|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#101 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
1)sevdiğim kelimeler çok mesala azını yırtarım ve salak kelimesini çok severim espirili
![]() 2)sevmediğim kelime şimdi karşımdakinle tartıştığımızda baktılar doğrusunu ben söylüyorum hemen laf atarlar bunada ben bunu diyorum.her zaman sıkışan insan zor durumda kalan insan laf atar bunu unutmayın... 3)beni ne heyacanlandırır nasıl söylesem şimdi ben bunu pas geçim... 4)heyacanımı rüya çıkması... 5)pas 6)pas 7)milletvekili isterdimde ama istemem...milletvekili olarak bölgenin temsili ile gidiyorsun hiç kul hakkı yemesende yedirmeye zorluyorlar...bu çok zor bişey... 8 pas şimdilik yeter bu kadar... bazılarını pas geçmekle kaldım... [SIZE]
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#102 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
eveeet..Musab kardesimizede konuk ettik ..
kendisine konuklugundan dolayi ve sorularimiza sabirla cevapladigi için çok tesekkür ediyoruz.. Sagolasin Musab kardesimiz, iyiki varsin, iyiki tanimisiz seni Rabbim her daim yar ve yardimcin olsun kardesim
|
#103 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
![]() eyvah abi bazı sorular kalmılştı işlerimden dolayı vakit bulamıyorum yeniden![]()
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
![]() |