|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: ne önemi var Mesajlar: 1,531
![]() |
Hz. Peygamber İsrâ (Miraç) gecesinde Cebraille birlikte Hz. İbrahimin yanından geçti.
Hz. İbrahim, Cebraile Ey Cebrail! Yanındaki kimdir? diye sordu. Cebrail O Muhammeddir? cevabını verdi. Bunun üzerine İbrahim (A.S.) Ey Muhammed! ümmetine cennet fidanlarını çok dikmelerini söyle! Çünkü cennetin toprağı çok güzel ve verimli, arazisi ise alabildiğine geniştir? dedi. Hz. Peygamberin Cennet fidanı nedir? diye sorması üzerine de Lâ havle velâ kuvvete illâ billah sözüdür karşılığını verdi. Terğib III/105 (İmam Ahmed, İbn Ebid-Dünya ve İbn Hibban, Sahihinde Ebu Eyyub el-Ensâriden). Heysemi X/97. Bizlerde hergün cennet fidanımızı dikelim inşAllah.. ben başlıyorum RABBİMİN İZNİ İLE Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 1
|
#2 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,166
![]() |
![]() ![]() Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 2
|
#3 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: GeRiLLa Mesajlar: 1,498
![]() |
Allah razı olsun beyza kardeşim
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 3
|
#4 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Konya Mesajlar: 4,079
![]() |
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 4
" Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor."(İbrahim Suresi 42.Ayet) Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
|
|
|
|
#5 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,673
![]() |
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 5
|
#6 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: ne önemi var Mesajlar: 1,531
![]() |
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 6
Rabbim sizlerdende razı olsun kardeşlerim
|
#7 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Konya Mesajlar: 4,079
![]() |
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 7
" Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor."(İbrahim Suresi 42.Ayet) Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,185
![]() |
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 8
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#9 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,636
![]() |
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 9
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,185
![]() |
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîym 10
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
![]() |