|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Jul 2010 Konum: ağrı Mesajlar: 62
![]() |
SAYGIDEGER KARDEŞLERİM BU MUBAREK RAMAZAN AYIMIZ İÇİN KENDİ ARAMIZDA CÜZ ALIP OKUMAK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNEREKTEN CÜZ DAĞITIMI İÇİN ÖN BİLGİ OLSUN DİYE EKLEDİM. DİLERSENİZ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ CÜZ SAYISI ILE BIRLIKTE ONERILERIMIZİ VE FIKIRLERIMİZİ PAYLAŞALIM VE FORUMA YENI UYEYIM CUZ KISMI VARMI BILMIYORUM GEZINDIM SITEDE AMA BULAMADIM:d
![]() ![]()
|
|
#2 | |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Jul 2010 Konum: ağrı Mesajlar: 62
![]() |
Alıntı:
ya bu ramazan herkes 1*30 ' a kadar kendıne gore cüz aldıgını belırtıp okuyup teslim edecek kişiye bildirse diye düşünerekten paylaşımda bulunmuştum.
|
|
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 550
![]() |
güzel düşünmüşsünüz:
mesajına 1.cüz 2.cüz 3.cüz . . . 30.cüz diye yazın bizlerde ordan alalım bana 2,3,4,5,cüzleri yazın
' ' Bir Tek kalbin kırılmasını önliyebilirsem, ... bir yaşamdan acıyı alabilirsem ve ya bir acıyı hafifletebilirsem, bir kişiyi doğruya yöneltebilirsem... Yada bir ardıç kuşu yavrusunu yeniden yuvasına koyabilirsem... boşuna yaşamış olmayacağım...' ' |
|
![]() |