|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#21 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
birdamla araniyodu bulunduuuuu
![]() bu basligi açan nesli ablammm araniyooorr ![]() ![]()
|
#22 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
Alıntı:
canimsin Ranacim ben kayip olmadim..![]() birdamla kapaliydi, simdi baktim açilmis burdayim canim ![]() ![]() ![]() ![]()
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#23 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#24 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
|
#25 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
ohhhhhhh beeeee kayıplar gelmeye başladı..
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#26 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 903
![]() |
[sıze="3"]esselamun aleykum kardesler..
Uzun suredır aranızda yokum ama hep bırdamlam aklımda.kardeslerımı unutmadım vizelerım war...gunduz işteyım.aksam okuldayım.... Işyerımde bılgısayarda yok...hafta sonuda calısıyorum... O yuzden pek gıremıyorum....hepınızı en güzelıne emanet edıyorum.. Kardesınızı unutmayın...dualarınızda bana yer werın... En kısa surede yıne görusmek uzere selametle kalın....[/sıze]
|
|
#27 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
nurtanemmm abla hos geldinnnn
![]() bizde seni unutmadikkkk ablaa ![]() yine gelll olurmu ![]() Allah yardemcin olsunnn ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#28 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 903
![]() |
Saol canım benım...fırsat buldukca gelıyorum ama bıse ekleyemıom okuyup cıkıom
hıc gıremesemde hafta bı kez mutlaka gırıom...ondanda ne war ne yok bakabılıom , öle yanı ..
|
|
#29 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
BASI_SABA VE TALEBE KARDESLERIMIZ
NEREDESINIZ PAYLASIMLARINIZI ÖZLEDIK ![]() ![]() ![]() DILSAD ABLA GEL ARTIK ![]() ![]() ![]()
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#30 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
EVET DILSAD ABLACIGIM
![]() MERYEMA KARDESIMI MERAK ETMEYE BASLADIM BEN INSALLAH IYIDIR VE EN KISA ZAMANDA ARAMIZA DÖNER
|
|
![]() |