|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Dua Köşesi İmtihanı olanlar, yolculuğa çıkanlar, hasta veya gurbette olup dua bekleyenler. Buradan yeni dualar öğrenebilir, kardeşlerimize dua edebiliriz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 726
![]() |
Sözler | Otuzuncu Söz | 513
Ey Rabbimiz! Bizi doğru yola eriştirdikten sonra kalplerimizi sapıklığa meylettirme. Yüce katından bize bir rahmet bağışla. Muhakkak ki veren Sensin, duâ edip istediklerimizi bize bağışlayan Sensin. (Al-i İmrân Sûresi: 8.) Allahım, Efendimiz Muhammed'e, onun âl ve Ashâb ve kardeşlerine Senin için hoşnutluk ve onun için de hakkı edâ olacak bir rahmet ve selâm eyle. Bizi ve dinimizi selâmette kıl. Duâmızı kabul et ey âlemlerin Rabbi! Âmin! Sözler | Yirmi Dokuzuncu Söz | 493 Ey Rabbimiz! Unutur veya hatâya düşer de bir kusur işlersek bizi onunla hesâba çekme. (Bakara Sûresi: 286.) Allah'ım, Efendimiz İbrâhim'e rahmet ettiğin gibi, Efendimiz Muhammed'e ve Efendimiz Muhammed'in âline rahmet eyle. Şüphesiz Sen her türlü hamd ve övgüye lâyık Hamîd ve sonsuz büyüklük sahibi Mecîdsin. Âmin!
|
#2 |
|
Moderator
![]() |
Mesnevi-i Nuriye | Katre | 65
Allah'ım, Kur'an'ı akıllarımızın, kalblerimizin, ruhlarımızın nuru ve nefislerimizin de mürşidi yap. Âmin, amin, amin. Mesnevi-i Nuriye | Hubâb | 91 Feyâ Rabbî, yâ Hâlıkî, yâ Mâlikî! Seni çağırmakta hüccetim, hâcetimdir. Sana yaptığım dualarda uddetim fâkatimdir. Vesilem, fıkdan-ı hile ve fakrimdir. Hazinem aczimdir. Re'sülmâlim, emellerimdir. Şefîim, Habîbin (aleyhissalâtü vesselâm) ve rahmetindir. Af eyle, mağfiret eyle ve merhamet eyle, yâ Allah, yâ Rahmân, yâ Rahîm! Âmin.
|
#3 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
Cenâb-ı Haktan niyaz ediyorum ki, bundan sonra Cenâb-ı Hak bana o hizmete lâyık ihlâs ihsan etsin, ehl-i dünyaya tasannu ve riyâdan kurtarsın. Amin! Barla Lâhikası | Onuncu Lem´a | 205
|
|
#5 | |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Alıntı:
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() |
![]() ![]()
|
#7 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
hepsine amiin amiin amiiin
![]() ![]() ![]() ![]()
|
#8 |
|
Administrators
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Birdamla.net Mesajlar: 896
![]() |
Hepsine Amin Allah razı olsun kardeş hepsi güzel tablolar.
selametle
|
#9 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
Cenâb-ı Haktan niyaz ediyorum ki, bundan sonra Cenâb-ı Hak bana o hizmete lâyık ihlâs ihsan etsin, ehl-i dünyaya tasannu ve riyâdan kurtarsın.
Amin! ![]() Barla Lâhikası | Onuncu Lem´a | 205
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#10 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
ALLAH'ıM! KUR'AN-I bizim için her hastalığa karşı ŞİFA,
hayatımızda ve biz öldükten sonra CANDAŞ, dünyada YOLDAŞ,kabirde arkadaş,Kıyamette ŞEFAATÇİ, Sırat koprusunde NUR,Cehennem Ateşine Karşı ÖRTÜ ve ENGEL, Cennete REFİK ve her türlü Hayra gorunen REHBER ve ÖNDER Eyle! Bunu Fazlın İhsanın ve KEremin ile lutfet ey bütün KEREM sahiplerinden Daha KERİM Ve bütün Merhamet edenlerden DAha MErhametli! A M İ N " Ey RABBİMİZ! Bu hizmetimizi kabul buyur! Herşeyi hakkıyla işiten de, herşeyi hakkıyla bilen de ancak SENSİN. RABBİMİZ! Tevbemizi Kabul ET! MUhakka ki Tevbeleri çok çok kabul eden ve çok çok merhamet eden ancak SENSİN" A M İ N |
|
![]() |