|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#31 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 99
![]() |
Bir bebeğin masum çığlığında,bir çocuğun gözyaşında,bir annenin feryadında,ALLAHIN GAZABIYLA YOK OL İNŞALLAH İSRAİL DEVLETİ!Yanan yüreklerimizin ateşi hem bu dünyada hem de ahirette zalimleri yaksın inşallah.ALLAHIM günahkarız biliyorum ama biz EŞHEDÜ EN LA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESÜLÜHÜ diyerek sana ve muhammed aleyhisselama iman eden müslümanlarız ey Rabbim senden başka gidecek kapımız yok senden yardım dileriz.Sen biz günahkar kullarını affet dualarımızı kabul et Yarabbim.şu an senden filistin halkı için yardım diliyoruz onları koru! onlara israilliler karşısında zafer nasip eyle!israil devletini ve yandaşlarını kahru perişan eyle!gaflet içindeki müslümanları sen uyandır. Yarabbim. başımızdakilere ve islam ülkelerinin başındakilere bu zulüm karşısında dur diyebilmeyi, karşı koyabilmeyi nasip eyle! SAVAŞAN VE ZULÜM ALTINDAKİ FİLİSTİN HALKINA İMDADI İLAHİYEN İLE İMDAD EYLE!KAFİRLERİ KAHRU PERİŞAN EYLE!KAFİRLERİN HELAK OLDUĞUNU GÖRMEYİ NASİP EYLE! AMİNNNNNNN.....HADİ HEP BİRLİKTE RABBİMİZE ELLERİMİZİ AÇIP FİLİSTİN HALKININ ZULÜMDEN KURTULMALARI İÇİN DUA EDELİM! ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ALLAH'TAN RAHMET DİLEYELİM!
|
|
#32 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 317
![]() |
yazık ki yazık çok zarardayız ziyandayız ....
birlik yok birligin olmadıgı yerdede dirlik olmuyor…... olmayacaktır.. biz kendi içimizde kardeş olmamışken ... bizden kilometre uzaktaki KARDEŞLERİMİZE(MÜMİNLER ANÇAK KARDEŞTİR) nasıl sahip çıkacagız…? ..ve biz bunu yapamıyorken kardeş olmıyorken dünya neden sesini çıkarmıyor diyoruz... bu daha kolay sanki zor olanı hep erteleriz.... Rabbim bizleri uyanmayı tevhit inancı ve sünnet bilinci etrafında toplanmayı ALLAHIN ipine sımsıkı sarılmayı ve bu şuuru hiç kaybetmemeyi nasip etsin! ...
|
#33 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
|
|
|
|
#34 | |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() allah razi olsun kardeşim
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
|
#35 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
Bende FİLİSTİN'Lİ bir çocuğum.Onlardan farkım ne !!! Onların günahı neydi "israil".Şimdi biz bişey yapmıycazda kim yapacak."RABBİM ONLARI KAHRETSİN"sıramız geldi hadi TÜRK EVLATLARI bugün FİLİSTİN'İ yok etmeye çalışan yarın bizi yok etmeye çalışır bişey yapma sıramız geldi vede yapıcaz
![]() ![]()
|
|
#36 |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 60
![]() |
herkes birşey yapacağiz diyor ama yapilan sadece dua .... Birşey dediğimiz anda kaç kişi ölüyor bilmiyoruzz
allah israil'in cezasini versin |
|
|
|
#37 |
|
Fedakar
![]() |
"DUA"tabiki edicez ama daha farklı birşeyler yaptığımız günlerde gelecek "İNŞALLAH".ALLAH FİLİSTİN'Lİ kardeşlerimize yardım etsin!!!(AMİN)
Elimizden bişey gelmiyor şimdilik (ama DUA dan başka birşey gelmiyor) ALLAH İSRAİL VE YANDAŞLARINI KAHRETSİN!! AMERİKA İSRAİL KENDİNİ SAVUNYOR DEDİĞİNDE acaba hiç ordaki o çocukları ve ailelerini düşünüyormuki?soruyorum size düşünüyormudur? hayır düşünmüyor ama FİLİSTİN yerine kendi bombalanıyor kendi halkı ölüyor olsaydı böle düşünmezdi eminim.AVRUPA ÜLKELERİ hiç bişey yapmadan bunu seyredecek mi? Ellerinden hiç mi birşey gelmiyor? "ALLAH'IM sen FİLİSTİN'LİLERE yardım et YARABBİM" AMİN AMİN AMİN
|
|
#38 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 99
![]() |
sizin o masum kalbinizle yazdığınız duaları Rabbim kabul etsin filistinli kardeşleriniz için aklınıza geldikce dua edin sizin dualarınız eminim bizimkilerden daha makbuldur. bir de şunu söyleyeyim onların yaşadıkları acıları bilemeyiz sadece anlamaya çalışıyoruz.Ateş düştüğü yeri yakar!evet bu gün de yarın da hepimiz filstinliyiz!çünkü kardeş daima kardeşinin yanında olmalı !yüreğinize sağlık!
|
|
#39 |
|
Fedakar
![]() |
Gözümüz aydın sonunda İSRAİL yanlış yaptığını anladı yada ben böyle düşünmekteyim
|
|
#40 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 9
![]() |
Selamün Aleyküm,
Filistin için müstakil bir forum ayırmanız beni çok mutlu etti. Filistin ve İslam dünyası ile ilgili bilgilerin bulunduğu ve takip ettiğim bir sitenin hazırladığı GAZZE ZAFERİ belgelerini sizinde görmesini istedim. Gazze'de mücahidler yenilmedi, bilakis zafer kazandı. Bundan sonraki zaferler daha da ses getirici olacaktır. Vesselam. Link : [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Site : [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
![]() |