|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#21 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
ALLAH ım israili el kahhar isminle kahret...
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#22 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
sankı filistinliler insan deil.ALLAH ım sen filistinlilere yardım et
|
|
#23 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
amin amin amin
Ahmed canim...![]() insan olmayan masum cana kiyan siyonistlerdir can...
|
#24 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 137
![]() |
Pandora kutusu, zilli musibet..
Dursun da kahrolsun; öldürme yâ RAB! Doksan, yüzyıl değil, ta ilelebet.. Her 'sin' de kahrolsun; öldürme yâ RAB! Küfürde kârı var erken ölünce; Yaşasın, sürünsün kendi yolunca İslâm, dünyamıza hakim olunca, Görsün de kahrolsun; öldürme yâ RAB! Korktuğu nizamı getir başına, Yaşadıkça düşman olsun yaşına. 'Görmezler olaydım' deyip döşüne Vursun da kahrolsun; öldürme yâ RAB! Bu garip duamı kabul et, ne var? Kanaat bulmasın mahşere kadar Artır tamamını, etme payidar... Hırsından kahrolsun, öldürme yâ RAB! Özlesin geçmişi, baksın geriye; İslâm çoğaldıkça dönsün deliye. Ektiğim tohumlar nic´oldu diye, Sorsun da kahrolsun, öldürme yâ RAB! Asr-ı Saadet e yaklaşır yine; Nur yağsın âleme, nusret ver Din´e! Işığı görünce kaçıp inine Girsin de kahrolsun, öldürme yâ RAB!
|
#25 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 99
![]() |
Pandora kutusu, zilli musibet..
Dursun da kahrolsun; öldürme yâ RAB! Doksan, yüzyıl değil, ta ilelebet.. Her 'sin' de kahrolsun; öldürme yâ RAB! Küfürde kârı var erken ölünce; Yaşasın, sürünsün kendi yolunca İslâm, dünyamıza hakim olunca, Görsün de kahrolsun; öldürme yâ RAB! Korktuğu nizamı getir başına, Yaşadıkça düşman olsun yaşına. 'Görmezler olaydım' deyip döşüne Vursun da kahrolsun; öldürme yâ RAB! Bu garip duamı kabul et, ne var? Kanaat bulmasın mahşere kadar Artır tamamını, etme payidar... Hırsından kahrolsun, öldürme yâ RAB! Özlesin geçmişi, baksın geriye; İslâm çoğaldıkça dönsün deliye. Ektiğim tohumlar nic´oldu diye, Sorsun da kahrolsun, öldürme yâ RAB! Asr-ı Saadet e yaklaşır yine; Nur yağsın âleme, nusret ver Din´e! Işığı görünce kaçıp inine Girsin de kahrolsun, öldürme yâ RAB!AMİN AMİN AMİN AMİN....
|
|
#26 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
çığlıklar yükselirken çaresizce
susalım hep birlikte, susalım gözlerimizden iki damla yaş akıtıp vicdanlarımızda huzur arayalım ama unutma ey müslüman !!! korkak ve aciz nefislerimizle kaybedenler zümresine kayıt var filim misali izlediğin çığlıklara sen perfasızca susarken, dörtbir tarafını duvarla örüp kendini erişilmez sanaraken. unutma ey müslüman!! son çığlıklarda şahadet var cennete şehadetle uçuş var hiristiyanlar yahudilerle gülüp oynarken insanlıkdan dem vuranlar onların peşi sıra yürüken tüm müslümanlar derin derin gafletle uyurken küçücük bedenleriyle çocuklar parçalanmakta ama unutma ey müslüman !!! bu dünyanın mutlak bir sonu var herkesin hakkını alacağı hesap var
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... DİLSAD tarafından (30.12.08 Saat 21:18) değiştirildi. |
|
|
|
#27 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
iman delinmiş, ihlas buhar olup uçmuş, dilde islam yaşanır olmuş bi o yandan bi bu yandan WALLAHİ usandım ben bu dünyadan büyük dertleri unutmuşuz dert olmayacakları dert edinmişiz içimdeki fırtınaları anlatabilecek lisan yok ,bilinebilecek gibi de değil,
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#28 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 515
![]() |
“Haya ALLAH ahl al Falluca kulhum şuc’an Ma zallo ras u zallo lil Amerikan Haya ALLAH ahl al Falluca, Haya ALLAH ahl al Falluca, il tican el ras” “ALLAH Felluce halkını korusun, (onların) hepsi cesurdur Baş eğmediler, baş eğen Amerikalılar’dır ALLAH Felluce halkını korusun Onlar başımızın tacıdır” (bir Felluce marşından) sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini burası benim vatanım ölmek de yaşamak da benim hakkım ve en çok bundan dolayı sana burasını cehennem bana yine cennet vatan yapacağım sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini yaşadığın her an mahşer menzilimdesin soluk aldığın her an mahşer menzilimdesin burası benim vatanım camiler kenti felluce ben bağımsız yaşarım ben anasız yaşarım ben babasız yaşarım ben oğulsuz yaşarım ben kızım olmadan yaşarım ama vatansız yaşayamam unutma benim öldüğüm yer vatanım ya senin? ölmek ve öldürmek benim için onur senin için utanç senin için yüz karası sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini sen uyut dünya uyusun sen uyut insanlık uyusun ama ben uyanığım ama ben direneceğim işte kefenim bedenim felluce içinde redif sesi var bakın yüreğine acep nesi var beni duymayana dostlar hepten âhım var sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini mahşer menzilindesin mahşer menzilindesin sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini "bayram bağımsızlığımladır" Namluya sürülmüş cesaret Kınından çıkmış öfkeler Çarpışıyor durmadan Çarpışıyor bizimkiler Ne Ebu Garip zindanı Ne Guantanamo adası Ne F Tipi hücreler Durduramaz bu savaşı Haykırıyor halkın onurlu sesi: Ya özgür vatan ya ölüm Yolu yok başka kurtuluşun Ya özgür vatan ya ölüm Kanımdır, canımdır yiğit Felluce Baş eğmez işgalci emperyalizme Selam olsun, selam direnenlere Helal olsun, helal fedailere Şiir: T Asi Balkar
|
#29 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
allah yahudilere lanet etsin
allah işbirlikçi ihanetçilere de lanet etsin( arabistan mısır ürdün ) "fa'lem ennehû la ilahe illallah" (bil ki Allah'tan başka ilâh yoktur) farklı bir ilahınız mı var yarın kimin yüzüne bakacaksınız ey işbirlikçi kafirler sizin ilahınız başkamı
|
#30 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
onlar cezasını çekecekler.kaçmak ve sıhınmak için delikler arayacaklar bekleyin ve görün
HEPNİZDEN
|
|
![]() |