|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#21 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: ne önemi var Mesajlar: 1,561
![]() |
amin amin amin allah razı olsun kardeşim
|
#22 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
Sevgili ALLAHım, Şu an bu mesajı okuyan kişiler,bana göre çok tatlı,çok iyi ve çok özel.Ben onları çok seviyorum. Onlara yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasınlar. Lütfen,her istediği şeylerde yardımcı ol onlara. Karanlık yerlerde onlara parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar sevebilsin. Her zaman onları koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildir ki onunla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir.
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#23 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
Hamdolsun...
Aydan geceyi, güneşten gündüzü vareden, İnciyi midyenin midesinde, Balı arının peteğinde vareden, Yağmurdan baharı, topraktan çiçeği vareden, Kalbimizi yoktan var eden Rabbimize hamdolsun. Allahım! Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, Günahlarımızı rahmetinle affettiğin, Sevgiyi bize verdiğin için, Sana şükürler olsun. Yokuşta elimizden tutan, Önderi bize dost kılan Melekleri bize arkadaş kılan. Aşkı kalbimize yoldaş kılan. Rabbimiz! Kalbimizdeki yaralarımızı iyileştir. Sana ve aşka yolculuğumuzu tamama erdir. Sevdiklerimizi koru. Çocukları koru. Senin adına dağları mesken tutanları koru. Bizi koru. Kalbimizi koru. Filistin’i koru. Çeçenistan’ı koru. Keşmir’i kou. Doğu Türkistanı koru. Afganistan’ı koru. Allahım! Bizi korkutma ki ; Bir ceylanız korkudan yüreğimiz telaşlanır. Bizi zorlukla sınama ki ; Kırılgan bir cesaretimiz var. Senden ayrı koma ki; Sevdiğimizden ayrılık,ferini alır gözlerimizin. Allahım! Bizi uzağında bırakma. Şahdamarımıza sırlarını akıt. Rabbim! Seni bilmenin heyecanını bize tattır. Alnımızı ateş denizlerine düşür her secde edişimizde, Kalbimizi gülle doldur. Yarabbi! Kalbimizi sevdir bize, kalbimizi koru,kalbimizi koru! Kalbimizi adadığımız rabbim! Adağımızı kabul et! AMİN
|
|
#24 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Sep 2009 Konum: ankara Mesajlar: 131
![]() |
kardeş
|
#25 |
|
Fedakar
![]() |
[sıze=4]amin amin amin[/sıze]
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#26 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Oct 2009 Konum: Antalya Mesajlar: 150
![]() |
Amin amin amin Elhamdülillahirabbilalemin
|
#27 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 324
![]() |
Rabbim!...
Geldiğim, geleceğim, eğildiğim, ağladığım, yok olduğum, varlığında var olduğum tek kapı ,tek yol SENSİN… Varlığınla beni var et Dualarımı kabul eyle Tevbelerimi kabul et Pişman olup, tekrar pişmanlıklarını yaşamayacak kullarından eyle beni Kapındır; gideceğim tek kapı Sevgindir; koyacağım kalbime en güzel sevgi… ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma... Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim ... Çoğalan acılarımı sil yüreğimden Günahlarım çok, ellerim boş geliyorum sana hergün Ölüme yaklaşan adımlarımı senin yoluna düşür… Sadece senin yoluna… Sadece senin… amin amin aminnn |
|
|
|
#28 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
AMİN AMİN
|
|
|
|
|
#29 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: ne önemi var Mesajlar: 1,561
![]() |
[sıze=5]amin amin amin[/sıze]
|
#30 |
|
Fedakar
![]() |
![]() Allahım.... Koruyup kollamana en üst seviyede ihtiyacı olan bu ahirzaman kullarını şefkatinle sar sarmala ve bizleri hakkı hak, batılı batıl bilen basiret sahibi kişilerden eyle..... Biz hayata ve ötelere dair pek çok şey ister ve onlar için de uğraşır dururuz.. Ancak ne günü ne de yarını tam olarak bilebiliriz!!!... Gerçek ilim ve nimet sahibi Sensin!!! Hakkımızda helal, güzel, latif ve sevimli olacak şeyleri yüreklerimize yakın ve hoş kıl... Rızan olmayan ve sonuçta bizleri de pişmanlık gayyalarına düşürecek her türlü karar ve amelden bizi koru!!!!!!........ Biz kesin olarak ayetlerine iman ettik; bizi de korumanı ümid ediyoruz.. Bizi Hakkındaki zannımızda doğru ve hak çıkaracağına inanıyor güveniyoruz.. Yollarımız ve kalblerimiz SANA aittir; onları en güzel ve doğruya çevir.. AMİNNN!!!!!
|
|
![]() |