|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı Sıkıntınız mı var , dertlimisiniz, çaresizlik yakanızı bırak mıyor mu, Beş Dakikanızı Ayırın! |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
Ahmett bak
annenin karsisina geç ben yaramaz bi çocumm dee ben seninn yaramaz gulunumm dee ![]() ![]() deki annecimm : ôzur dilerimm seni birdahaa aslaa kirmayacagimm annecimm deee ![]() anne sôzz veriyorumm Allahin ve birdamlaninn huzurundaa deee benn daha kuçukk bir bebekimm seninn bebeginimm ![]() canimm annecimmm cennet seninn ayaklarinin altindaaa birdaha seni uzmeyecegim birdaha seni asla uzmeyecimm annemmm senn benii aff etki Allahta afetsinn deee ![]() birdeee ![]() demeyii unutmaaa he bide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() namazi kilmayi unutmaa yoksaa ![]() ![]()
|
#12 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 903
![]() |
S.a ahmet kardesım naptın? Nerelerdesın yahu..düzeltebıldın mı durumu? Hayırlı haberlerle beklıyoruz senı hadı bakım
|
|
#13 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
hareketlerin düzelsin ... bana özürünü öple göster ki
kabul ediyim dedi... bu arada namaz unutulur mu hiç
|
|
#14 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 903
![]() |
iyi cok sukur kardesım,,senın adına sevındım..neyse sende bu durumdan tecrube sahıbı oldun.herseyde wardır bı hayır ...
|
|
#15 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
ahmet aççç bakiiim agziniii:
![]()
|
#16 |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Jul 2010 Konum: türkiye Mesajlar: 36
![]() |
çok etkilendim yazınızdan.çünkü benim annem öldü.bir kaç yıl oldu.insan kaybedince daha bir kıymetli oluyor elinin altındakiler ama farkında olmadıkları..
Hayat çok kısa.bence davranışlarınızı değiştirin ona karşı.hediyeler alın.hergün elini ayağını öpün.anne affeder.ne olursa olsun affeder.çünkü anne o.anne.... Bu kelime okadar kıymetliki inanın,annem dünyasını değiştirince daha iyi anladım.üzmeyin,üzülmeyinde.doğru yolda sabır gösterin muhaffak olursunuz inşallah.selam ve dua ile... |
|
|
|
#17 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 550
![]() |
rabbim inşallah annenizin sizi affetmesin için sizin duanızı kabul eder.
rabbim inşallah analarımızı el üstünde yaşatan onlara of bile demeyen kullardan eyler bizleri
' ' Bir Tek kalbin kırılmasını önliyebilirsem, ... bir yaşamdan acıyı alabilirsem ve ya bir acıyı hafifletebilirsem, bir kişiyi doğruya yöneltebilirsem... Yada bir ardıç kuşu yavrusunu yeniden yuvasına koyabilirsem... boşuna yaşamış olmayacağım...' ' |
|
![]() |