|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 903
![]() |
matematıgım ne kadarda düşükmüş ya....fakültedekı hocalar görse kesın sınıfta kalmıstım
yanlıs hesap yapmısım özür....1456 tane kaldı....alacak olan kardeslerıme duyrulur ...
|
|
#12 |
|
Fedakar
![]() |
kımse duadan almamıs..kalan 1456 duayıda ben alıyorum....fınallerım war ama ınsaallah rabbım kolaylıgını werır....allah razı olsun davete icabet eden kardeslerımden....
|
|
#13 |
|
Fedakar
![]() |
bıtecek ınsaallah
|
|
#14 |
|
Fedakar
![]() |
[sıze="2"]buğra melıh kardeşim için , benım tarafımdan çekilen tefrıcıye bıtmiştir..
Rabbım kabul eylesin....inşaallah...[/sıze]
|
|
#15 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
selamun;aleykum
Dilsad ablamin evladi için dualar edilmistir.Rabbim kabul eylesin ,hakkinda hayirlisii versin,yar ve yardimciniz olsun ablalarin ablasi ![]()
|
#16 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 726
![]() |
Selamün aleyküm...
ben yokken maşaAllah kardeşlerimiz hayırlarda yarışmaya devam etmişler Rabbim razı olsun cümlenizden dualarınız kabul olsun inşaAllah.... Dilsad ablam Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin tüm sınava girecek olan kardeşlerimiz içinde, inşaAllah emeğiniz boşa çıkmaz Rabbim gönlündekini en iyi en güzel şekilde nasib etsin önünüzü açsın kolaylıklar versin... ![]() ![]() ![]() ![]() dua ile........
|
#17 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
bugün oss yerleştirme sonuçları açıklandı bende sizlerle aylaşmak istedim oğlum Erciyes Ünüversitesi Malzeme ve Metalurji Mühendisliğini kazandı sevinç - hüzün- telaş - ve korku duygularının karmaşıklığı içrisindeyim sizlerle paylaşmak istedim buradan yürekten dua eden tüm kardeşlerimden ALLAH RAZI OLSUN
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#18 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
Aleykum selam sevgili dilsad ablacığım bu sevinçli haberi bizlerle paylaştıgın için çok teşekkür ederim ne mutlu sana ne mutlu evladina, Allahim hayırılar versin, gözün aydin olsun mezuniyetinide buradan kutlarız inşallah;mühendisimizi kutlarım,derslerinde başarılar diliyorum..
![]() ![]()
|
|
|
|
#19 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Ve aleykum selam Rabbimize hamd olsun.. Dilsad ablam canu ônûlden tebrik ederim ,yetistiren anayi ve yavrunuza Rabbimden kolayliklar diliyorum, inaniyorumki imanli, ihlasli bir mûhendisimiz yetisecektir.Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun...
|
#20 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
Kayseriye gidiyor yarın
kazasız belasız gitsin inş eğitim için gidiyor belki ama insan üzülüyor göz yaşlarımıza hakim olamadığımız anlardan biri bu keşke ankarada kazansaydıda yanımızda kalsaydı diyoruz ama nafile sözün bittiği an derler ya aynen öle ama biz onun yanındayız bunu bilsin yeter belki yarın bu kadar göz yaşı dökmeyiz ama bu onu unuttuğumuz gitmesine üzülmediğimiz anlamına gelmez
![]() |