|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| İlahiler Ezgiler Şiirler Video Buradan Video formatında ilahiler indirip dinleyebilirsiniz. Videolar tanıtım amaçlıdır. Hoşunuza giden ilahilerin mutlaka CD alınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#2 |
|
Fedakar
![]() |
Sedat uçan,Resulun ümmetiyiz
link: [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 550
![]() |
teşekurler
' ' Bir Tek kalbin kırılmasını önliyebilirsem, ... bir yaşamdan acıyı alabilirsem ve ya bir acıyı hafifletebilirsem, bir kişiyi doğruya yöneltebilirsem... Yada bir ardıç kuşu yavrusunu yeniden yuvasına koyabilirsem... boşuna yaşamış olmayacağım...' ' |
|
|
|
#4 |
|
Fedakar
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Jul 2010 Konum: ağrı Mesajlar: 62
![]() |
BENIM BULUNDUGUM İŞYERİMDEKİ BİLGİSAYAR KISITLI OLDUĞUNDAN VIDEO YU İZLEYEMEDİM AMA EMİNİM GÜZEL BİR VİDEODUR. ALLAH RAZI OLSUN KUSURUMA BAKMAYIN
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |