|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Administrators
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Birdamla.net Mesajlar: 896
![]() |
Değerli kardeşlerimiz;
Forumumuz yenilendiği için kullanım konusunda zorlukların olduğunu görüyoruz ki bu da gayet normaldir. Eski forumumuz sizlerinde belirttiği gibi sade ve şeffaf güzel bir görünümü vardı. Bunu kabul ediyor, sizlere hak veriyoruz. Profil ayarları konusunda yapılması gereken birkaç basit işlem var. Bunları yaptıktan sonra inşaAllah kullanım daha da kolaylaşıcaktır. Bu işlemleri yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye girişi yaptıktan sonra, sol üst tarafda bulunan [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] linkine tıklayınız. Ayarlar & Özellikler kısmından [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] linkine tıklayınız. Bölümde bulunan bilgileri kendinize göre düzenledikten sonra, aşağı da bulunan Tarih & Saat ayarları ve Diğer ayarlar kısmında şu işlemleri yapınız. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Seçeneklerin, sizin profilde ki seçeneklerle aynı olmasına dikkat ediniz. Resimdeki gibi ayarları yaparak Değişiklikleri kayıt et butonuna basınız. Bir konuya cevap verirken Hızlı cevap görünümünde ki sonuç: [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] Gelişmiş cevaplama bölümünde ki sonuç: [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] İnşALLAH Yardımcı olmuşumdur. Vesselam
|
#2 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
teşekkür ederiz recep abi.ALLAH razı olsun..
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
yaa recep abi ben hızlı cevapları yapamadım.düzelmedi yani.yardımcı olursan sevinirim
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#4 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
vay allah razı olsun kardeşim
|
#5 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 18
![]() |
Selamun aleyküm,
profil resminde sorun yasiyorum, foruma yazdigim cevaplarda profil resmim görünmüyor ![]() ![]() ![]() YARDIMCI OLA BILIRMISINIZ LÜTFENNNNN
|
|
#6 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Oct 2008 Konum: Ne açar kimse kapım bad-ı sabadan gayrı Mesajlar: 470
![]() |
aleykum selam güle sevdali siz profiliniz için bu resimi eklemişsiniz.
Ayrıca avatar için "kullanıcı paneline" girin "ayarlar ve özellikler" bölümünden "avatarınızı değiştirini" tıklayın ve bu resimi ordan ekleyin, forumda avatarınız çıkar. Deneyin eğer olmazsa tekrar size yardımcı olmaya çalışayım. Bu arada avatarınız çok güzelmiş maşaallah ne kadar yakışmış örtüsü bebişe
Düşmanlarım bana ne yapabilir ki? Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir. Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir. Değil mi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır! "Şeyhül İslam İbni Teymiyye"
|
|
|
|
#7 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 968
![]() |
bu sayfayı açtığınız için çok teşekkür ederim,
kardeşim... valla çok işime yaradı...saygılarımla...
|
|
#8 | |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 18
![]() |
Alıntı:
ALLAH RAZI OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( gül3)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (gü l3)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU GÜLLERIN HEPSIDE SIZIN ICIN ![]() ![]() SELAM VE DUA ILE KALIN INSAALLAH
|
|
|
#9 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Oct 2008 Konum: Ne açar kimse kapım bad-ı sabadan gayrı Mesajlar: 470
![]() |
Allah cümlemizden sizdende razı olsun inşaallah. Elimden geldiğince bildiğim kadarıyla yardımcı olurum her zaman. Güller için çok teşekkürler
![]()
Düşmanlarım bana ne yapabilir ki? Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir. Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir. Değil mi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır! "Şeyhül İslam İbni Teymiyye"
|
|
|
|
#10 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 111
![]() |
Allah razı olsun kardeşim
|
|