|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Sadık
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 245
![]() |
Şu anda online olan kardeşlerime bir önerim var.
Online olan diğer kardeşlerimizin tek tek isimlerini sayarak onlara dua etsek nasıl olur? Böylece hem dua sevabı almış oluruz hem de melekleri kendimize dua ettirmiş oluruz. Hem birimizin dili diğeri için günahsızdır. Birbirimize yaptığımız dualar makbuldur. Ne dersiniz? Daha önce de açmıştım bu konuyu ama aktifleştiremeden buraya geçiş yaptık,burdan devam edelim inş.
|
#2 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 968
![]() |
bn den tam destek kardesim...ALLAH RAZI OLSUN BU GUZEL DUSUNCENI TEKRARDAN BIZE SUNDUGUN ICIN
( GULLLLLLL) ( DILSAD ablamın tabırıyle cok gul demek mıs )bu da ( gulllllll) dılsad ablama
|
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Hatay Mesajlar: 1,293
![]() |
Allah razı olsun kardeşim benim çok hoşuma gitmişti ....
|
#4 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
![]() Ya Rabbim bu yaziyi okuyan ve amiin diyen kardesime Hacca gitmeyi nasip eyle! kim ilk okudu?
|
#5 |
|
Fedakar
![]() |
aminnnn içten AMİNN ..ELFİ ELFÜÜ AMİNN İnşAllah..
Ya Rabbım kabul buyurur ınsallah dualarımızı.bızımle bu guzel duayı paylastıgın ıcın ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDESIM..RABBIM SANADA VE ISTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA hacca gıtmeyı nasıp etsın ınsallah... veselam.sanırsam ılk bn okudum )
|
|
#6 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Aminnnn... inşaallah kardeşim Allah razı olsun....
|
#7 |
|
Genel Yönetici
![]() |
özledim resulu kardeşim benden önce davranmış.olsun kardeşimde haca gidince bize dua eder buda yeter bize
|
#8 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
yokmu dua eden? HEMEN AMIIN DIYECEM...
|
#9 |
|
Genel Yönetici
![]() |
Rabbim kardeşimin şu an bütün dualarını kabul buyursun
|
#10 |
|
Fedakar
![]() |
guzel kardeslerım bnm duam sızsıznız...(kendımden once sızedır, Rabbıme dogru acılan ellerıme,konan şerden uzak dualar
![]() sızın ıcın ettıgım duaların kabul olmasını dılerken,(bu vesıleyle)kendım ıcınde ettıgım dualar da kabul olur Rabbım ın katında...bu kadar merhametlı,ve rahmetı bol olan Rabbımı den nasıl ısterım sedece kendım ıcın (Cımrı olanları sevmez ALLAH CC)...herseyde olmamız gerektıgı gıbı DUADA da CIMRI OLMAYALIM INSALLAH. dılerım kı ; Allah her ıkı cıhanda da azız eylesın ,NE SIKINTINIZ NE HACETNIZ VARSA GIDERIR INSALLAH TABI HERSEY RIZA-İ İLAHISIYLE, kul hakkından uzakRrabbımın hosnut olacagı bı omur gecırmenız dılegıyle ve yurekten amiiiinnn diyorum...vesselam.....
![]() |