|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#91 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
Hayrettin KARAMAN: "İSRAİLE BOYKOT VACİPTİR" İsrail`i boykot dini ve ahlaki bir ödev İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman, mektupla ve internet üzerinden kendisine gönderilen sorulara, hazırladığı web sitesinden cevap veriyor. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...], mektupla ve internet üzerinden kendisine gönderilen sorulara, hazırladığı web sitesinden cevap veriyor. 2000`den fazla web sayfasından oluşan `www.hayrettinkaraman.net` adlı sitede [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]`a ait 4500 sayfadan fazla yazı bulunuyor. Sitede; Hayrettin [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]`ın en çok okunan kitaplarından 13 tanesi bütünüyle yer alıyor. Hayrettin Karaman`a mektupla ve internet üzerinden gönderilen 250`nin üzerinde soru ve cevabı da sitede bulunuyor. Hayrettin Karaman, İsrail`i destekleyen şirket ve firmaların iflas etmelerini sağlamak için elden geleni yapmanın din ve ahlak ödevi olduğunu söyledi. Hayrettin Karaman, `[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]...` SORU: `Müstakil evimize bir kat kaloriferi döşetecektim. Kendimce yaptığım bir araştırma sonucunda Türkiye`de bulunan Yahudi kökenli işadamlarına ait bir firmanın, bu konuda uygun olduğu sonucuna ulaştım. Bu firmanın ürününü aldım. Ancak şu an [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]`deki olaylar nedeniyle günah ve sorumluluğa girmiş olabilir miyim diye endişe taşımaktayım. Bu konuda görüşlerinizi istirham ediyorum.` HAYRETTİN KARAMAN: İsrail`de veya başka yerlerde yaşayan yahudiler arasında siyonizme ve bugünkü İsrail hükümetinin yaptıklarına karşı olan birçok insan vardır. Dini farklı olmakla beraber insan hak ve özgürlüklerine saygılı olan ve farklı inanç sahiplerine kötülük etmeyen fertlerle ve gruplarla ilgi kurmamızda, onlarla alışveriş yapmamızda bir sakınca yoktur. Geçen günlerde benim elime bir liste ulaştı, bu listede, kazancından İsrail`e pay ayıran ve yapılanları onaylayan şirket ve firmaların adları yazılmıştı. İşte bunları boykot etmek, onlarla alışverişi kesmek, hatta iflas etmelerini sağlamak için elden geleni yapmak din ve ahlak ödevidir. BOYKOTA DEVAM BOYKOTA DEVAM BOYKOTA DEVAM [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
|
#92 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
![]() ![]()
|
#93 | |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 1
![]() |
Sevgili kardeşim çok doğru şeyler söylemişsin . beni yanlış anlamazsan bişeler ekliycem . diğer üyelerde yanlış anlamasın . amam bana şunuda kimse demesin işte zayıf müslüman ne dediği belli değil.. (ben başka bir konu ararken rast gele girdim foruma belki benim yazdıklarım daha öncedende yazılmıştır.)
çokta uzatmak istemiyorum. yazdıklarınız çok doğru ama bizim memleketimizde bunları uygulayacak kimse yok. zamanında benimde güvendiğim iktidarın yaptıklarını görüyorsunuz. suçlamıyorum insandırlar tek suç onlardada değildir . kimse üstüne alınmasın herkez suçlu . örnekmi yok bu dediğiniz firmaların bayiliğini alan. sözüm ona zamanında bize dinimizi öğreten .. şimdiyse eleştirince bizleri küffar ilan eden . ve çıkarı için faize bile helal fetvasına kadar giden . buna başbakanda dahil... değilmiydi o taa belediye başkanlığı sırasında belediye gelirleri cuma gecesinden p.tesiye 3 günlük repo yapılsa . şimdi iktidarı sırasında faiz dünyanın gerçeğidir sözü kime ait.. cüppeyi kim giydi.. sinirlenince insanlara kim hakaret ediyor. ve ekonomi sözüm ona düzgün giderken bunlardan iyisi yok diyipte adam kıran.. biraz bozulunca bunlarda kötüymüş ama diyipte genede diğerlerinden iyidir diyip dediğini bir taraftan yalamadığını zannedip adam kandırmaya çalışanlar oldukça daha tepemi,ze çok vururlar. eksik yanlış varsa başka bir zaman daha detaylı inceleyip düzeltirim. ama yanlışını düzeltemeyenler oldukça dediklerimi düşünün.. insana sen sapıtmışsın başka partidenmisin şumusun bumusun diyipte doğrulara katlanamayan etiketçi doğru söyleyeni potansiyel suçlu görmekten çekinmeyen zihniyetler oldukça.. kendi yemediğini fakire verme duyusuna yutkunan insanları kendilerine muhtac edipte tvlere çıkaranlar oldukça.... vay halimize ha bunları almışız ha amerikayla iyi geçinmişiz ..herkeze hayırlı ramazanlar. Alıntı:
|
|
|
![]() |