|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
evet
![]() ![]() bir zamanlar yoktun,takvimlerimizi getirmicen diye korktuk..
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#12 |
|
Fedakar
![]() |
special abla ile admin imiz de kayıpp
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#13 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
uyyy kayiplara bak yahu
adminimiz bile kayip ![]() bende bir kayip ilani asayimda tam olsun ![]() BADI_SABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nerdesin daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? ![]() ![]() ![]() ![]() kayip Kardeslerim insaAllahu iyisinizdir.. hepinizin yeri ayridir yûreklerimizde... ![]() ![]()
|
#14 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
bende cemre kardesimizi kayip ilan ediyorum...
|
|
#15 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
NASİP OLURSA CEMRE KARDEŞİMİZE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM . ulaşırsam kardeşimle görüüp enkısa zamanda aramızda olacağını düşünüyorum
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#16 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
Ranacik yok bu aralar...
o pek kaybolmaz ama merak ettim yinede.. ![]() ![]() ![]() ![]() nerdesin Ranacim ? |
|
|
|
#17 |
|
Fedakar
![]() |
rana yok
nurtanem yok eyvah abim yoktu,çok şükür gelmiş(ben yokken)
|
|
|
|
#18 |
|
Fedakar
![]() |
sanırım hepiniz kayıp grubuna girceksiniz
|
|
|
|
#19 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1,969
![]() |
evet bi durgunluk var sitemizde hayırlısı olsun bakalım
|
#20 |