|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Kalp Katılığından, Gafletten,Başkalarına Yük Olmaktan , Aşağılıktan, Aşağılanmaktan , Miskinlikten, Cehaletten ve Faydasız Bilgiden , Ürpermeyen Gönülden ,Doyma Bilmeyen Nefisten, Kabul Edilmeyen Duadan, Nimetlerinin Zeval Bulmasından , Lütuflarının Değişip Başkalaşmasından , Ansızın Bastıran Azabından, Gelip Çatan Gazabından SANA SIĞINIYORUM Sen’den Her Zaman , Yalvaran Diller , Haşyetle Ürperen Gönüller İstiyoruz. Tevbelerimizi Kabul Buyur, Bizi Günahlardan Arındır, Dua ve İsteklerimize Cevaplar Lutfeyle !! Delil Ve Bürhanlarımızı Hedefine Yönlendir, Kalplerimizin Ufkunu Aç, Dilimizi Doğruluğa Bağla ve Gönül Kirlerimizi Temizle ! Allah’ım, Senden Her İşimizde Sebat, Kur’an Yolunda Kararlılık ve Nimetlerine Karşı Da Duyarlılık Hissi Bekliyoruz. Kapına Yönelenleri Boş Cevirme , İtaatte Bulunanlara Bol Bol Karşılık Ver, Sana Baş Kaldıranlara da Doğru Yolu Göster ; Muzdariplerin Dualarını İcabetle Taclandır, Sıkıntıda Bulunanları Lütfunla Şad Eyle, Hasta Ruhlara Hususi Muamelede Bulun, Küfür ve İlhad İçinde Bocalayanlara da Nurunu Göster; Göster de Kalmasın Hiçbir Yanda Muzlim Nokta....!! Ya Rab! Önümüzde Şu Upuzun Hayat Yolculuğunda , Bizi Kendi İdrak ve İhsaslarımızın Darlığıyla Baş başa Bırakma; Akıllarımızı İnhiraf Ve Sürçmelerden, Nefislerimizi Cismaniliğin Baskılarından , Gönüllerimizi de Heva ve Heveslerin Öldürücü Oklarından Sıyanet Eyle.. AMİN AMİN AMİN Rabbim benden sonra gelen kardeşlerimize, iman zenginliği ver son nefesinde iman kamil eyle, hizmetini rızan için edenlerden eyle, cennetinle mükafatlandır.. aminn [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#2 |
|
Fedakar
![]() |
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi,,, KALBİM Kİ KÖRDÜR istediğinden gayrısına İstediğinin hayır mı yoksa şer mi olduğuna Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi.. Kalbimin elinden çektim çekeceğimi yıllarca Şimdi dönüp içimde bir karanlık görüyorsam Ve bu karanlığın korkusuyla AYDINLIK SandIGIM HER KÜÇÜK YILDIZBÖCEĞİNE KOŞUYORSAM Bunu acizliğimin duası say Ya Rabbi Cahilliğimi bağışla Ve ihtiyacı neyse onunla nimetlendir kalbimi Şimdi ben adına herşeyimi tüketmiş kapında duruyorum Bir aralasan rahmet perdeni diye dua dua bekliyorum Ne hakkım var istemeye ne yüzüm biliyorum Lakin senin keremine sınır konmaz. Senin rahmetin öyle bir deryadır ki benim günahlarım ona bent olmaz. Affet Ya Rabbi Affınla yeniden yeşert kalbimi Affet Ya Rabbi İSRAF ETMEME İZİN VERME KENDİMİ.. AMİN AMİN AMİN
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#3 |
|
Fedakar
![]() |
Ey Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.” ********* "Ey Ebû Bekr'in kızı! Sana diğer duâları da içinde toplayan duâları söyleyeyim mi? Şöyle duâ et: "Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.” ********* "Sana bir kısım sözler öğreteyim mi ki Allah Teâlâ kimin hayrını murâd ederse onları ona öğretir sonra ebediyyen unutturmaz. De ki: "Ey Rabbim! Ben zayıfım rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden tutup hayra sevk et. İslâm'ı rızâmın en son noktası kıl. Ey Rabbim ben zayıfım beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben sana muhtacım beni rızıklandır.” ********* "Ey Rabbim! Acizlikten tenbellikten korkaklıktan cimrilikten eli kolu dökülür derecede takatsızlıktan kasvetten gafletten zilletten azlıktan meskenetten sana sığınırım. Fakirlikten küfürden fısktan şekavetten nifaktan yapdığını insanların duyması ve medh etmeleri için yapmaktan riyâdan sana sığınırım. Sağırlıktan dilsizlikten delilikten cüzzamdan abraslıktan ve kötü hastalıklardan sana sığınırım.” ********* Resûlullah-sallallahu aleyhi ve sellem- duâasında: "Ey Rabbim! Beni iyilik ettiği zaman sevinen kötülük ettiği zaman istiğfar edenlerden kıl.” ********* Ekseri duâları: "Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl." İdi... ********* AMİN...AMİN...AMİN...!!!
|
|
|
|
#4 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2009 Mesajlar: 1,000
![]() |
amin amin amin
![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
amin! amin! amin!
![]()
|
#6 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
amin!
|
|
#7 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 759
![]() |
Amiiiiiiiiiiiin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
ALLAHÜMME Amin!
![]() ![]() ![]() Ya Rabbi; Senden baska kimsemiz yok ilahi, önünde diz cökecegimiz, ugruna sevda sarkilari besteleyecegimiz, yolunda canimizi verecegimiz, gözyaslarimizi huzurunda utanmadan dökecegimiz kimsemiz yok senden baska. Eger sevgini yüregimizden alirsan, biz kaybedenlerden oluruz, ebedi azabini hak edenler arasinda saf tutariz, bize aci, bize merhamet et , bizi yolu dosdogru olanlarin kervaninda yolcu kil rabbim. ALLAHim kalbimizi sana adiyoruz, su dünyanin acilarina kederlerine yenilmeden, senin rizan icin sirf senin icin kalbimizi sana adiyoruz, adagimizi kabul buyur. Bize gönül dilini ögret, bize sana gitmeyen yolun sarp bir yokus, kainatin dehlizlerinde ebedi bir kaybolus oldugunu anlat. Bize kucagini ac ey merhametlilerin en merhametlisi, bizi sevginle kusat, bizi birakma! Bizi teslim etme, bizi senden koparacak olan hic bir seye teslim etme& Bugün hüzün tasiyorsa gözlerimiz, bugün kaniyorsa yaralarimiz, bükükse halen boynumuz, biliyoruz ki senden geldi, narinada nurunada kucak aciyor ,riza gösteriyoruz. Ilahi darilma, yeterki sen bize darilma, yeterki sen bizi unutma, düzenin kana susayan carki arasinda kan revan icinde kalsada bedenimiz, hor görülsek, iskence görsekte, sen bizimleysen asla müteessir degiliz. ALLAHim! Bizi namazi, duasi, ibadeti, yasami ve ölümü senin icin olanlardan kil, bizi affet, bizi bagisla.. Amin!..
|
#9 | |
|
Aileden
Giriş tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 163
![]() |
Alıntı:
aminnn
|
|
#10 |
|
Fedakar
![]() |
hepinize çok tşekkür ederim..
bütün dualara kocaman AMİN
|
|
![]() |