|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Kanayan Yaramız Filistin Filistinle İlgili Tüm Paylaşımlarımızı Lütfen Buraya Yazalım... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
ESSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
Bugünlerde çiğerimiz yüreğimiz insanlığımız alev alev yanmaktadır. FİLİSTİNde kardeşlerimize uygulanan zulüm ve vahşet karşısında herbirimiz kendimizi kafese konmuş gibi hissetmekdeyiz. ve bu duygular içerisinde sürekli oarak gerek islami biligilerle gerek filistinde ki vahşetin bilgilerini gerekse dünya gündeminden haberler taşıyarak FİLİSTİNİ takip etmeye çalıışıyoruz ve herbirimiz bu bilgi akışlarında gayret sarf edip birbirimizin duygularına tercüman olmaya çalışıyoruz.... haa tam olarak bunu yapmamızın mümkün olmadığını biliyoruz taa ki kardeşlerimizin acıları bitene dek sizlerden ricam şudur bizim burada tek dertimiz FİLİSTİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ OLMALI bu olayı sakın olaki siyasi particiliğe indirmeyelim RABBİMİN vermiş olduğu akıl ve düşünme yetisi ile her birey kendine göre bir şekilde siyasi görüşü olabilir ve hepimiz bu düşüncelerimizden sorumluyuz ama dediğim gibi şuan asla ve asla dertimiz herhangi bi siyasi parti olamaz olmamalı da, gayemiz, niyetimiz başka amaç ve gayelerin gölgesinde kalıyormuş izlenimine düşmeyelim TABİ ki gündemde ki haberleri dilediğimiz gibi buraya taşıyacağız ama yorumlarımızı ,tepkimizi paylaşırken herhangi bi siyasi eylem içerisine düşmemeye gayret edeceğiz... bu konuyu bir kaç gün önce adminimizle de görüştük hatta bu uyarıyı kendisinin yapmasının daha doğru olacağını ilettim ancak abla bu başlığı sen aç ve yaz dedi bu görev bana düştü,.... o yüzden ki sakın olaki bu ifadelerimi hiç kimse direk olarak üzerine alınmasın hiç bir kardeşimize itafen yazılmış değildir yada abla AKP yimi ( şu an hükümet olan parti olduğu için doğal olarak bu konuda gündeme en çok taşınan ve hep birlikte gözümüz üzerinde , oradan gelecek bir haber beklediğimizden dolayı AKP dedim ) koruyorsun da demesin eğer hatırlarsanız filistinde ki son dönem acılarımızın ilk olarak başladığı zaman bi paylaşımım vardı ve o paylaşımım da net olarak "tüm sessiz kalan ve hiç bir şey yapmayan islam ülkelerinin tek tek liderlerinin bizzat adını anarak ki içerisinde ERDOĞAN da vardı bu insanlık vahşeti karşısında suskun kaldıkları için ve fiilen bir şey yapmadıkları için israilin yanı sıra onlarada lanet olsun " demiştim ve hatta günlerce hiç bilmediğim sitelere üye olaraktan akp nin akm merkezine bu vahşetin durdurlması için akp ye baskı yapılması üzerine mesaj atılmasını temin edebilmek için çalıştım niyetim asla ve asla herhangi bi siyasi görüşün yada partinin korunması filan değil sadece FİLİSTİN İÇİN YANAN ÇİĞERİMİZİN BAŞKA KONULARA ALET OLMAMASI VE BURADAKİ KARDEŞLİK HUZURUMUZA GÖLGE DÜŞMEMESİ İÇİNDİR BU KONU HAKKINDA HER HANGİ BİR GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞ YAPMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM BANA ÖZELDEN ULAŞMASINI RİCA EDECEĞİM .... ASLA VE ASLA DESPOTLUK GİBİ BİNİYETİMİN ( yada niyetimizin ) OLMADIĞINI BİLMENİZİ VE HERTÜRLÜ FİKİR VE GÖRÜŞE AÇIK OLDUĞUMU BİLİNİZ VE FİKİRİNİ VE DÜŞÜNCELERİNİ BİLDİRMEK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZ ÖZELDEN YAZARSA SEVİNİRİM HUZURUMUZ KAÇMASIN VE FİLİSTİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMASIN DERKEN BU BAŞLIK ALTINDA HERHANGİ Bİ KAOS YAŞANMASINI DA İSTEMİYORUM SELAMETLE........ HAKKINIZI HELAL EDİN
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... DİLSAD tarafından (17.01.09 Saat 20:43) değiştirildi. |
|
|
|
#2 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 317
![]() |
okudum, haklisin abla dikkat ederim kendi adima bundan sonra
![]()
|
#3 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
HUZURUMUZ KAÇMASIN VE FİLİSTİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMASIN DERKEN BU BAŞLIK ALTINDA HERHANGİ Bİ KAOS YAŞANMASINI DA İSTEMİYORUM
çok haklısınız Ablacım ![]() ![]()
|
#4 |
|
Administrators
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Birdamla.net Mesajlar: 896
![]() |
Allah razı olsun ablacım güzel konuya değendiniz.
Selametle
|
#5 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
ablacim
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: GeRiLLa Mesajlar: 1,474
![]() |
Allah razı olsun güzel bir konuya değinmişsiniz.
değil bu acı günlerimizde hiçbir zaman kimsenin görüşünü burada propaganda haline getirmesine izin vermemeliyiz. Bu evin adresi [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] kimse bu evin huzurunu kaçıramaz ve bunada hiçbir kardeşimiz izin vermez inşaAllah. Tek amaç Allah için birşeyler öğrenip öğretmek olan bu ailenin bu güzelliğinide bozamaz.Bunu yapmaya kalkışanlardanda Allaha sığınırız.
|
#7 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
RABBİM cümlenizden ve cimlemizden razı olsun kardeşlerim
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#8 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
ve aleykum selam
dikkat ederiz ablacigim ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
FİLİSTİN İÇİN YANAN ÇİĞERİMİZİN BAŞKA KONULARA ALET OLMAMASI VE BURADAKİ KARDEŞLİK HUZURUMUZA GÖLGE DÜŞMEMESİ İÇİNDİR....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#10 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 726
![]() |
![]() dilsad ablam güzel ve çok önemli bir konu kendi adıma daha çok dikkatli olmaya çalışacağım inşaAllah...![]() ![]() Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın bizleri inşaAllah...