|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
Dua Kardeşliğine katil!
"Mü'minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar."[1] Buharî, Edeb 27; Müslim, Birr 66 ""Sizden hiçbir kimse, kendisi için istediğini kardeşi için de istemedikçe gerçek anlamda iman etmiş olmaz.'' Deki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var." (Furkan suresi 77.Ayet) birbirimize dua etmeye varmisiniz? DUA KARDEŞLİĞİNE KATILMAK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZ İSİMLERİNİ YAZSINLAR.. 15 GÜN BOYUNCA HER EL AÇIP DUAYA DURDUĞUMUZDA DUA KARDEŞİMİZ İÇİNDE DUA EDECEĞİZ İNŞAALLAH... HADI BAKALIM... ILK SIRADA KIM VAR? |
|
|
|
#2 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 17
![]() |
SLM ALEYKÜM bende dua kardesiniz olmak istiyorum insallah.
|
|
|
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 759
![]() |
bende bende insallah
|
|
|
|
#4 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
MasaAllah Zeyneb kardesim, çok gûzel dûsûnmûssun..
![]() ![]() ![]() çok gûzel bir uygulama,Rabbimiz kabul buyursun.. ilk sirada genc58 kardesim var, hos geldin sefalar getirdin kardesim
|
#5 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
![]() ![]()
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#6 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
herkesten![]() ![]() ![]() hadi bakalim baska yokmu DUA KARDEŞLİĞİNE KATILMAK İSTEYEN ? |
|
|
|
#7 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
ben de varım Can kardeşlerim
|
#8 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
Allah cc razi olsun
bende burdayim
|
|
#9 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 436
![]() |
bende varım
|
|
|
|
#10 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 17
![]() |
slm alyeküm kardeslerim ben kendim de gurbette oldugum icin bu ucak kazasi beni cok etkiledi hayatini kaybedenler ve yaralilar icin birer yasin okuyamayanlar 11 ihlas dua edelim insalah.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
|
|
![]() |