|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
21- Güncel haberleri en çok nerden alırsınız? Neden?
internetten alıyoruz ya da radyodan. 22- Türkiye'de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? Müslümanlara eziyet etmelerini istemiyorum. Çeçenistan gibi müslüman olan ülkelerde savaş var ve Türkiye buna yardım etmiyor,kızıyorumm ![]() 23- Düşünce özgürlüğü nedir? Düşüncelerinizi ifade etmekte ne kadar özgürsünüz? düşüncelerimizi söylemek düşünce özgürlüğüdür.düşündüklerimizi yerinde söylemeliyiz. 24- En son kime ne hediye aldınız? Size verilen en son hediye nedir? bir arkadaşa almıştım,eşarp hediye etmiştim. başka bir arkadaşım gömlek hediye etmişti. 25- Sizi çok etkileyen bir ayeti ve hadisi yazar mısınız? bunu da sonra yazyım inşallah.
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
elifbusra tarafından (10.08.09 Saat 08:10) değiştirildi. |
|
|
#12 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: bursa Mesajlar: 471
![]() |
konukluğun hayırlı olsun elifbüşra kardeşim (:
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] afiyet olsun. |
|
|
#13 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
çook teşekkür ederim. nefis görünüyor..
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#14 |
|
Fedakar
![]() |
25- Sizi çok etkileyen bir ayeti ve hadisi yazar mısınız?
ayet:ŞÛRÂ SÛRESİ (25) O, kullarından tövbeyi kabul eden, kötülükleri bağışlayan ve yaptıklarınızı bilendir. hadis::Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tevbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı.
|
|
|
#15 |
|
Fedakar
![]() |
13- Kültürlü kime denir? Nasıl kültürlü olunur?
Güzel ahlaklı insanlara denir diye düşünüyorum. 14- Kültür farklılığı insan ilişkilerini etkiler mi? herkesin de kendine göre kültürü olur. mesela bazı insanlar ayrı tabakta yerler gibi...
|
|
|
#16 |
|
Fedakar
![]() |
beni mutlu ettiniz,süpriz oldu.
![]() inşallah ALLAH da size güzel süprizler hazırlasın. ![]() bugünlük bu kadar ![]()
|
|
|
#17 | |
|
Aileden
Giriş tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 163
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() Misafirliğin hayırlı olsun büşracımm....HOŞGELDİNN.... ben hoşgeldin diyorum ama maşaAllah sen bitirmişsin bile soruları cewaplarına gelince hepsi senin kadar tatlı ve AKLI BAŞINDA...TEBRİK EDERİMMM...
|
#18 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
maşallah hepsini neredeyse bitirmişsin
şimdi atıştırma zamanı ![]() benden de sana bir çikolata çeşmesi afiyet olsun
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
#19 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
hoş gelmişsın kardeşim misafırhanemize
![]() afyet olsun
#20 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
anaaaaaaaaaaaa elifbusrammmm konukk olmusss
![]() OLEEEEEEEEEEE HOS GELDINNNNNNNNNNNNNN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()