|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#21 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#22 |
|
Fedakar
![]() |
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
ŞARON DİYOR Kİ
Yemin ederim ; eğer ben sıradan bir İsrail vatandaşı olsaydım, gördüğüm her Filistinliyi yakardım, acı çekerek ölmesini sağlardım. Refah ta 750 filistinliyi öldürmüştüm. Arap kızlarına tecavüz etmelerini sağlayarak askerleri cesaretlendirmeye çalışıyordum. Filistinli kadınlar Yahudilerin ancak kölesi olabilir. Biz onlara istediğimizi yapabiliriz. BOYKOTLAR DAHA ÖNCE DENENDİ DİYE YILACAKMAYIN . UNUTMAYIN Kİ! YAPACAĞIN EN UFAK TEPKİ TEPKİSİZLİKDEN HAYIRLIDIR. MERMİ Bizden..ASLA OLMASIN! İSRAİL'E DESTEK SUNAN ÇOK ULUSLU ŞİRKETLER :: Filistin'li çocukların, masum insanların katili Şaron'un destekçilerinin listesini aşağıda bulacaksınız. Bunların mallarını tercih edip etmemek sizin vicdani sorumluluğunuz... AOL internet Time magazine Life magazine Time-Life books, etc. Lilt Rad Sunkist Delta Galil Industries Ltd Marks & Spencers Hema Auchan Tchibo GAP Banana Republic Structure J-Crew J.C. Penny Pryca Lindex DIM Donna Karan / DKNY Ralph Lauren Playtex Hugo Boss Aramis Clinique DKNY Estee Lauder Prescriptives Origins Natural Resources MAC Cosmetics La Mer Bobbi Brown Essentials Jane Bumble and Bumble Kate Spade Baby Products LEWIS TRUST GROUP LTD Britannia Pacific Properties Marks & Spencer M&S stores St. Michaels Fox TV Network Sky TV Network Star TV Network National Geographical Weekly Standard Newspaper, TV Guide News of the World (UK) The Sun (UK) The Times Sunday Times, Times Educational Suppliment (TES), etc The Telegraph (Australia), Gold Coast Bulletin, Herald Sun, Independent Newspapers Ltd, Newsphotos, Sunday Herald, Sunday Mail ..etc... lots more Australian papers! The New York Post (US)newspaper Harper Collins Book Publishers, Ragan Books, Zondervan Nursery World, Rawkus, NDS, Mushroom Records, ChinaByte.com, Festival Records Revlon cosmetic products New World Entertainment Forbes Selfridges Selfridges Stores Home Depot retails stores EXPO Design Centers Villager’s Hardware stores Apex Supply Company Georgia Lighting Maintenance Warehouse National Blinds and Wallpaper LEA & PERRINS LU Biscuits APAX PARTNERS & CO. LTD Ariel Intel IBM NOKIA DANONE CNN Phillips Morris Parlement Marlbora Carrefour Coca-Cola Dr Pepper Sprite Fanta Schweppes Fruitopia Kia Ora Johnson & Johnson CNBC ICQ (internet chat program) Maggi Calvin Klein Danone yogurt The Limited Inc SARA LEE Leggs - Hosiery Sara Lee Bakery Kiwi - Shoe care Nur die - Hosiery Sanex - Body care Gossard - Intimate apparel Kiwi - Shoe care Nokia electronic products NESTLE Nescafé Perrier Vittel Pure Life Carnation Libby's Milkmaid Nesquik Buitoni Crosse & Blackwell Milkybar, KitKat, Quality Street, Smarties, After Eight, Lion, Aero, Polo Shreddies cereal KitKat, Quality Street, Smarties, Baci, After Eight, Baby Ruth, Butterfinger, Lion, Aero, Polo, Frutips Felix - cat food L'Oréal (important interest) L'OREAL Giorgio Armani Perfumes Redken 5th Avenue NYC Lancome Paris Vichy Cacharel La Roche-Posay Garnier Biotherm Helena Rubinstein Maybelline Ralph Lauren Perfumes Carson KIMBERLY-CLARK KLEENEX facial tissues KOTEX products HUGGIES disposable baby products ANDREX products Walt Disney Disneyland EuroDisney Disney Products Strauss dairy Jacob biscuits HP foods Evian, Volvic Galbani Türkiye’deki YAHUDİ – MASON şirketlerinden bazıları •Alüminyum Eşya _ Nasaş alüminyum levha şerit, çubuk, v.s. •Likid Gaz _ Ankara Gaz _ Aygaz _ Bursagaz _ Mobilgaz. (Likid gazlar petrôl mahsûlü olduğundan bunları îmal eden bütün şirketler, Shell, Mobil, BP, v.s. ile münasebet hâlindedirler.) •Havagazı Ocağı _ Arçelik _ Auer _ Türk Demir Döküm •Plastik Eşya _ Pilsa mâmulü plâstik (Plâstik de bir petrôl mahsûlüdür.) •argarin _ Vita _ Sana _ Sanella _Turyağ _ Ufa • Ciklet _ Dandy • Radyo, Televizyon, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi _ Arçelik _ Hoover _ Aygaz _ Mobilgaz _ İpragaz _ Crosley _ AEG _ Singer _ Norge _ Ambra _ Evsan _ Özaltın _ Philips _ Siera _ Rekormat _ Acarsoy _ Prescold _ Elektrolüks _ Profilo _ Radiola _ Aga _ National _ Atlas _ Tonberg _ Beko _ Nordmende _ Grundig •Sabun _ Lüks _ Soley _ Puro •Elektrik Ampulü _ General Electric _ Edison _ Philips _ Tekfen •Otomobil _ Anadolu _ Murat _ Renault •Otobüs _ Man _ Mercedes _ Magirüs _ Bussing •Minibüs _ Ford _ BMC _ Magirüs •Kamyon _ BMC _ Austin _ Morris _ Ford _ Bedford _ Dodge _ Desoto _ Fargo _ Man •Kamyonet _ Chrysler _ Skoda _ İnternational •Oto Lastiği _ Goodyear _ Pireli _ Uniroyal •Dikiş Makinesi _ Singer _ Zetina •İlaç _ Hoechst _ Bayer _ Abbott _ Sandoz _ Roche _ Pfizer _ Carlo Erba •Meşrubat _ coca cola _ Elvan _ Pepsi _ Yedigün _ Fruko •Cam Elyafı _ İzocam •Boya _ Bayraklı boya _ ÇBS _ Dyo _ Sadolin •İplik _ Polylen _ Sasa _ Sifaş •Kumaş _ Bossa _ Bozkurt •Tıraş Kremi _ Gibbs •Diş Macunu _ İpana _ Binaca _ Kolynos •Diş Fırçası _ Banat •Zeytin Yağı _ Salat •Deterjan _ Persil _ Vim _ Tursil _ Pril _ Omo _ Al
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#24 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
#25 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
lütfen artık nefsimize yenilmiyelim
|
|
|
|
#26 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
ŞUANKI ARAB REJİMLERİNİN ÇOGUDA SİYONİST MALIDIR
LÜTFEN BUNLARIDA BOYKOT EDELİM ALLAHUMMANSURİL MUCAHİDİN VE FİLFİSTİN Allah yahudilere lanet etsin Allah işbirlikçi ihanetçilere de lanet etsin( arabistan mısır ürdün ) "fa'lem ennehû la ilahe illallah" (bil ki Allah'tan başka ilâh yoktur) farklı bir ilahınız mı var yarın kimin yüzüne bakacaksınız ey işbirlikçi kafirler sizin ilahınız başkamı Hayber hayber ya yahud Ceyşi Muhammed sevfe yeud Bil-İntifada,Bil-intifada HAYBERİ HATIRLA EY YAHUD MUHAMMED ORDUSU GELİYOR HAYDİ HİZBULLAH HAYDİ HİZBULLAH
|
#27 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
ah kardeşlerim ahhh
bugün oldukca üzüldüm.... alışverişe gittim... hani bizler biliyoruz ya bu boygotu emin olun pek kimseler bilmiyor..... bunu çevremize yaymamız lazım.
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#28 |
|
Fedakar
![]() |
Dilsad abla maalesef dedigin dogru..
ben fotokopi yapip dagitiyorum her gittigim yere BEYAZ EŞYA Evsan Özaltýn Philips Elektrolux Profilo National Noromende Beko Grundig Intel IBM Nokia CNN Motorola Dell GÜZELLİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ Loreal Cover Gril Herbal Essences Lasting Color Loving Care Max Factor Miss Clariol Olay Secret MAC Cosmetics DİĞER MUHTELİF ÜRÜNLER Adam Bonus Boss Hugo Boss Old Spice AOL internet ICQ (bildiğimiz chat programı) Hema DKNY LEWIS Liby’s National Geographical Fox TV Network Galbani Langrome Paris Kate Spade Aramis Philips Morris Migors HSBC CNBC Calvin Klein Kiwi Lion Area Polo Vhichy Helena Rubinstein Sara Lee Perrier Cacharel Walt Disney Disneyland Euro Disney OTOMOTİV Renault Man Mercedes Magirus Ford Fiat BMC Dodge Chrysler Skoda Goodyear Pirelli Uniycral Mitsubishi Peugeot TEMİZLİK MALZEMELERİ Ariel (Sharon’un Kendi firması) Alo Omo Persil Vim Ace Rinso Alfa Mintax ELEKTRİK AMPULU General Elektrik Edison Philips Tekfen SABUN Hacı Şakir Lüks Puro ŞAMPUAN Pantene Recioce Blendax BOYA OBS Dyo Sadolin İPLİK Polyen Sasa Sifaş ÇOCUK VE KADIN Orkid Allways Prima DİŞ MACUNU İpana Colgate (gelirinin yarısını bağışlıyor) MEŞRUBAT Coca-Cola (mayıs ayı gelirini İsrail’e bağışladı) Fanta Pepsi 7 Gün Elvan Turkuaz Fruko Sprit Schweppes LİKİT GAZLAR Ankara Gaz Aygaz Bursagaz Mobilgaz İpragaz AKARYAKIT BP Shell SİGARA Marlbora Camel Parlement Motecarlo CAM EŞYA İzocam DİŞ FIRÇASI Banat TRAŞ KREMİ Gibbs KUMAŞ Vakko Bossa İLAÇ Hoechst Bayer Sandoz Roche Pfizer Saned GIDA Vita Sana Turyaş Ufa Panda Pringles Danone Nestle Nescafe Nesquick Milkybar Kitkat Jacobs Mc Donalds (Azarbeycandaki müslüman kardeşler protesto etti ve oradaki şubeler kapatıldı) Maggi |
|
|
|
#29 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
|
|
#30 |
|