|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,185
![]() |
kardeslerimBADI SABA nickli kardesimi epeydir online gôremiyorum paylasimlarini begenerek okudugum bu kardesimiz nerelerdedir acaba? Ayrica ayni kursta okudugum halde kendisini orda ve birdamlada pek gôremedigim GÜLESRA kardesimde kayiptir ![]() ![]() ![]() YALAN_DÜNYA nickli kardesimiz tekrar nerelerde acaba? Simdilik benim aklima gelen bu kardeslerimiz eger daha varsa kayip ûyelerimiz buraya yazin, çiksinlar ortaya iyi haberlerini bekliyoruz.. ![]() ![]() ![]()
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#2 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 100
![]() |
ve aleykum selam Neslihan ve selam Birdamla
![]() kayip degilim buralardayim ya sende beni niye kayiplar listesine koydun ![]() biliyorsun dersler yogunlukta huzuruma bile vakit ayiramiyorum senin masallahin var bayagi aktifsin.. kayip degilim birdamla, sôz firsat buldukca burda olmaya çalisirim Allahin selami bereketi ûzerinize olsun selam sevgi ve dua ile
Gül'ü Kokladım Terindir Diye, Seyrine Daldım,Yüzündür Diye Yaprağına Dokundum,Tenindir Diye, Ben Gül'e Vuruldum, Sana Benziyor Diye... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,185
![]() |
Alıntı:
gelmis ve gitmis bile ![]() anacim bôyle olmazki, çayimizi kahvemizi içseydin canim...
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#4 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 431
![]() |
haklisin nesli kardesim
evet badi-saba kardesimiz nerelerde acaba? Yalan-dunya gelmisti tekrardan ama yine bu aralar online olmadi.. gulesra kardesimizi pek pek online gôremiyorum genelde.. insallah herkes saglikli sihhatlidir, temennim bu
|
#5 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
EVET NESLİ KARDEŞİM NEREDE BU KARDEŞLERİMİZ
oysa kaç konuda yazdık dedik ki kardeşlerimiz bir süre aramızda olamayacağı vakit haber verselerde onları merak etmesek dedik ama .. hani dinleyen kimm... aslında ceza vermeliyiz böyle aniden ortadan kaybolan kardeşleirmize ve bol miktarda terlik fırlatsak diye aklıma geliyor lütfen bir süre aramızda olamayacak olan kardeşlerimiz bi haber versinler bizlere de merak etmeyelim UMARIM KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARI YOKTUR DİYE UMUD EDEREK DUALARIMIZDA OLACAKLAR
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#6 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,052
![]() |
katiliyorum kardeslerime
![]() ![]() ![]() ![]() ônceki birdamlada gülesra kardesimizin çok güzel paylasimlari vardi burdada devam etmeni istiyoruz güzel kardesim..senin yerin bambaska idi birdamlada yinede ôyle ![]() ![]() ![]() ![]() muratkarali kardesim nerelerdesin? Nalan ablamiz, silbastan, huzun çicegi kurtalanli kardesim bade kardesim vallahi özledik araniyorsunuz.... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Konya Mesajlar: 4,079
![]() |
leener abi de kayıp.
inşallah en kısa zamanda gelir..
" Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor."(İbrahim Suresi 42.Ayet) Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
|
|
|
|
#8 |
|
Fedakar
![]() |
ee burdasında ondan
" Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor."(İbrahim Suresi 42.Ayet) Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1,971
![]() |
özledim resulu, saliha 27, beyza......kardeşlerimiz neredeler
özledik sizleri ![]() ![]()
|
#10 |
|
Fedakar
![]() |
bide ummandan inciler abla yok..
bahar toprak nickli ablam da yok.ama o evlendi benim ablam..
|
|
![]() |