|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Tanişma Sitemize yeni üye olmus veya üye olan arkadaslarin kendilerini tanitabilecekleri bölüm.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: May 2010 Mesajlar: 9
![]() |
S.a bu sitede yeniyim. Dini bir siteye benziyor. Acaba hangi cemaatesiniz. Bide Atatürk hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim. Değerlendirme yapacağım. Üyeler yada MOD. larda yorum yapabilirler. Lütfen yorumlarınızı bkliyorum.
|
|
|
|
#2 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 550
![]() |
biraz hızlı bir giriş yapmısınız kardeş.
öönce hos gelmişsiniz: atatürk konusuna gelince önce siz buyrun bakalım siz ne düşünüyorsunuz: |
|
|
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
ve aleykumselam hoş geldin kardeş bu ne hız sakin ol.
önemli olan hangi cemaat değil peygamberimiz 1 kıblemiz 1 kitabımız 1 önemli olan bu hepimiz bir noktada buluşuyoruz. atatürk hakkında yorum istiyon senin bunları bilmen lazım kardeşim onun ne () olduğunu!=)
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] musab tarafından (04.06.10 Saat 13:50) değiştirildi. |
|
|
|
#4 |
|
Mütevazi
![]() |
Ben sizlerden alayım dedim ama istemiyorsanız kalsın. Öncelikle hangi cemaatesiniz.
|
|
|
|
#5 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
biz seni istemiyoz demedim ki?
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#6 |
|
Mütevazi
![]() |
musab kardeş Allah 1 dir Kuran da 1 dir diyorsun. tmm bişi demedim. ama Allah istemese ne bu cemaatler ortaya çıkardı ne de mezhebler.
|
|
|
|
#7 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
oyüzden hemen bir cemaate gir ki senin öbür dünyada şahidin olsun...
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#8 |
|
Mütevazi
![]() |
Nur cemaatindeyim. kötümü bu Cemaat. Bir yorum yapsanız.
|
|
|
|
#9 |
|
Fedakar
![]() |
çok güzel kardeş ne demek nur cemaati adı üstünde.kötü bir cemaat olsaydı rusya da suriye de japon yada bir ders haline gelmezdi yazılacak çok şey var daha...
nerdeyse her mahallede görürsün söhbetlerini...
|
|
|
#10 |
|
Mütevazi
![]() |
eyvallah.Sağolun kanım ısındı bu siteye
k.glsin musab. Diğer arkadaşlarada k.gelsin
|
|