|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
Alıntı:
![]() sendende çok iyi düşünmüşsün
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#12 |
|
Fedakar
![]() |
doğru söylüyorsun wallah işim zor hele ooo matem01 sakın söylemeyin ona bela dünyanın sorusunu getirir ünüme oda yetmez geometri getirir hala hala
![]() sendende
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#13 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
doğru söylüyorsun bırakmazlar
|
|
|
|
#14 |
|
Fedakar
![]() |
cevrucefakar abi bende hoş buldum sakın zor sorular sorma anlaşırız delmi ![]() ![]()
|
|
|
#15 |
|
Fedakar
![]() |
COLOR="Purple"][/COLOR]şimdi cevaplara başlıyabilirim:
1)BİRDAMLA AİLESİYLE MATEM01 ARKADAŞIM TANIŞTIRDI BENDE BİR BAKİM DEDİM VE İÇİNİ GEZDİM BAKTIMKİ ÇOK GÜZEL GENEL OLARAKTA BAKTIM OTORİTE YERİNE İYİCE OTURMUŞ HEMEN ÜYE OLDUM BU PLARTFORM BENİM İÇİN İNSANLARIN DİĞER SİTELERLE BOŞA GEÇİRECEĞİ ZAMANI YANE OYUN FELAN FİLAN VESAYİRE GELSİN HEM DİNİNİ ÖĞRENSİN HEM KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ ORTAYA KATSIN HEMDEDE İMANINI KORUSUN... 2)BENİM BİRDAMLA FORMDAN BEKLENTİLERİM ÜYELİĞİ BİRAZ DAHA ARTTIRIP BU FORMA YARDIMCI OLMALARIDIR. 3)ÇOK GÜZEL BİR SORU DA DA İŞTE BİRAZ DÜŞÜNEN İNSANIM VE NE YAPTIĞIMI AZ DA OLSA BİLİRİM. 4)HERALDE HATIRLADIĞIM KADARIYLA BİRTANE WAR 'İNSAN AKLININ UCUNU ZORLAMADIKÇA HİÇBİR HEDEFE ULAŞAMAZ' WALLA ARTIK FELSEFEMİ BİLMEM NEYMİ ORASINI SİZ BİLİRSİNİZ. 5)ARKADAŞ SEÇERKEN BAKARIM İMANLIMI TAMAM GERİSİ WARDIR ZATEN ONDA 6)TABİKİ AKILDIR 7)GELECEĞE YÖNELİK HAYALLERİM İSE ÜNİVERSTEYİ BİTİRİM BİR İŞ MESLEK ELDE ETMEK VE YAHUDİ SİTELERİ HACKLEMEK. İSLAM DİNİ OLMASA KESİN HAYAT OLMAZ ZATEN.9)İNSANLARI DİNİ SİTELERİ ELE ALMADIKMI TABİKİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR.HAFTADA 5 SAAT GEÇİRİYORUM.BİRDAMLA BENİM İÇİN GELECEĞİN VE ŞİMDİKİ ZAMANIN IŞIĞI 10)MUSAB İSMİN ANLAMI Müsibete (felakete) uğramış; isabet etmiş. BUDUR.BU NİCK BEN BURAYA İLK KAYDOLDUĞUMDA NİCKİM JEAN_PASSEPARTOUT İDİ BİR ARKADAŞ BANA DEDİKİ İYİKİNE DEMİŞ ALLAH ONDAN RAZI OLSUN SEN NEDEN BİR FRANSIZ İSMİ KATTTINDA BİR İSLAM LİDERİ VEYATTA İSLAMLA İLGİLİ BİR SÖZ FELAN KATMADIN BENDE DEDİMKİ BU ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYORDEDİM SONRA BANA DEDİ SENİN İSMİN BUNDAN SONRA MUSAB OLSUN DEDİ BENDE TAMAM DEDİM VE NİCKİMİ YÖNETİCİLERE DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİM VE DEĞİŞTİRDİM BÖLE. 11)FORMDA EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN İSİMLER: CEVRUCEFAKAR FERHAT SEYYAH ELİFBUSRA RANA YASEMİN DİLSAD ABLA ADMİN 12)Kanayan Yaramız Filistin 13)KÜLTÜR OKUMUŞ BİLMİŞ GEZMİŞ OTORİTESİ TERİNDE OLANA DENİR. 14)EVET ETKİLER ÇÜNKÜ MESELA ADNA 5OCAK SITADI SAHANIN İÇİ DEMİRLERLE ÇEVRİLİ VE YÜKSEK YANE SYİRCİLERDEN KIMSE SAHA İÇİNE GİRMESİN DİYE DEMİR ÖRMÜŞLER.SİVAS A BAKTIĞIMIZDA SAHANIN KENARLARI DEMİRLE ÇEVRİLİ AMA İNSAN DİZİNE İSTERSE ORDAKİLER AYAĞINI KALDIRIP SAHAYA GİREBİLİR AMA ADANA 5 OCAK SAHASININ DEMİTLERİ 2.5 3 METRE FELAN DÜŞÜNÜN KESİNLİKLE KÜLTÜR FAKLILIĞI WARDIR.BUNU MATEM01 ARKADAŞ OKUMASIN BENİ DÖVER ![]() ![]() 15)DİNLENMEK İÇİN ZATEN DİNLENİYORUZDA GEZERİM. 16)EĞLENMEMDE İNSAN NAMAZINI KILIYORSA ZATEN HAYATTAN ZEVK ALIR MUTLU OLUR TADAR. 17)GEÇİMSİZLİK VE ARKADAŞLARIMIN BENİ DİNLEMEMELERİDİR 1 HEMEN DÜŞÜNÜRÜM O İŞİNDEN ÇIKAMADIĞIM ŞEYİ HACKLERİM BUKADAR19)HAYATIMDA EN ÇOK UZEN ŞEY O İSRAİL DÜMBÜĞÜN FİLİSTİNE AÇTIĞI SAVAŞ EN ÇOK MUTLU OLDUĞUM AN DAYIMIN OĞLU İLE plesteyşın OYNAMAK VE TÜRKİYEDEN ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDEN TAKIMLARIMIZIN MAÇINI İZLEMEK EN ÇOK SİNİRLENDİĞİM ŞEY 1)FİLİSTİN SAVAŞI 2)HAKSIZLIK VE İFTİRAYA ÇOK SİNİRLENİRİM 20)KİTAP ALIRKEN EN ÇOK İSLAMI YÖNDEN GİDİYORMU. 21)ŞİMDİLİK GÜNCEL HABERLERİ GAZETEDEN ÇÜNKÜ TELEVİZYONU DERS ÇALIŞMIYORUZ DİYE KALDIRDILAR AMA ALLAH İZİN VERİRSE TELEVİZYONU İNDİRECEĞİZ.BİDE İNTERNET UNUTTUM 22)TABİKİ İSRAİL İN AÇTIĞI SAVAŞ ŞİMDİLİK BUKADAR HEPSİNİ CEVAPLIYACAĞIM DEVAMI WAR hepinizden
|
|
|
#16 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Hoş geldiniz Musab kardeşim konukluğunuz hayırlı olsun ![]() maşallah cevaplara başlamışsınız bile ![]() kolay gelsin
![]() |
|
|
|
#17 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
|
#18 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
musab kardeşim konukluğun hayırlı olsun
sen benim gibi olma sorları gördükden sonra kaçma aman sakın öyle bir hataya düşme ALLAH sorularda yar ve yardımcı olsun ![]() ![]()
|
|
|
|
#19 |
|
Sadık
![]() |
duydum ki çayı çok seviyormuşsun
bana göre çay ve simit birbirine en çok yakışan çiftir birde emeklinin pizzasıdr ![]() afiyet olsun |
|
|
|
#20 |
|
Sadık
![]() |
musab kardeşim soru sorabilirmiyim hıncımı senden alacam bana çok soru sormuşlardı
one minut one minut musab kardeş
|
|
![]() |