|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 550
![]() |
kardeş iyi hos ben neden atatürk hakkında görüşümüzü neden sordunuz orayı anlamadım:
neden sordunuz diye sorabılırmıyım acaba: |
|
|
|
#12 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
her gün seni bu sitede online görmek istiyoruz ...
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#13 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Hoş geldiniz .üyeliğiniz hayırlı olsun
|
#14 |
|
Fedakar
![]() |
sen o bide atatürk konusunu yakın arkadaşlarına sor eminim ki onlar bilirler.şimdi burada konuşsak bazı arkadaşların zoruna gider yanlış anlarlar...
ASLINDA YANLIŞ ANLAŞILACAK BİŞEY YOK TA...
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#15 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
ve aleykum selam hosgeldiniz kardes, hayirli olsun ûyeliginiz
forum kurallarini okudu iseniz sitede her turlu siyasi gôrusler yasaktir sitemiz her cemaaten kardeslerimize açiktir ve sadece Islami paylasimlar yapilir
ferhat tarafından (04.06.10 Saat 18:48) değiştirildi. |
|
|
|
#16 |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: May 2010 Konum: istanbul Mesajlar: 43
![]() |
as hoşgeldiniz
|
|
|
|
#17 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
hoşgeldiniz
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#18 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: ne önemi var Mesajlar: 1,561
![]() |
aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun
|
#19 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Jun 2010 Konum: İstanbul Mesajlar: 17
![]() |
"bir ben vardır bende benden içeru" (Durumu özetler sanırım.)
Hazır Cevap yazarken Bende hoş geldim inş. ![]() Güzel insan Herkes her resimde aynı şeyi görmez. Kimisi bir dal görür kimisi bir zeytin kimisi yaprak kimisi ise sadece Yağı görür.. Parmak parmaktan bu derece farklı iken senin genel bir Atatürk yorumu talebini anlamadım şahsen. Cemaat konusuna gelince arkadaşlarında söylediğine katılıyorum Yol Hakikat yolu olduktan sonra ne önemi var ?
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye İşte ben onlardan değilim. Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım. N.hikmet Eğer Durup düşünecek kadar vaktin olsaydı.! Durup düşünmezdin. TheKenZo |
|
|
|
#20 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
|
|
![]() |