|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#131 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
Alıntı:
kendimi ifade edemessem en azndan bilmiyorum derim seizde helal edin karddşim
|
#132 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
masallah, konuklugunuz çok guzel
![]() Benimde bir kaç sorum var; kürt açılımı konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir? Anlatılmaz yaşanır dediğiniz kavram?? simdiden ![]() ![]()
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
#133 |
|
Fedakar
![]() |
[quote=nesli01;60723]masallah, konuklugunuz çok guzel
![]() o güzellik o şeref size deger Benimde bir kaç sorum var; alere'se kürt açılımı konusunda ne düşünüyorsunuz? ben ümmetin yetim çocugu bir kürdüm bediuzzaman said nursi siz bir çözüm hatalar zincirine bir bakla daha eklemektir demiştim Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir? iki kavramın aslında bir birinin zıttı olabileceğini düşündünüzmü ?inşaallah ben ölüme doymayacağım sadece tadacağım ölümsüzlük şerbetini en kısa zamanda içmek dileğiyle teveffeni muslimen ve elhıQnı bissalihin Anlatılmaz yaşanır dediğiniz kavram?? alatamıyorum dersem ne dersin ![]() inan et anlatamıyorum simdiden ![]() ![]() ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN NESLİ ABLA
#134 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
vermis oldugun içten samimi yanitlarin Rabbim razi olsun cevrucefakar kardesim
yormamısızdır insAllah seni.. Rabbim sana saadet-i dareyn versin. Her girdiğin işte muvaffak etsin. Hak yoldan ayırmasın, sabit kılsın. seni Konuk Etmekden ,Daha İyi Tanımakdan Çok Mutlu Olduk kardesim, InsaAllah sende bizlerden menmun kalmissindir... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...][üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Can ve Canan desem sen ne dersin?..
eyvah tarafından (16.10.09 Saat 22:31) değiştirildi. |
|
|
#135 |
|
Fedakar
![]() |
[quote=eyvah;60921]vermis oldugun içten samimi yanitlarin Rabbim razi olsun cevrucefakar kardesim
Allah tüm birdamlalılar ve birtek kardeşim eyvah tan razı olsun yormamısızdır insAllah seni.. birdamlamıza misafir olmak bence şereftir neden yorulayım bilirsek ne ala bilmessek susarızda Rabbim sana saadet-i dareyn versin. Her girdiğin işte muvaffak etsin. Hak yoldan ayırmasın, sabit kılsın. olsun allahumme amin elfi elfi amin seni Konuk Etmekden ,Daha İyi Tanımakdan Çok Mutlu Olduk kardesim, inşalallah InsaAllah sende bizlerden menmun kalmissindir... bir kaç istisna hariç olsunbe kardeşler zor soru sordunuz ama siz yınede hayra yorun [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...][üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Can ve Canan desem sen ne dersin?.. ben ve O demeyi çok istiyorum AMA utanıyorum ama inşaallah ben ve O DİYEBİLECEK OLGUNLUGA ULAŞABİLİRİM SEN VE o OLMALI HU /CAN /O = ALLAH SEN/ CANAN = EYVAH
#136 |
|
Fedakar
![]() |
Her hangi bir sual soulmaması dileğiyle allaha emenet olun
bu kardeşinizide dualarınıza hissedaredermisiniz kardeşler vesselam
#137 |
|
Genel Yönetici
![]() |
[quote=cevrucefakar;61043]
EyvAllah! damlardan degerli bir damlamiz ,cevrucefakar can kardesim Rabbim senden razi olsun, her daim yar ve yardimcin olsun çok tesekkûr ediyoruz! selam sevgi saygi ve muhabbetle ve birdamla ile kal can kardesim... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
#138 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: GeRiLLa Mesajlar: 1,474
![]() |
[quote=cevrucefakar;61043]
Alıntı:
Allah ikinizdende razı olsun
|
#139 |
|
Genel Yönetici
![]() |
amin! cûmlemizden
![]() ![]() degerli kardesimiz cevrucefakar'a çok tesekkur ediyoruz iyiki bizimlesin kardesim iyiki tanimisiz seni. ![]() Rabbimize emanet ol selam ve dua ile