|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#21 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: bursa Mesajlar: 471
![]() |
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Sorular ve ikramlar geliyor kardeşim. Masrafa sokuyorsun ama aklında bulunsun ben menfaatsiz ikramda bulunmam bütün kafama takılanları dökerim sonra... kepekleri de dert etme sen ben sana kepek önleyici şampuan hediye ediyorum.[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] birdamla artık çekinmeden soru sorabilirsiniz musab kardeşimize ![]() Cevaplar için Allah razı Olsun. teşekkürler. |
|
|
|
#22 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Hay masaAllah!Musab kardesimiz yanitlara baslamis bile..
Ikramlarda lezziz gôrûnûyor...olsada... ![]() sanirim soru yagmuruna tutulacaksin Musab kardesim.. ![]() katibin kardesim,sampuan fikride harika ![]()
|
#23 | |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
Alıntı:
şimdi kardeşim güzel bi örnek vermişsiniz de ,ben bi konuyu anlayamadım sivas ve adana spor taraftarının kültür farklılığından bu oluyorsa şu galatasaraylılar ne olacak, onların alisamiyende hem 2,5-3 m tel var hem üzeri dikenli tel ile sarmalanmış hemde tellerde elektrik varmış .. şimdi buna göre galatasarayın durumu ne olur ![]() ![]()
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
|
#24 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
Alıntı:
tamam işte bak şimdi türkiyede en eğitimli taraftar fenerbahçe hatta geçen maçta demirleri sökmüşlerdi ve uefada da değlmi yanlış hatırlamyorsam şimdi ben bir gs olarak galatasaraya fazla eleştirmeyin galatasarayda eğitimsiz ama demirlerin üstü elektirik varmış bunu hiç duymadım ama bak işte kültür farklılığına fazla açıklayamadım yada daha sonra sana uzun yazarım t
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#25 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
matem01 kardeşim senin için özel cevap yazdım bi tekrar baksan sen yinede hıncını ben den çıkar bunun rövanşıda var ha diyim.
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#26 |
|
Fedakar
![]() |
katibin kardeş sen bu işleri anlamıyorsun ben demiyorum kitap söylüyor ne diyor biliyonmu söyliyim :eğer kapek yapmıyorsa ozaman bilki cevap vermeme kanseri yapıyor anladın mı yaaaaaaaaaa
bunun ne tedavisi nede ilacı varmışşşşşşşşş ![]() ![]() ![]() SANKİ BİZİM ZAMANIMIZDA ŞAMPUAN MI VARDI DEĞİL Mİ EYVAH KARDEŞ
|
|
|
#27 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1,969
![]() |
Hoşgeldiniz Musab kardeşim
konukluğunuz hayırlı olsun kolay gelsin inşALLAH...
|
#28 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
yaw bu sitede şike var bana kaç bin soru sordunuz ama musab kardeşe hiç sormuyorsunuz
beni kaçırdınız musabıda kaçırın şike yapmayın ![]()
|
|
|
|
#29 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: bursa Mesajlar: 471
![]() |
Alıntı:
tııp literatürüne yeni bir hastalık kazandırdın yetmedi kül şampuanıyla saç bakımında çığır açtın orjinal fikirlerinle, ama diğer sorulara gelince yok olmaz diyorsun. bu gözleri kandırabilir misin bak bakayım ![]() matem kardeşim, merak etme hiç. kendi sorularıma Abdurrahman Yalçınkaya gibi googleden bulduklarımla zenginleştirip 70 yıl sonra bir bayram günü musab kardeşimizin elini öpmeye giden torunlarımızın onun hala sorularıma cevap vermeye çalıştığını birdamla.net te yazdıklarını görür gibiyim. paylaşayım gördüklerimi hemen eyvah kardeşimin torunu: ''musab amca ne tatlı dede değil mi bastonla klavye kullanıyor'' matem kardeşimin en küçük torunu: ''evet ya, katibin amca zamanında bu soruları cevaplamadan kalkamazsın demiş'' bu küçüğü tanıyamadım ben: ![]() ''ya eskilerde hayat varmış bakar mısın; ne kadar güzel hatıralar'' ... kısacası musab kardeşim konukluğun tekrar hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
Alıntı:
sen adamı gülmekten öldürrüsün katibin kardeş ![]() ![]()
|
|
|
![]() |