|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
Alıntı:
eyvah kardesim ![]() bu yazilanlar ûzerine yazacak sôz bulamiyorum.... Allahu ekber!...
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#12 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
![]() DÜNYAYI SEN KURTARACAKSIN- Bosna'da bacılarımızın ırzına geçtiler, televizyondan izledik, dua ettik... Çeçenistan'ı kan gölüne çevirdiler, televizyondan izledik, dua ettik... Afganistan'da taş üstünde taş kalmadı, televizyondan izledik, dua ettik... Irak'ta 100 binden fazla insan katledildi, televizyondan izledik, dua ettik... Filistin'de çocuklar tanklara taş attı, televizyondan izledik, dua ettik... Lübnan'da melek gibi bebekleri öldürüyorlar, yine televizyondan izliyoruz ve yine sadece dua ediyoruz... Sıra bize geldiginde, tepemize bombalar yağmaya başladiginda, kendimizi çok güvende hissettigimiz evlerimiz başımıza yıkıldığında, acaba bizim için de dua edecek müslüman kalacak mi dünyada? Uyan ey Müslüman uyan! Dua etmekten başka yapabileceğin çok şey var... Ey kadınlar! Kollarınıza, gerdanlarınıza, parmaklarınıza bakın! O altinlar mi götürecek sizi cennete, yoksa o altınları gönderebileceğiniz mazlumlarin duasi mi? Ey erkekler! Banka hesaplarınıza , kredi kartlarınıza bakın! O kartlarla mı geçeceginizi sanıyorsunuz cennetin kapısından, yoksa o kartlar vesilesiyle yardım yollayabileceğiniz mazlumlarin duasiyla mi? Ey parasina kıyamayanlar! Destek olamiyorsunuz madem, köstek olmayin! Yarin kafamiza sıkılacak kurşunun parasını ödemeyin, onların mallarını almayın! Bir tek ben almasam ne olur demeyin, siz üzerinize düşeni yapın, devamını Allah'a bırakın... Ey müslüman! Sanma ki dünyayı saran canavarlardan seni melekler kurtaracak. Hayır! Dünyayi sen kurtaracaksın! Yeter ki Allah'ın sana bahsettigi maddi ve manevi imkanları doğru kullan... UYAN VE BU ZULUMLERE DUR DE ! ![]() |
|
|
|
#13 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 95
![]() |
![]()
£lvan tarafından (07.01.09 Saat 13:52) değiştirildi. |
|
|
|
#14 | |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 88
![]() |
Alıntı:
Allah senden razi olsun.. FILISTINLI KARDESLERIME SELAM!. DIRENISE DEVAM |
|
|
|
|
#15 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 317
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Muhammed, babasının kucağına sığınmış ürkek bir kuş korkuyor göğün cehenneminden: koru beni babacığım, yukarda uçuşanlardan benim kanatlarım küçük, dayanmaz bu rüzgara ve ışıklar kör Muhammed, eve dönmek istiyor sadece bisiklet istemiyor, istemiyor yeni bir gömlek okul sırasına ulaşmak istiyor sadece sarf ve nahiv defterine… al beni babacığım, götür evimize ödevimi yapayım tamamlayım ömrümü yavaş yavaş denizin kıyısında, hurmanın gölgesinde daha fazlası değil, daha fazlası değil... Muhammed, bir orduyla karşı karşıya ne taş var elinde ne de bir parça yıldız duvara yazamaz artık: “hürriyetim ölmez asla!” artık yok ki hürriyeti savunsun onu ufku da yok Pablo Picassoyu koruyacak hala doğuyor, hala doğuyor adın lanetini yüklenen bir adla kaç kez doğacak daha aynı çocuklar ülkeleri yok çocukluk hayalleri yok... hoş hayal kursa bile nerde kuracak? toprak yaralı…mabed de öyle! Muhammed, görüyor ölümün üstüne üstüne geldiğini kaçış yok, lakin televizyonda gördüğü bir sırtlanı hatırlıyor, güçlü bir sırtlan, zayıf ceylanı kıstırmış ve tam iyice yaklaşmışken süt kokusu geliyor burnuna vazgeçiyor onu parçalamaktan sanki süt, evcilleştiriyor çölün vahşetini o halde kurtulacağım-diyor sabi- ağlıyor: hayatım burada saklı annemin sandığında. Kurtulacağım ve göreceğim... Muhammed, zavallı bir melek soğukkanlı avcısının tüfeğinin iki adım ötesinde kameralar gözetliyor sabinin hareketlerini öyle ki gölgesiyle birleşiyor: yüzü kuşluk gibi, apaçık kabi elma gibi, apaçık on parmağı mumlar gibi, apaçık avcısı bu işi düşünebilirdi yeniden ve diyebilirdi: "bırakayım hele gitsin Filistine sağ salim şimdi kulak vereyim vicdanıma yarın yine öldürürüm nasılsa, direnince." Muhammed, küçük bir İsa, uyuyor ve düş görüyor ikonanın kalbinde bakırdan yapılmış ve zeytin dalından ve yeniden dirilmiş bir halkın ruhundan... Muhammed, ihtiyaç fazlası kan peygamberlerin istediğinden, Yüksel sidre-i munteha’ya ya Muhammed M. Derviş
|
#16 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 1
![]() |
BİZLER NASIL İNSANIZ NASIL BİR DEVLETİZ NASIL MÜSLÜMANIZ İSRAİL BİNLERCE MASUMUN KANINI AKITIYOR BAŞIMIZDAKİLER KILINI KIPIRDATAMIYOR .BİRİKİ KAMYON ERZAKLA BU İŞLER OLMAZ AÇIN ARTIK GÖZÜNÜZÜ DUR DEYELİM BU VAHŞETE AMAÇLARI NE HALA ANLAYAMADINIZMI HALA NEYİ BEKİLİYORSUN,NEYİ BEKLİYORUZ,NEYİ BEKLİYOLARDESTEK VERİN YARDIM EDİN NASIL RAHAT UYUYABİLİYORSUNUZ AĞIZLARINDA ÇIKACAK BİR İKİ KELİMEYE BAĞLI BU VAHŞETİN BİTMESİ İSTESEK DUR DİYEBİLİRİZ ŞEREFSİZLERE ALLAH BU VAHŞETE GÖZ YUMANLARIDA GÖRMEMEZLİKTEN GELENLERİNDE BELASINI VERSİN RABBİM SEN NE BÜYÜKSÜN BİLİRİZKİ SENİN AZABIN ÇOK BÜYÜK SEN YARDIMCIMIZ OL VEKİLİMİZ SENSİN YARABBİ (AÇIN GÖZÜNÜZÜ ARTIKYARDIM EDELİM BU İNSANLARA GEREKİRSE SAVAŞALIM AMA BOYUN EĞMEYELİM AYAKLANIN ARTIK NEYİ BEKLİYORUZ)
edessa tarafından (28.12.08 Saat 19:31) değiştirildi. |
|
|
|
#17 | |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#18 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 99
![]() |
Seyrediyorum televizyonu içim parcalanıyor,binlerce lanet okuyorum israile. ALLAH'IM! sen yardım et sen yardım etmezsen kimse yardım edemez diye dua ediyorum.Elimden bir şey gelmiyor, zavallı bir acziyet halinde ,gözlerimde yaşlar, sadece dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden kızıyorum kendimce neden Müslümanlar düştü bu hale diye hepimizde suç var kafiri dost edindik kendimize.Bir çok baştakiler kafirden kurdu ailesini OYSA RABBİM BİLDİRMİŞ YAHUDİYİ, HİRİSTİYANI DOST EDİNME ONLAR BİRBİRİNİN DOSTUDUR! diye uyarmış ama bizler inatla kafirden dost edinmeye çalışmışız.Binlerce onbinlerce müslüman dünyanın dört bir yanında katledildi herkes seyretti! onlarla birlikte müslümanlarda seyretti çünkü; tüm müslümanlar ellerine verdik ipleri bizleri kukla gibi oynatıyorlar, çünkü haksızlıklar karşısında cılız bir ses çıktı hepimizden, çünkü kendimize olan saygımızı yitirdik, biz dinimize biz kendimize biz birbirimize sahip çıkmadık.Saygıyı sevgiyi rafa kaldırdık ,kaldırttılar! biz müslümanlar birbirimizi değil kafiri dost edindik,ama biz edindik, onlar değil! onlar dost gibi görünerek bizleri önce kendilerine muhtaç ettiler, sonra zulme ve katliama başladılar!Kenya kurucu devlet başkanını KENU KENYATTU'nun şu sözü ne kadar anlamlı ve doğru bir tespittir "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil,bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize,gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler.Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil,onların ellerinde topraklarımız vardı."UYANIN ARTIK EY İSLAM ALEMİ MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR! ZAMAN BİRLİK ZAMANI! ZAMAN HAKSIZLIK KARŞISINDA DAYANIŞMA VE KARŞI KOYMA ZAMANI!zaman bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye bakma zamanı değil,kardeşimin ayağına yılan dokunsa benimde canım yanar deme zamanı!KAHROLSUN israil ve onun yandaşları!
Rabbim sehid olmus kardeslerimize Rahmet eylesin! mekanlari cennet olsun ve bu siyonistleri El Kahhar ismi serifiyle kahru perisan eylesin!tüm hayatını kaybeden filistinli kardeşlerimiz için EL FATİHA
|
|
#19 | |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
Alıntı:
canım ablam benim yüreğine aklına kalemine sağlıkkkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
|
#20 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1,969
![]() |
Alıntı:
ablacm kelimesi kelimesine katılıyorm,kardeşlerimin o hallerini gördükçe ......."Batılılar geldiklerinde ellerinde incil,bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize,gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler.Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil,onların ellerinde topraklarımız vardı." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |