|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Administrators
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Birdamla.net Mesajlar: 896
![]() |
HAFTANIN KONUGU:
Selamun aleykum Birdamlanin degerli ûyeleri .. Yeni bir başlığımız var gôrdugunuz gibi.... Bundan sonra her hafta ( veya her ay) "damlalardan" seçtigimiz bir kişiyi hep birlikte daha yakindan tanıyacagiz.. her konugumuza sabit sorularimiz olacaktir..dileyen kardeslerimiz sorular yôneltebilirsiniz( çok ôzele kaçmayan tabii) Çok yakında İlk Konugumuzu Belirliyecegiz. Vesselam
#2 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Hayırlı uğurlu olsun Recep kardesim...
![]() damlalardan bakalim ilk konugumuz kim olacak... ![]()
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 532
![]() |
Ay çok heycanlıyım..
#4 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Hatay Mesajlar: 1,293
![]() |
Recep kardeş değil mi ilk şanslı kişi
#5 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 520
![]() |
ve aleykum selam Hayırlı olsun
|
|
|
#6 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 968
![]() |
Alıntı:
......
|
|
#7 | ||
|
Aileden
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 149
![]() |
Alıntı:
hazır kimse yokken konuk alayım
|
#8 | |||
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 968
![]() |
Alıntı:
sagol kardesım seve seve konuk olurum yaa ama bi ricam olacak ,zor soru sormayın lutfen ![]() bu arada konuk olacak damlalar sırasına gore belli değil mi ( ,eger oyleyse bn seneye olurum heralde ![]()
|
|
#9 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Hatay Mesajlar: 1,293
![]() |
evet konuklarımız belli şimdi sırada Dilşad ablamız var daha sonra göreceğiz zaten kimin olacağını
#10 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
BİZİM BU KONUKLARA NE OLDU
neden gelmiyolar artık yoksa arabamız mı bozuldu gidip alamıyormuyuz ... hmm anladım ekonomik kriz ikram yapamadığımız için konuk almıyoruz![]() YOK YOK sanmıyorum ekonomik kriz filan değil bunun sebebi... ![]() EEE HADİ AMA ARTIK ALALIM BİR KONUK TERLETELİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
![]() |