İslami Forum İslami Forum
Gelişmiş Arama

Anasayfa GenelForum Tanışma Multimedia Yardim Çocuk Bölümü Dini Konular

Geri Git   Rahmetinden BirDamLa Bizede Ayır Ya RAB! Kanayan Yaramız Filistin

Kanayan Yaramız Filistin Filistinle İlgili Tüm Paylaşımlarımızı Lütfen Buraya Yazalım...

Seçenekler Stil
Eski 07.01.09, 10:28   #1
eyvah
Genel Yönetici
eyvah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Giriş tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10
eyvah is on a distinguished road
Exclamation İsrail bugünlere nasıl geldi?

İsrail bugünlere nasıl geldi?

Eski 07.01.09, 10:29   #2
eyvah
Genel Yönetici
eyvah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 10
eyvah is on a distinguished road

Eski 07.01.09, 23:39   #3
DİLSAD
Genel Yönetici
DİLSAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 5
DİLSAD is on a distinguished road

RABBİM RAZI OLSUN EYVAH KARDEŞİM

görsel olarak israilin bugünlere nasıl geldiğini gördünüz kardeşlerim birde okuyarak anlamak isterseniz aşağıda ki linkden devam edin okuyarak görün bakın nasıl gelmişler bu günlere

[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...

Ya RABBİ ...

Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı
Çeçenistan'ı Tunus'u
Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı
Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et...
Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN....

Eski 18.11.09, 19:48   #4
REHBER
Aileden
REHBER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Giriş tarihi: Sep 2009
Tecrübe Puanı: 3
REHBER is on a distinguished road

Paylaşım için teşekkürler.

İsrailin 1948 yılında ki kurulduğu tarih itibari ile yaklaşık 60 kat fazla toprak işgal ettiğini...

Arz-ı Mevud, (vaadedilmiş topraklar) dedikleri Nil'den-Fırat'a kadar olan bölgenin nihai hedefleri olduğunu...

Bunu da bayraklarında ki 6 köşeli Davut Yıldızının altında ve üstünde 2 çizgi ile gösterdiklerini...

İsrail'e giden yolun 1915 te Gelibolu'dan geçtiğini bu vesile bir kere daha hatırlatma fırsatı verdiğin için ayrıca teşekkürler.

Ne demişler ; El tekrar-ı ahsen, velev kanü yüzseksen...
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg images[6].jpg (2.2 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg daughter-of-Zion.jpg (17.8 KB (Kilobyte), 2x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg filistin_buyuk.jpg (99.0 KB (Kilobyte), 1x kez indirilmiştir)

REHBER tarafından (18.11.09 Saat 20:03) değiştirildi.
Eski 09.06.10, 16:05   #5
TheKenZo
Mütevazi
TheKenZo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Giriş tarihi: Jun 2010
Tecrübe Puanı: 0
TheKenZo is on a distinguished road

Peki nasıl bunu sordunuz mu hiç ?

O kadar ülkenin içinde benim yaşadığım mahalle kadar bile değilken nasıl bu hale geldiler ? Bu kadar çabuk büyüdüler bunu bir ara detaylı şekilde anlatmak bildiklerimi sizlerle paylaşmak isterim
Her milletin kendine has yaradılış özellikleri vardır. bunu sanırım hepimiz biliyoruz Biz Osmanlı torunlarının özellikleri ise Savaşmak ve Merhametimizdir.(Şahsi görüşüm) Yine Yahudilerin özellikleri ise Ticaret Zekaları, Reklamasyonu iyi biliyor olmaları diyebilirim.
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Bir insanı Para ve Kadın kandıramıyorsan öldür.
Söylediklerim İhanet Çemberi (MOSSAD) kitabından aklımda kalanlardır.

Çok konuştum biliyorum ama üstüne konuşulacak çok şey var üzülüyorum. " Babalarının günahlarını çocuklar çeker " Gazze'nin yaşadığı bu dur.! ALLAH yardımcıları olsun..
N.hikmet

Eğer Durup düşünecek kadar vaktin olsaydı.! Durup düşünmezdin.
TheKenZo
Eski 09.06.10, 16:37   #6
TheKenZo
Mütevazi
TheKenZo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Giriş tarihi: Jun 2010
TheKenZo is on a distinguished road

Alıntı:
REHBER kullanıcısından alıntı Mesajı göster

Arz-ı Mevud, (vaadedilmiş topraklar) dedikleri Nil'den-Fırat'a kadar olan bölgenin nihai hedefleri olduğunu...

Böyle birşey söz konusu değil. Çocuk öldüren bir zihniyetin Kutsal kitap inancı olabilir mi ? Söylemiş olduğun Tezi çürütecek kanıtlar Osmanlı Arşivlerinde mevcuttur. Arşivler Osmanlıca olduğundan tavsiyem " Kurtuluş " Adlı kitabı okuman yönündedir. İyi forumlar
N.hikmet

Eğer Durup düşünecek kadar vaktin olsaydı.! Durup düşünmezdin.
TheKenZo
Eski 15.06.10, 17:20   #7
ummandan_inciler20
Fedakar
Tecrübe Puanı: 5
ummandan_inciler20 is on a distinguished road

ben hep şunu derim İsrail kendi başına bu duruma gelmedi.Göz yummalarla büyüdü büüyüdü aslında o büyüdüğünü zannediyor ya büyüdüğünü düşündükçe küçüldü küçükldü ve yerin altına girip kendini kaybetti.Vakti zamanında şuan ki yapılanlar ya da yapılacaklar yapılsaydı buna güzü yetmezdi.Çünkü o devlet olduğunu düşünen zavallılar korkaklar karşısındakiler eşit şartlarda savaşamayacak kadara korkaklar kendisinden daha zayıf olana zulm edecek kadar ahmaklar.Ama Rabbimiz ADl dir VE adaleti sever bir gün kendisi gibi bir devlet çıkarır karşısına ve gösterir gününü.Ben hep şunu derim İsrail in Sonu Kendi gibi Olanlardan Olacak Türkiye İle olmayacak...Allah zulm edenleri Ancak Zulm edenlerle haşr eder...

AŞK, Bir Kalbin İçinde Ağlıyor...
Eski 17.07.10, 09:10   #8
vulurte
Mütevazi
vulurte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Giriş tarihi: Jul 2010
vulurte is on a distinguished road
Post bir istirham

bütün din kardeşlerimizden bir istirhamım var.
ne olur artık şu veya bu milletin tarihi ile büyümesi ile meşgul olmayalım. bunlar bizi oyalayan şeyler. olumsuzlukları konuşup tartışmanın kimseye bir faydası olmuyor bundan sonra da olmayacak.
GELİN ALLAH AŞKINA, PEYGAMBER HATIRINA kendi ülkemizi devletler muvazenesindeki yerine nasıl oturtabiliriz onu düşünelim ve konuda bir aksiyon ortaya koyalım. stratejiler geliştirip bunları uygulama alanları bulalım.
habiller karşısında kabiller, musalar karşısında firavunlar, melekler karşısında şeytanlar hep vardı ve varolmaya da devam edecek...öyle ise bırakalım onların müzakeresini ... bu şartlar altında bizim üzerimize düşen vazife nedir onu bulup yerine getirmeye çalışalım.
mesela hiristiyanlar her tarafa misyoner göndermiş ve bir zamanlar bizim dediğimiz afrikayı ellerine geçirmişler. şimdi sorarım size bu bir olumsuzluksa bizim buna yoğunlaşıp ikinci bir hata yapmak bize daha çok zaman kaybettirmiyor mu?
kaçımız, "din-i mübin-i islam için şu ülkeye hicret et, o ülke halkına Allah ve peygamber anlat" dendiğinde "EVET" diyebiliriz. kaçımız bir buzullar ülkesine veya afrikanın çöllerine bu dava için gider?
bu soruya evet diyenlerin sayısı kadar biz değerlerimize sahip çıkıp onlar için çalışıyoruz demektir. bu sayı bizim İslamın derdi ile ne kadar çok dertlendiğimizi gösterir.
sevgili kardeşlerim!
unutmayalım, Allah bize elimzde imkan olduğu halde yapmadığımız şeylerden muahaze edecek. öyleyse durup düşünelim. dinim için ne yapabilirim ve hemen harekete geçelim. yeterince zaman kaybettik zaten. çok sevdiğim bir hatibin dediği gibi "bu din üç asırdır garip yaşıyor"...
son bir şey...
hayatıma dustur olarak aldığım bir ayet-i kerime var: "kişiye kendi sa'y ve gayretinden başkası yoktur"
NOT: HEYECANIMI BAĞIŞLAYIN BELKİ KIRICI OLDUM AMA BU KONUDA ÇOK MUZDARİBİM. YETER ARTIK KONUTUĞUMUZ BİRAZ AKSİYON LAZIM.