|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#101 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: GeRiLLa Mesajlar: 1,474
![]() |
selamun aleyküm
hakkınızı helal edin habersiz bıraktım memlekete gidicem Allah nasip ederde onun hazırlığını yapıyordum Allahın izniyle 1 mayısta memleketime gidiyorum inşaAllah o zamana kadarburdayım
|
#102 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
genc58 ablamizda kayip...
|
|
#103 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
iyiyim de evde netimiz yok.
özür dilerim.hoşçakalın
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#104 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
çok şükür kardeşim iyisin ya önemli olan o ama İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA GELİRSİN YERİN ÇOK BELLİ OLUYOR ELİF BÜŞRASIZ BİRDAMLA MI OLURMUŞ
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#105 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
Alıntı:
elifbusra kullanıcısından alıntı [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] iyiyim de evde netimiz yok. özür dilerim.hoşçakalın Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#106 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
elifbusraaaaaaaaaaaaaa net niyeee yok![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çabuk nett bulun yaa elifbusrama![]() ![]() ![]()
|
#107 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 903
![]() |
elıf busra özlettın kendını yıne gel
|
|
#108 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Hoş geldin canım benim iyi olduğuna çok sevindim ![]() özledik seni ,en kısa zamanda sen netine bizde elif büşramıza kavuşuruz inşAllah
|
#109 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
kayıp aranıyooooorrr
![]() süeda nur kardeşim neredesin yahu ![]()
------------------------------------------------ İranlı Bir Şair Diyor Ki, "Aşka Uçarsan Kanadın Yanar." Bu Söze Cevaben Hz. Mevlana Da Diyor Ki, "Aşka Uçmazsan Kanat Neye Yarar.'' yasemin01 tarafından (04.05.09 Saat 21:04) değiştirildi. |
|
|
|
#110 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
KAYIP ARANIYOR BAŞLIĞINI YİNE AKTİF GÖRÜNCE
" ALLAH ALLAH YİNE HANGİ KARDEŞİMİZ KAYBOLDU YAHU " diyerek açtım konuyu bi baktım suedanur kardeşimiz kayıpmış ... gerçekten yokmu ortalıkda kardeşimiz nerelerde olabilir ... bi bakimm en son hangi mesajı ne zaman yazmış kaç gündür kayıp .... haber etmişmi bi konda kaybolacağından bakalım hafiyelik yapabilecekmiyim bu arada haber alan kardeşimiz haber versin bizlere de
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
![]() |