|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Tanişma Sitemize yeni üye olmus veya üye olan arkadaslarin kendilerini tanitabilecekleri bölüm.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Sep 2010 Mesajlar: 3
![]() |
SELAMÜN ALEYKÜM DİN KARDEŞLERİM.Sitenize tevafuken ulaştım,site çok güzel emeği geçenlerden ALLAH razı olsun inşaALLAH,müsadeniz arsa ailenize katılmak isterim
|
|
|
|
#2 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
ve aleykümselam
üyeliğiniz hayırlı olsun..
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#3 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Aramıza hoş geldiniz.üyeliğiniz hayırlı olsun
|
#4 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 550
![]() |
ve aleykumselam
hos geldiniz kardeş. üyeliginiz hayırlı olsun inşallah selam ve dua ile.
' ' Bir Tek kalbin kırılmasını önliyebilirsem, ... bir yaşamdan acıyı alabilirsem ve ya bir acıyı hafifletebilirsem, bir kişiyi doğruya yöneltebilirsem... Yada bir ardıç kuşu yavrusunu yeniden yuvasına koyabilirsem... boşuna yaşamış olmayacağım...' ' |
|
|
|
#5 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Sep 2010 Mesajlar: 3
![]() |
hoş buldum kardeşim ALLAH razı olsun
|
|
![]() |