danışırdım,ama artık o olmayınca anneme danışırım. zor olan duruma göre de değişir tabiki. 19- Hayatınızda sizi en çok üzen, en çok mutlu olduğunuz ve en çok sinirlendiğiniz olaylar nelerdir? bunu da düşüneyim inşallah sonra cevaplayayım. 20- Kitap alırken en fazla dikkat ettiğiniz unsur nedir? yaşıma göre olmasına dikkat ederim. ama küçük çocukların okudukları masalları okumayı da severim.
|
![]() |