|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#291 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
eyvah abi gel artıkkkk
![]()
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#292 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
şu sıralar yasaklıyım (notlar falan kötü)
ama fırsat bulursam gelirim
|
|
#293 |
|
Fedakar
![]() |
kimseleri göremiyorum bayadır
herkes iş güç peşinde sohbet edecek kimse kalmamış
|
|
#294 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
Alıntı:
nerde bu millet yav ![]()
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#295 |
|
Fedakar
![]() |
hoşgeldin kardeş
arada bir girde yanlız kalmayalım
|
|
#296 |
|
Fedakar
![]() |
girmeye çalışırım...
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#297 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 550
![]() |
kayıplar bulunuyor mu
![]() konuya ilk gördüm sandım bi cocuk falan kaybolmus resim gibi bir sey bırakılmıs bilgi alaınmaya calısılıyor....
' ' Bir Tek kalbin kırılmasını önliyebilirsem, ... bir yaşamdan acıyı alabilirsem ve ya bir acıyı hafifletebilirsem, bir kişiyi doğruya yöneltebilirsem... Yada bir ardıç kuşu yavrusunu yeniden yuvasına koyabilirsem... boşuna yaşamış olmayacağım...' ' |
|
|
|
#298 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: bursa Mesajlar: 471
![]() |
kayıplar çok...
İşte bütün meselem, her meselenın başı, Ben bir genç arıyorum, gençlikle köprübaşı! Tırnağı en yırtıcı hayvanın pencesinden, Daha keskin eliyle, başını ensesinden, Ayırıp o genç adam, uzansa yatağına; Yerleştirse başını, iki diz kapağına; Soruverse: Ben neyim ve bu hal neyin nesi? Yetiş, yetiş, hey sonsuz varlık muhasebesi! |
|
|
|
#299 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
yöneticiler gidince herkes gitti
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#300 |
|
Fedakar
![]() |
yöneticiler yoksa biz varız....
|
![]() |