|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] EVET DEĞERLİ KONUĞUMUZ MATEM01 KARDEŞİMİZ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Sevgili kardeşimizi özel aracımızla alıyoruz ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Konuk odamızda dinlendirelim sizi ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] ikramlarımızı sunalım umarım beğenirsiniz kardeşim ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] buyurun ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] afiyet olsun Matem kardeşim ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] kardeşimizi bilgisayar başına alalımmı ![]() evet dediğinizi duyar gibiyim ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Matem kardeşim bu da çiçeğiniz buyrun ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] VE SORULARIMIZA BASLIYORUZ... 1- Birdamla ailesi ile nasıl tanıştınız? Bu platform sizin için ne anlam ifade ediyor?
2- Birdamla ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir? 3- Kendinizi tanıtmanız istense; bize kendinizi kaç cümleyle ifade edersiniz? 4- Şu söz benim hayat felsefemdir dediğiniz bir söz var mı? 5- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız? 6- İnsan doğasında en güçlü duygu sizce hangisidir? 7- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir? 8- Sizce ne olmazsa olmaz? 9- Bilgisayar ve internet insanları sizce asosyalleştiriyormu? Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? Net alemi sizin için ne ifade ediyor? 10- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? 11- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? 12- Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm hangisidir? 13- Kültürlü kime denir? Nasıl kültürlü olunur? 14- Kültür farklılığı insan ilişkilerini etkiler mi? 15- Dinlenmek için neler yaparsınız? Hoşunuza giderek yaptığınız bir uğraşınız var mı? 16- Nasıl eğlenirsiniz? İnsan hayattan sizce nasıl zevk alır? 17- Sizce hayatın en zor yanları nelerdir? 18- İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız? 19- Hayatınızda sizi en çok üzen, en çok mutlu olduğunuz ve en çok sinirlendiğiniz olaylar nelerdir? 20- Kitap alırken en fazla dikkat ettiğiniz unsur nedir? 21- Güncel haberleri en çok nerden alırsınız? Neden? 22- Türkiye'de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? 23- Düşünce özgürlüğü nedir? Düşüncelerinizi ifade etmekte ne kadar özgürsünüz? 24- En son kime ne hediye aldınız? Size verilen en son hediye nedir? 25- Sizi çok etkileyen bir ayeti ve hadisi yazar mısınız? 26- Türkiye'nin en güzel yeri neresidir? Neden? 27- Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüt ne olurdu? 28- Türkiye'de bilim nasıl gelişir ve önündeki engeller nelerdir? 29- Tartışmak sizce nedir? Tartışma nasıl olmalıdır? 30- Eğitim sistemimizin verdiği eğitim ve öğretimden memnun musunuz? Aile içi eğitim, okul öncesi ve okul eğitimi olarak neler yapılabilir? 31- İnsanlığa en faydalı icat sizce hangisi? 32- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı? 33-Bu forumu sizde vazgeçilmez kılan dönüm noktası ne oldu acaba? 34- soruları cevaplamakta zorlandınız mı? Hangi sorular zorlayıcıydı? 35- Son olarak;Birdamla ailesine söylemek istediğiniz bir şey var mı? |
|
|
|
#2 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
OOO MADEM KARDEŞİM HOŞ GELMİŞSİNİZ SEFALAR GETİRMİŞSİNİZ BEKLE BEKLE GÖZLERİMİZ YOLLARDA KADI NERELERDE KALDINIZ BÖYLE
dedik ki madem meryama kardeşimiz rahatsız bizden müsade istedi bu vesile ile geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz kardeşimize.. bizde dedik ki madem öyle matem01 kardeşimiz konuğumuz olsun ![]() iyi demişiz ama değilmi.... ee hadi bakalım biraz dinleninde cevaplayın şu sorucuklarımız ![]() kolay gelsinnn işte gülünüz . . . . . [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#3 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
hoş geldin matem kardes,konuklugun hayirli olsun
ikramlar herşey çok güzel olmus, kolay gelsin sana..
|
|
#5 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] MAtemmm agaa NASIL BI DUYGU KONUK OLMAK Hazirmisen? Streslimisen? ?ne içersen, çay kahve... ![]() EEE BUYURRRRR HADIII ![]() ![]() kOLAYYYYY GELSINNNNNN [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
|
#6 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 726
![]() |
MaşaAllah matem kardeşimiz konuğumuz olmuş...
Hoşgeldin matem kardeşim hayırlı olsun, hadi kolay gelsin size bakalım cevapları bekliyoruz.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cevapları görelim bendende ikram gelecek size inşaAllah önce cevaplar.... ![]()
|
#7 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
Hoşgeldin matem kardeşim
hayırlı olsun ve de koly gelsin ![]() ![]()
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#8 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 759
![]() |
Hoşgeldin matem kardeşim
konuk olmussun birdamlaya ne gûzel.. bence keyfini çikar vallah. sorularda kolaymis ama çokmus, bu vesile ile,seni biraz yakindan tanimis olacagiz kardes.. kolay gelsin insallah ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
öncelikle herkese teşekkür ediyorum beni konuk yaptığınız için yaw konuşamıyorum çok heyecanlıyım
neyse soruların cevaplarına geçelim (1)BİRDAMLA AİLESİYLE ABİMDEN GÖRDÜM VE BENDE HEMEN KENDİMİ KAYDETTİM BU FLATFORM BENİM İÇİN DÜŞÜNCELERİ İYİ OLAN İNSANLARIN BULUŞMA NOKTASI İFADE EDİYOR (2)FORUMDAN BEKLENTİM İYİ BİR ŞEKİLDE HERKESİN FORUMA KATKISI OLMASI (3)KENDİMİ BENDE ÇÖZEMEDİM AMA ÇOK SİNİRLİ VE ÇOK DÜŞÜNEN BİRİSİYİM (4)HAYAT FELSEFESİNİ ÇÖZEMEDİĞİM İÇİN BİR SÖZ BİLMİYORUM (5)ARKADAŞLARIMI SEÇERKEN SADIK OLMASINA VE BENİM İÇİN HERŞEY YAPABİLMESİ ŞARTLARINI ARARIM (6)İnsan doğasında en güçlü duygu AKILDIR VE DÜŞÜNCE (7)GELECEYE YÖNELİK HAYALİM İSE ŞU YAHUDİ GENELKURMAYLARIN YERİNE GEÇMEK (8BENCE DİN OLMASA OLMAZ (9)ZAMANIMIN İNTERNETTE 1.5 SAAT GEÇİRİYOM YADA FARKINA VARAMIYORUM ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ (10)FORUMDAKİ NİCKİM MATEM VE ANLAMI İSE HAYATIMIN HEP MATEMLE GEÇMESİ(ÜZÜNTÜLÜ) (11)FORUMDA DİKKATİMİ ÇEKEN İSİMLER RANA,EYVAH,YASEMİN,FERHAT,DİLSAD ABLALARIM VE ABİLERİM VE DEĞERLİ ADMİNLERİMİZ (12)EN SEVDİĞİM BÖLÜM SERBEST KÜRSÜ (13)KÜRTÜRLÜ OLMAK KÜLTÜRLERİMİZE SAHİP ÇIKAN KİŞİLERDİR (14)EVET ETKİLER (15)DİNLENMEK İÇİN BARAJ VE SESSİZ YERLERE GİDERİM (16)NASIL MI EĞLENİRİM EĞLENEMİYORUMKİ İNSAN HAYATTA MUTLU İSE ZEVK ALIR (17)ÇALIŞMAK VE FIRÇA YEMEK (18İLK BEYNİME DANIŞIRIM (19)BU SORUYU YANITLAMASAM (20)KİTAP OKUMUYORUM AMA ALIRKEN RESMİNE BAKIYORUM ![]() (21)İNTERNET VE GAZETELERDEN(VAKİT TABİKİ) (22)TABİKİ TEPKİ DUYDUĞUM İSRAİL,AMERİKA,RUSYA,İNGİLTERE GİBİ KATLİAM YAPAN VE ONLARI İZLEYİP TEPKİ GÖSTERMİYEN KİŞİLER (23)TABİKİ ARTIK DÜŞÜNCE ÖZĞÜRLÜĞÜ VAR AMA ESKİ DÖNEMLERDE YOKTU VE ÖZGÜRÜM (24)BÜTÜN AYET VE HADİSLER BENİ ETKİLİYOR (25)EN SON BİRİNE TABİKİ HER ZAMAN KLASİK OLAN HEDİYE SAATTİR.SAAT HEDİYE ETTİM.HENÜZ HEDİYE ALMADIM ![]() (26)EN GÜZEL YERİ TABİKİ HERKESİN MEMLEKETİDİR (27)AKILLI OL ![]() (28TÜRKİYEDE BİLİM FAZLA GELİŞEMEZ ÇÜNKÜ BAŞÖRTÜLÜ ABLALARIMIZI ÜNİVERSETEYE ALMIYORLAR BUNUN İÇİN GELİŞEMEZ (29)TARTIŞMAK DOĞRUYU BULMAKTIR TARTIŞA YAPARKEN KARŞIDAKİNİ ÜZMEMELİDİR (30)MEMNUNUM (31)TABİKİ ELEKTRİK (32)KENDİM (33)İNSANIN İÇİNİ ARAŞTIRMAK (34)ÇOK ZORLANDIM BUNE YAW GÖZLERİM AĞRIDI BAKA BAKA (35)HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN OH BE BİTTİ NE ZOR İŞMİŞ YAW YEMEKLER ÇOK GÜELDİ YEMİŞ GİBİ OLDUM ALLAH RAZI OLSUN |
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
vayyy masallah matem kardes..
soluklanaydin hele bir...15 gûnûn vardi..ama cavaplarin gûzel,sagolasin bir konu dikkatimi çekti, o konudan esinlenerek birkaç soru sorayim.. mûsadenle tabi: - ûzûntûlu olmak sence nedir; insan neye ûzûntû duymali ? -bazen ser gôrunende hayir, nazende hayir gôrunende ser vardir, sence bunu nasil açiklarsin? -insani en gûzel biçimde yarattim diyen Rabbimiz..bizler neden gûzelikleri gôrmezde olumsuz olanlari gôrûrûz? - hayata nasil mutlu olunur? _turkiyenin basbakani olsa ilk yapacagin icrat ne olurdu ve neden? _TEKRAR DUNYAYA GELSEYDIN ( VARSAYIM) HAYATINDA NELERI DEGISTIRIRDIN? _namaz dinin diregidir..senin diregin nasil? saglamdir ins. -arkadaslarinda en dikkat ettiginin ôzelikleri nelerdir..? -Sen kimsin diyene ne derdin ? Özetle nasil anlatirdin? simdilik bu kadar.. yavas yavas, heyecanlanmadan yanitla matem kardes bu ayin konugu sensin...tadini çikar ![]() sana kolay gelsin..
![]() |