|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
aleykum selam kardeşler
itiraf ediyorum sayfadan haberim yoktu beklenmedik bir anda çıktı karşıma tıpkı azrail gibi azrailde birden insanın karşısına çıkar bilirsiniz yane anlayacagınız hiç beklemiyordum belkide unutulmuşuzdur derdim kendi kendime bu linki ilk çevrim içileri kontrol ederken gordum ve gorur gormez bir kaç yorumdan sonra bilgisayarı kapattım sordugunuz sorular okadarda yenılır yutulur cınsten değil sorulara cevap verir ken sanki karşımda bir şahıs varmış gıbı cevap verecegım ben o şahsı tum bir damlalıların şahsı manevisiymiş gibi algılıyorum ve butun samimiyetimle sorulara başlayacagım aslında böyle pervasızca bir başlangıca sebebde tum birdamlalılara olan samimiyetimdir
#12 |
|
Fedakar
![]() |
eyvah sen başakasın bilirmisin gerçekten diyorumha senin yerın başkadır benim yanımda
islam kardeşliği olması gerek yuzunu gormesem de mımıklerıne şahıt olmasamda yazdıgın her yazı ve yorumunda sammımıyetını goruyorumdur kalp kalbe karşıdır derler nargıle ve helikopter (küçükken ALİKOPTER derdik) hariç diğerleriyle barışıgım nargıle kullanmıyorum yalnız hurma ve zemzem suyu bir başka pıyade er ve aynı zamanda landrover şöförü oldugumdan dolayı askeri ciplere bir sampatım var arkadaşlar arasında bazen şakalaşırız bir lan alacagım ve uzerıne uçaksavar taktıracagım dıye ![]() işte boyle hoş geldin kardeşim diyen butun kardeşlerim tesekkur ettıkten sonra sorulara başlıyayım
#13 |
|
Fedakar
![]() |
1- Birdamla ailesi ile nasıl tanıştınız?
rabbim cumlemizi bilinçli musluman olamıyı ve sıratı mustakım uzerı bulundurmayı ve salih amel işlemeye muktedır eylesin internetın yerı başkadır bende bilgi birimi (ki varsa inşallah vardır rabbim ilm ile amel etmeyi nasıp eylesin) mimin bir kısmını internete borçluyum diye bilirim merak ettiğim konuları ögrendikten sonrada maynet girer hiç tanımadıgım insanlara oyun oynar degerlı vaktımı boşa gecirdiğim b,ir gun recep (sitenin hammalı)ile karşılaştım kardeşim neden böyle boş şeylerle vakit geciriyorsun bildiğim guzel bir site var gel biraz oraya bak begenecekmisin orada bir takım paylaşımlarda bulunabilir başkalarınında kişisel gelişimine katkın olur dolayısıylada tebliğide yerıne getırmış olursun dedi ve hayat8ımın ilk forum_hayatı başladı daha önce youtube hatıcınde hıç b,r siteye yazmıyordum sadece alıyordum uyeliğimi recep yaptı çunki hiç bir şeyden anlamıyorum ve bugundeyız rabbim bu sure içide yapmış oldugumuz ıyı ameller hatırına hoş olmuyan amellerimizi affeylesın hasenelerimizi seyyıelerimi,ze kefaret kılsın Bu platform sizin için ne anlam ifade ediyor? kişisel gelişim (islami kulturel herşey içinde ) emribilmaruf nehyılanıl munker yetmezmi sizce ?rabbim muvaffak eylesin
#14 |
|
Fedakar
![]() |
2- Birdamla ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
terakki edelim tedenni değil
#15 |
|
Fedakar
![]() |
3- Kendinizi tanıtmanız istense; bize kendinizi kaç cümleyle ifade edersiniz?
garip, bîkes, zaîf, nâtüvân, alîl, âciz, ihtiyar, Bî-ihtiyar, CEVRveCEFAYLA MUZDARİP FUKARA GURABA VE AHMED (öven övülen)bir kul
#16 |
|
Fedakar
![]() |
4- Şu söz benim hayat felsefemdir dediğiniz bir söz var mı?
felsefe nedir lo bizim lugatımızde felsefe ve feylesof yoktur ilahi vahye dayanırız biz saf safi dogma vahyVErasul bir değil binlerce sözümüz vardır vahyı ve safi olarak
#17 |
|
Fedakar
![]() |
5- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız?
tüm samimiytimle cevaplıyorum arkadaş seçecek kadar olgun değilim yani nasıl diyeyim ya belkide alçak gönullulukten kaynaklanıyordur insanları belli bir kalıba sokup her hanfgi bir tema uzerine yogunlaştırmak benim elimdemi ?? yalnız arkadaşımın saglam bir itikadtaa ve salih amel etmesini istemem en dogal kakkımdır ama saglam itkada sahip olmayıp aynı zamanda isyankar ve itatkar olmuyan bir çok arkadaşım vardir ne yapayım arkadaşlıgımızmı bozulsun ama illada bir tema çizin diyecekseniz namaz kılsın kebairi işlemesin yeter
#18 |
|
Fedakar
![]() |
ALLAHa emanet olun kardeşlerim
belkide neler zırvalıyor bu diyeceksiniz ama benden bu anlık bukadar ilahinin çok buyuk etkısı9 oldu uzerımde nabız okadar yukarılara fırlamadı dilerseniz hediyem olabılır sizlere Hasan-Dursun--Merhaba [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] merhaba merhaba merhaba diyebilmenişz dileğiyle hayırlı akşamlar kardeşler
#19 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
can kardesim..."Cenab-ı Hakk’ın razı olduğu ve bizleri yönlendirdiği en samimi dostluklar, hakiki sevgi ve saygı üzerine bina edilir. Bu da ancak gönüllerimize ilâhî neşeden, ilâhî aşk’tan nasip almakla mümkündür..." Rabbim bize bu lutfûndan tatmayi nasip etsin. sen Allah için sevdigim can kardesimsin...seninde yerın başkadır benim yanımda... masaAllah yanitlarin çok güzel,çok derin.. Kendini sorgulayan,yargilayan, arastiran,CEVRveCEFAYLA MUZDARİP GURABA kardesim benim.. Didemiz giryan sinemiz suzan, Ruhumuz hayran Halvetiyiz biz...... Rabbimize hamd olsun.. Rabbim cûmlemizi doğru yolunda sabit kılsın "Alikopter" için kaygilanma onu ôzelikle ben kullanirim ; sana dunya turu attiririm... ![]() sonrada senin jeeple dag bayir demeden,gôrunulesi yerlerin ziyaretine gideriz.. nargileyi ferhata veririz,o meraklisidir.. ![]() çay simdi iyi gider..buyur can ![]() ![]() merhaba...merhaba...merhaba...ilahi çok güzeldi,eyvAllah.. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
#20 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
![]() ![]() ![]() afiyett olsunn abiii ![]() ![]()