|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Foruma Nasıl Resim Eklenir?
Öncelikle Linke tıklıyoruz.. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Ardından çıkan ekrandaki gözat butonuna tıklıyoruz. ![]() Daha Sonra Bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz resmi seçiyoruz .. En son Aç butonuna bastıgınız anda ekran kapanır.Ardından yapmanız gereken Host it Butonuna tıklamak .. ![]() Daha Sonra Foruma Koyabileceğimiz Linkler ekrana çıkacaktır.. ![]() Peki Neden bu kadar ayrı link koymuslar anlamları nedir?? Thumbnail for forums (1) (Bu Linki koyarsanız küçük önizleme şeklinde çıkacaktır) [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Hotlink for forums (1) Ana sayfada direkt buyuk resim açılır aşagıdaki gibi.. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#2 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
![]()
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 903
![]() |
Allah razı olsun abla ya ...sonunda soruma cvp alabılıdım....
|
|
#4 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: bursa Mesajlar: 471
![]() |
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
oldu mu aceppp (: [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] ((: yapamadım ben [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] olacak inşAllah (: ((: teşekkürler paylaşım için... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] katibin tarafından (20.04.09 Saat 16:17) değiştirildi. |
|
|
|
#5 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
|
|
|
|