|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
tam oh be sorular bitti dedim yeni sorular çıktı
tamam 1 ayım var onları sonra söylerim ferhat kardeş |
|
|
|
#12 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
Alıntı:
masallah matem kardesim konuk olmus ve cevaplamis bile ![]() vakit ayiririp gûzel yanitlar verdiginiz için..yeni sorular gelmeyede baslamis.. bende birkaç soru sormak isterim ama siz ônce Ferhat kardesin sorularini bitin.. kolay gelsin.. IKRAMLARIMIZ DEVAM EDIYOR TABIII: ![]() ![]() afiyet olsun kardesim...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Sadık
![]() |
şişmanlandım bu yemek yarına
|
|
|
|
#14 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
HOŞGELDİNİZ
soruları bitirmişsiniz maşallah benim de bir sorum olcaktı... acaba siz abim mi ablam mı oluyosunuz? çözemedim de.
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
elifbusra tarafından (25.08.09 Saat 06:51) değiştirildi. |
|
|
|
#15 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
maşallah Matem kardeşime
![]() çabucak soruları cevaplamış yahu ![]() kardeşim yorulmuşsunuzdur ![]() size kahvemizi ikram edelim daha sonra kardeşlerimizin sorularını cevaplarsınız ![]() buyurun ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] afiyet olsun kardeşim
|
#16 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
MATEM KARDEŞİM SİZ BİZİ YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ
![]() BİZ DEDİ Kİ AYIN KONUĞUMUZSUNUZ ![]() SİZ GÜNÜN KONUĞU GİBİ ATEŞ ALIP GİTMİŞSİNİZ ![]() NE BU TELAŞ SEVMEDİNİZ Mİ MİSAFİR AĞIRLAMAMIZI ![]() YAVAŞDAN USULDAN ALSAYDINIZ NE İKRAMLAR YAPILIRDI SİZEE
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#17 |
|
Sadık
![]() |
doğru söylüorsun abla daha 28 günüm var
|
|
|
|
#18 | |
|
Sadık
![]() |
Alıntı:
ama kesin abin değilim yaşım o kaar büyük değil
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Sadık
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
Alıntı:
![]() özür dilerim.. cevapladığın için
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
elifbusra tarafından (25.08.09 Saat 06:52) değiştirildi. |
|
|
![]() |