|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı Sıkıntınız mı var , dertlimisiniz, çaresizlik yakanızı bırak mıyor mu, Beş Dakikanızı Ayırın! |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 903
![]() |
esselamun aleykum sevgılı bırdamlalı kardeşlerım
hep beraber bır dua cekecegiz insaallah warmısınız ? Birdamlanın en gözde ablası """dilşad ablamızın""oglu ""bugra melıh""için selatı tefriciye çekilecek insaallah.....ben dün en güzel en hayırlı dua şekliyle başladım.... 1000 tane ben aldım,,,4444 tane tamamlamamız gerek ,çekebılecek durumda olan kardeşlerimi görmek istiyorum.... Not; kardeşimiz üniversite sınavına girecek,duamız onun içindir.... Selametle....
DİLSAD tarafından (12.08.09 Saat 13:38) değiştirildi. |
|
|
|
#2 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
aleyküm selam
444 tane de ben aldım inşaAllah
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 759
![]() |
aleyküm selam
1OO tane de ben aldım ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Fedakar
![]() |
kardeşlerım nerdesınız ya....yok mu tefrıcıye alan 2900 kaldı....ınsaallah cuma gunune kadar bıtırelım
|
|
#5 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
aleyküm selam
Dilşad ablamin Bugra Melıh'i için 500 :اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك. Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek. Anlamı: “Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”
|
#6 | |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
Alıntı:
allah razı olsun kardeşlerim ne diyeceğim bilemedim sınava girecek tüm gençlerimizle birlikte rabbim oğluma da kolaylık nasip eylesin inşaallah hayırlısı ile gönlünde yatan mesleği yapabilmesi için istediği okulu kazanmayı nasip etsin çalışanların emekleri boşa gitmesin inşaallah inşaallah 300 tane de ben alayım hepinizden rabbim razı olsun
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
aleyküm selam
![]() 2OO tane de ben aldım
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#8 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
aleyküm selam
![]() ![]() 444 tane de ben aldım ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Fedakar
![]() |
davete icabet eden yok muuuuuuuuuuuuuuuuu? hadı kardeslerım 1012 tane kaldı,
finallerım olmasa onuda ben alırdım.....
|
|
#10 |
|
Fedakar
![]() |
HADİ 12 YIDE BEN ALDIM...BASKA KIMSE YOK MU?
![]() |