|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#21 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 759
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#22 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
SEN HOŞ GELMİŞSİN SAFA GELMİŞSİN
BENİ BİRAZ DELİ BİLEN KARDEŞİM İSABET ETMEMİŞSİN BİRAZ DEMEKLE MİZAH BÖLÜMÜNÜ SEN YINEDE SEV TIRSMA BENDEN UZAKTAN YAKINDAN DA YUH ÇEKİYON FARKINDAYIM AMA VALLLLLLLLLLLLLLLAHİ İÇİMİ YAKAN VOLKANDAN ARA SIRA DIŞA SIZAN LAVLARDAN SENIN HABERIN YOK AMA BİR GÜN OKUDUKCA YASADIKÇA ÖGRENECEKSİN BELKİ O AN BENİ ANLARSIN (ne kadar önem veriyon o senın sorunun ) KARDEŞ EN SON Kİ EKLEDİĞİN VİDEO KİŞİSEL MESAJADAN ÖGREN DEVAMINI YOKSA YINE TATLI CANIN ACILAŞABILIR....................... .....................
#23 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
Alıntı:
ben simdie kadarr kimseyee yuh çekmedimm abii kendimden buyukleree saygisizlikk yapmadimm hiç kuçuklerimidee sevdimm hepp
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Rana tarafından (08.04.09 Saat 18:01) değiştirildi. |
|
|
|
#24 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
Dilsadd ablamm bana kiyamazz kiiii kolayy sorularr sorarr ![]() hosbuldumm busraa ![]() ![]() sorularima dôneyimm beenn: 22- Türkiye'de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? gercekleri gôrmekk isteyenlerr icinn herseyy ortadaa, dunyadaa haksizlik ve acilarr cokk ama gôrmek duymakk istemeyene herseyy iyidirr;bir taraftaa savuranlarr varr birr taraftadaa acliktann ôlenleer bir taraf gulerkenn bir taraff hep agliyoo 23- Düşünce özgürlüğü nedir? Düşüncelerinizi ifade etmekte ne kadar özgürsünüz? dusunceni kimsedenn korkmadan anlatmaktirr- dusuncemii sôlerimm amaa yanlistaa dusunurumm diyee tekrarr dusunurumm 24- En son kime ne hediye aldınız? Size verilen en son hediye nedir? kimseyee biseyy alamadimm, resimler yaparim been guzell, annemme yaptimm en sonn banada en sonn gull hediyee geldii 25- Sizi çok etkileyen bir ayeti ve hadisi yazar mısınız? ayet: Allah kuluna kafii deilmii diye varya o hadis: merhamet etmeyene merhamet olunmazz 26- Türkiye'nin en güzel yeri neresidir? Neden? benimm icinn turkiyee bi butundurr-heryeride guzeldirr 27- Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüt ne olurdu? yaa hayirr konuss yada susss derdimm herhaldee 28- Türkiye'de bilim nasıl gelişir ve önündeki engeller nelerdir? onu bilmiyom-
|
#25 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 17
![]() |
![]() ![]()
|
|
|
#26 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
Alıntı:
SEVGİ BİTER AMA SAYGI ASLA derler ASLINDA SEVGİ VE SAYGI BİRBİRİNİ TAMAMLAR NEYSE CAN SENİ SEVİYORUZ SENİ SAYIYORUM ALLLAH İÇİN
|
#27 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
AMA ŞİRİNEM YA DAMARDAN GİRMİŞSİN ŞİMDİ NASIL SORU SORACAĞIM BEN DEDİĞİN GİBİ KIYAMAM Kİ AMA BAKACAZ Bİ ÇARESİNE ÖYLE KURTULMAK YOK ![]() ![]()
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
#28 | ||
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
bizde seni seviyoruz abii bendeee seni sayiyorumm abii Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() 30- Eğitim sistemimizin verdiği eğitim ve öğretimden memnun musunuz? Aile içi eğitim, okul öncesi ve okul eğitimi olarak neler yapılabilir? menmunumm; burdaa her imkann varr..okuyacakk adamm azzz 31- İnsanlığa en faydalı icat sizce hangisi? elektrikk tabikiii, sarteller olmazsaa halimizz nicee olurr? 32- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı? peygamberimizinn hayati, digerr peygamberlerimizinn hayatii_eyvahh abiminn hayatii- erkek olsadimm onun gibii olmak isterdimm- 33-Bu forumu sizde vazgeçilmez kılan dönüm noktası ne oldu acaba? benii Sirinee olarakk kabull ettikleri zamannn 34- soruları cevaplamakta zorlandınız mı? Hangi sorular zorlayıcıydı? yoo hiçç zorlanmadimm?bôlee kolayy sorumuu olurr? 35- Son olarak;Birdamla ailesine söylemek istediğiniz bir şey var mı? konukk edildimm içinn çokk tesekkûr ederim ônceee?buradaa asla unutamayacam ablalarimm, abilerimm kardeslerimm olduu hepisinee tesekkur ederimm, benidee aralarina alip sevgilerinii gôsterdikleriii içinn candann insanlarrr var buradaa, insallah hepp ôlee olurr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#29 |
|
Fedakar
![]() |
[quote=ismailbarak;40424]Kusura bakma Ben Bişeyler İkram Edermiyorum ama
bi çay içeriz...Sorularıma Başlıyorum ben BASLAAA 1- Hayat Sana ne ifade ediyor ? HEDIYE EDILENN ÖMRÜ IFADE EDIYOOO 2-Birdamla.NeT Denince Aklına Gelen ilk şey Nedir FORUMMMDUR 3.Şu kısacık Hayatta Neler Yapmayı Seversin... ? idare et Soru sorma ustası değilim de ![]() benn hayattaa gusell olan herseyii severimm 4.Bir dost Nasıl Seçilir ? onun dostlarinaa bakarakk 5-Sence Gerçek Sevgi- ile normal sevgi arasındaki fark nedir ? bu soruyu iyi oku Gerçek sevgi ayrı normal sevgi ayrı ![]() sevginin çesidii olurrmuu ?sevgii ya vardirr ya yoktirr, sahtesiylee gercegii ayirmakkk iss 6-Seni En çok düşündüren Ve Üzen Şey NEdir? Allah beni sevmezsee diyeee.. 7-Sen sürekli gülen Birisin... eveett aglarkendee gulerimm beeen Bunları Neye Bağlıyorsun tamam biraz delisinn orası doğru ??hayataa guzell gôzlerlee bakiyomda ondannn 8-Hayat Zor Mu Yoksa Bizler mi hayatı Zorlaştırıyoruz ? bizlerr zorlastiriyozz amaninn su sunu dedii bu bunu dediii suu bunuu yaptiii suu sunuu yaptiieee sen nee yaptinn, benn ne yaptimm diyeee sorann yokk hepp baskalariylaa ugrasacaz diyeee emanett hayatimizii gôrmuyozz bilee 10-Birgün Aç birine Rasladın Ve sende çok açsın Elinde sadece Bir Kebab Fakat sende çok açsın Bu kebabı O aç olan İnsanla Paylaşırmıydın yoksa Hepsinimi Veriridin yada GÖrünmeden Gidp Yermiydin ? hepsinii verirdimmm, yazikk açç kalmiss o açligii biliyoo, ben bilmiyommm 1 gunnde benn aç kalsammm ne olur ki ![]()
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Rana tarafından (10.04.09 Saat 13:24) değiştirildi. |
|
|
#30 |
|
Fedakar
![]() |
11.Sevdiğin 3 kişi Kim ?
300 0000 desedinn cevplayabilirdimmm 12- Seni Kızdıran olursa ona Ne tepki Verirdin? elimee geçmesinn gebertirimmm 13-Forumda Bulunan Deliler Kimlerdirr .. ![]() kisim kisim: akilli deliler çatlak deliller tirlatmiss delilerr sevimlii delillerr korkutucuuu delillerr 14-Deliler Sana Ne ifade Edi ?akilli olduklarinii ![]() 15-Hayatta Senin için En değerli Olan ? Nedir imanimmm 16-Forum Sana ne İfade Ediyor.. RANA birdamlayiii 17- Seni Kızdıran Nedir ? ![]() hiçbirseyyyy 18-Bilgisayarı ilk açtığna Ne yaparsın ? ![]() birdamlayi açarimmm 19-Nasılsın ? ![]() elhamdullahh iyimmm tessekkur ederimm sizler nasinizzz ?
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Rana tarafından (10.04.09 Saat 13:25) değiştirildi. |
![]() |