|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Tanişma Sitemize yeni üye olmus veya üye olan arkadaslarin kendilerini tanitabilecekleri bölüm.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Aug 2010 Mesajlar: 12
![]() |
ben başkasının başkasına dua edince kabul olduğuna inanıyorum ve başkasında dua edince allahın cok hoşuna gittiğinide biliyorum
benim oğlum 12 yaşında cok zor günler gecirdim eşim trafik kazası gecirdi platin takıldı beline iflas etti hep sabır ettim tek bir muradım var oğlum kendimle ilgili herşeyden vazgectim hayırlısı ama o kadar cok itilip kakıldımki maddiyatsızlıkdan oğlumu allahın izniyle bir yerlere getirip rabbim onlara beni üzenler en güzel cevabı versin istiyorum oğlum konuşurken kekeiyor buda bir anne olarak beni üzüyor cok zor şartlarda tedaviye başladım ne olur dua edin kardeşlerim şifayı allah verir oğlum başarılarıyla inancıyla öyle yerlere gelsinki ben dahi şaşırayım allah rızası için tanıştığıma cok memnun oldum yeni üyeyim allah yar ve yardımcıncız olsun |
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: bursa Mesajlar: 471
![]() |
Rabbim muradınızı verir inşaAllah.
inşaAllah Allah' (c.c.) Şafi Esmasına oğlunuza ihsan ve lütuflarda bulunur hayırlısıyla.
İşte bütün meselem, her meselenın başı, Ben bir genç arıyorum, gençlikle köprübaşı! Tırnağı en yırtıcı hayvanın pencesinden, Daha keskin eliyle, başını ensesinden, Ayırıp o genç adam, uzansa yatağına; Yerleştirse başını, iki diz kapağına; Soruverse: Ben neyim ve bu hal neyin nesi? Yetiş, yetiş, hey sonsuz varlık muhasebesi! |
|
|
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 550
![]() |
rabbim her şeyin en iyisini bilir.
inşallah siz büyük bir sabır göstermişsiniz rabbim inşallah sizi ve ailenizi feraha ulastırır. rabbim eşinize şifalar oglunuza basarma azmi sizede sabırlar ihsan eylesin rabbim inşallah gönüllerinize göre versin
' ' Bir Tek kalbin kırılmasını önliyebilirsem, ... bir yaşamdan acıyı alabilirsem ve ya bir acıyı hafifletebilirsem, bir kişiyi doğruya yöneltebilirsem... Yada bir ardıç kuşu yavrusunu yeniden yuvasına koyabilirsem... boşuna yaşamış olmayacağım...' ' |
|
|
|
#4 |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Jul 2010 Konum: türkiye Mesajlar: 36
![]() |
Hayat sabra denktir...
Zor günler geçirmişsiniz belki ama haddim olmayarak tavsiyem sabır ve şükür göstermeniz.en azından hayatta elinizi tutan,size sarılan bir yavrunuz var.duam inşallah en kısa sürede Rahman hayırlısıyla , Şafi İsmi şerifiyle şifalar nasip etmesi,başarılı ve ahlaklı bir ömür nasip etmesi yavrunuza. bizim sihirli bir değneğimiz yok belki ama duamız var, gözyaşlarımız var.vee en önemlisi secdemiz var.Rabbimize en yakın olduğumuz an var. O isterse herşey olur.Mutlak bir bildiği vardır.hayırlı günler....
Malumun olsun Yâr... bir düş değdi çocuk yüreğime... Yüreğime takıldı ayaklarım. Düş’tüm; dizleri kanadı kısa pantolonlu çocukluğumun... Cân’ımı yaktı masallar... İltica ettiği ülkeden sınırdışı edilmiş olmanın hüznü ile açtım ellerimi Yıldızların Sahibine... Bir yaş düştü iç’ime... Ardından bir kelam dilime.... La Tâknatu ... La Tâknatu minAllah... |
|
|
|
#5 |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Jul 2010 Konum: ağrı Mesajlar: 62
![]() |
inşaAllah Allah' (c.c.) tez zamanda acil şifalar hem oğluna hem eşine göndersin. unutmakı derdı veren rabbım dermanınıda gönderirir. senın hakkını yıyıp senı ezmeye çalışmaya çalışanlarda tez zamanda senın tutuldugun sınava tabıı tutulsunlar amın
uzme kendını rabbım buyuk sabır et allah kerım
|
|
#6 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Aug 2010 Konum: ısparta Mesajlar: 2
![]() |
amin ecmain Kuluna Şah daamrından daha yakın olan rabbim şifaihsan eylesin inşaallah
|
|
#7 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: ne önemi var Mesajlar: 1,561
![]() |
rabbim şifa versin kardeşim