|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#191 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
yok Allah esirgesin Allah herkeze uzun ve sağlıklı ömür versin kardeşim
|
|
#192 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
Alıntı:
yane okulu felan yok bayramda gelecek yada bayram dan 1 hafta önce yada bilmiyom
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#193 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Aşık maşukunu durmadan arar Muhabbetsiz geçen gün ihvan zarar Tabi bu meslekten etmedin firar Gel bir görüşelim yahu nerdesin? İstihare ile bulmuştun bizi Bekliyor yolunu acizin gözü Ölsem de terketmem kardeşim sizi Gel bir bilişelim yahu nerdesin? Yüzünü görmüyor, soruyom elden Geçen günler ise düşmezdin dilden Sağlam teslimiyet, bağlansan belden Gel bir buluşalım yahu nerdesin? Geçtik mektubundan, gelmiyor selam Hak, Rezzak-ı Alem çekmeyin elem Mevla huzurunda şahittir kalem Gel bir sarışalım yahu nerdesin? Yaz-kış demeyip her an koşarken Muhabbette ihvanları aşarken Ağlayarak sohbetlerde düşerken Gel bir alışalım yahu nerdesin? Dersini alırken çöktüğün dizler Kardeş, nereye gitti o kadar sözler? Bekleyi bekleyi kırıldık bizler Gel bir barışalım yahu nerdesin? Sizi bizden sorar bazı yarenler Bu meslek içinde gonca derenler Bizi çok ileri geçti erenler Gel bir erişelim yahu nerdesin? Hubb-u dünyaya nefsimiz kandı Acep bu alemde ölmek mi sandı Yıkıldı herhalde feyziyin bendi Gel bir çalışalım yahu nerdesin? “Ölsem ihvanlardan ayrılmam” derdin Halin inkar etme çok şeyler gördün Acep nerden artıyor senin bu derdin? Gel bir bilişelim yahu nerdesin? Kalemdâr gibi kendini vurma Bilen var derdini, ağyardan sorma Küsüpte yakana, yalnız durma Gel bir sarışalım yahu nerdesin? Yahyalılı Hacı Hasan EFENDİ (ks)
|
#194 |
|
Fedakar
![]() |
işte birdamlada bazıları bizim grupta zaten
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#195 |
|
Fedakar
![]() |
sölediğinden çok anlamdım
|
|
#196 |
|
Fedakar
![]() |
hele benimkide sonsuz
|
|
|
#197 |
|
Fedakar
![]() |
konu dışı kaldım
|
|
#198 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
RANA BİZİ UNUTTUN MU?
![]()
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#199 |
|
Fedakar
![]() |
bizi unutamaz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :h unter:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :smi le30pg5:işkence yaparız ona
|
|
|
#200 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
hayır arkadaşıma bunu yapmana izin vermemmmm gel artık ranaaaa ![]() özledim seniii ![]() ![]()
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
![]() |