|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
evet konuğumuz moderatör Süeda_Nur kardeşim ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşimizi özel aracımızla alıyoruz ![]() ![]() Misafir Odamızda dinlendiriyoruz! ![]() sıra ikramlarımızda; inşaALLAH beğenirsin kardeşim ![]() ![]() ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] afiyet olsun canım ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] ![]() ![]() ![]() Çiçeğimizide verdikten sonra! ![]() Ehh Artık seni Bilgisayar başına alabiliriz ![]() ![]() Ve Şimdi Sorularımıza Başlıyoruz ![]() 1- Birdamla ailesi ile nasıl tanıştınız? Bu platform sizin için ne anlam ifade ediyor? 2- Birdamla ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir? 3- Kendinizi tanıtmanız istense; bize kendinizi kaç cümleyle ifade edersiniz? 4- Şu söz benim hayat felsefemdir dediğiniz bir söz var mı? 5- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız? 6- İnsan doğasında en güçlü duygu sizce hangisidir? 7- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir? 8- Sizce ne olmazsa olmaz? 9- Bilgisayar ve internet insanları sizce asosyalleştiriyormu? Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? Net alemi sizin için ne ifade ediyor? 10- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? 11- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? 12- Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm hangisidir? 13- Kültürlü kime denir? Nasıl kültürlü olunur? 14- Kültür farklılığı insan ilişkilerini etkiler mi? 15- Dinlenmek için neler yaparsınız? Hoşunuza giderek yaptığınız bir uğraşınız var mı? 16- Nasıl eğlenirsiniz? İnsan hayattan sizce nasıl zevk alır? 17- Sizce hayatın en zor yanları nelerdir? 18- İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız? 19- Hayatınızda sizi en çok üzen, en çok mutlu olduğunuz ve en çok sinirlendiğiniz olaylar nelerdir? 20- Kitap alırken en fazla dikkat ettiğiniz unsur nedir? 21- Güncel haberleri en çok nerden alırsınız? Neden? 22- Türkiye'de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? 23- Düşünce özgürlüğü nedir? Düşüncelerinizi ifade etmekte ne kadar özgürsünüz? 24- En son kime ne hediye aldınız? Size verilen en son hediye nedir? 25- Sizi çok etkileyen bir ayeti ve hadisi yazar mısınız? 26- Türkiye'nin en güzel yeri neresidir? Neden? 27- Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüt ne olurdu? 28- Türkiye'de bilim nasıl gelişir ve önündeki engeller nelerdir? 29- Tartışmak sizce nedir? Tartışma nasıl olmalıdır? 30- Eğitim sistemimizin verdiği eğitim ve öğretimden memnun musunuz? Aile içi eğitim, okul öncesi ve okul eğitimi olarak neler yapılabilir? 31- İnsanlığa en faydalı icat sizce hangisi? 32- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı? 33-Bu forumu sizde vazgeçilmez kılan dönüm noktası ne oldu acaba? 34- soruları cevaplamakta zorlandınız mı? Hangi sorular zorlayıcıydı? 35- Son olarak;Birdamla ailesine söylemek istediğiniz bir şey var mı? Kolay gelsin Kardeşim ![]() |
|
|
#2 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
OOO KİMİN KARDEŞİ ... konukmu olmuş benim güzel kardeşim hoşgelmiş sefalar getirmiş.... ee bi süre ortalıktan kaybolursa bizde kaybolmasın diye sorularla bağlarız işte böyle
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
#3 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Süeda_Nur kardeşimhoşgeldiniz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 726
![]() |
![]() ![]() aaaa konuk olmuşum süpriz oldu benim için hoş buldumm... ![]() araç ve misafirperverliğin için teşekkür ederim yasemin kardeşim Rabbim razı olsun ikramlar çok güzel görünüyor eline sağlık... ![]() ![]() biraz yoğunum şu sıralar... ![]() ama sorulara inşaAllah en kısa zamanda cevap vermeye çalışacağım... ![]() ![]() teşekkür ederim dilsad ablam... ![]() eyvah kardeşim..
#5 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Oct 2008 Konum: Ne açar kimse kapım bad-ı sabadan gayrı Mesajlar: 470
![]() |
Konukluğun hayırlı olsun sueda nur. Kolay gelsin
Düşmanlarım bana ne yapabilir ki? Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir. Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir. Değil mi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır! "Şeyhül İslam İbni Teymiyye"
|
|
|
#6 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
sevgili kardeşim Süeda_Nur hoşgeldin,konuklugun hayirli olsun,
![]() cevaplarini merakla bekliyorum sana kolay gelsin;
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
hoşgeldiniz Süeda_Nur kardeşim,kolay gelsin...
|
#8 | |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
Alıntı:
süeda kardeşim ortalıkda yokken şunları ben bi ortadan yok ediimm fena canım çekti yaw... ALOOOO EKLEMEYİN ŞÖYLE GÜZELŞEYLERİ CANIMIZ ÇEKİYOR ......... KİLO ALACAZ SONRA .. TABİ SİZE GÖRE Bİ ŞEY YOK HEPİNİZ GENÇSİNİZ YAPMAYIN BANA BUNU SONRA TOMBUL ABLANIZ OLACAK KARIŞMAM
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Süeda_Nur kardeşim,![]() Konukluğunuz hayırlı olsun , ![]() ![]() ![]()
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
#10 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
![]() suedanur ablaaaa, ![]() ![]() ![]() ![]()