|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Jul 2009 Konum: CiLe... Mesajlar: 19
![]() |
Seni özler,Ümmetin Efendim...
Titrer dudaklar,seni söylerken... Ağrıyor kalpler,ismin yürekten gecerken... Bu hasret,alır bizi bizden... Seni özler,Ümmetin Efendim... Gül hep sana kokarmış... Şimdi güller rayıhasız... Bülbül aşkı için,daldan dala konarmış... Şimdi bül bül ötmez,sesi kısık... Seni özler,Ümmetin Efendim... Lale actı,kırık dökük... Yaprakları sökük sökük... Yağar yağmur,hüzün hüzün... Sardı hicran,günbe gün... Seni özler,Ümmetin Efendim... Akşam olup,güneş batacakmı?... Ölüm vakti,gelip catacakmı?... Bu can bu tenden cıkacakmı?... Sana kavuşacağızmı?...ebediyen Efendim... Seni özler,Ümmetin Efendim... Ümmetin, Seni özler Efendim... Hep o büyük günü gözler Efendim... Sana meftun,sana hasretiz Efendim... Bizleri Senin şefeatine nail eylesin Rabbim... Seni özler,Ümmetin Efendim... Leyan...
|
|
#2 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
Ümmetin, Seni özler Efendim...
Hep o büyük günü gözler Efendim... Sana meftun,sana hasretiz Efendim... Bizleri Senin şefeatine nail eylesin Rabbim... Seni özler,Ümmetin Efendim... çok güzel ! efendimize olan hasreti kaleme dôkûp bizlerle paylastiginiz için hakteala razi olsun ve sizi efendimize komsu eylesin yureginize saglik
|
|
#3 |
|
Mütevazi
![]() |
amin, tesekkür ederim...
|
|
#4 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Gül hep sana kokarmış...
Şimdi güller rayıhasız... Bülbül aşkı için,daldan dala konarmış... Şimdi bül bül ötmez,sesi kısık... Seni özler,Ümmetin Efendim... ![]() ![]() ![]()
|
#5 |
|
Mütevazi
![]() |
amin, cümlemizden...
gül için tesekkürler...
|
|
#6 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 324
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
![]()
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#8 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 361
![]() |
Sıcaklığını aldıgım hoş mısralar..
Bence siz kalemi yüreğinize ,yüreğinizden de öte samimiyetinize değdirenlerdensziniz.. ![]() Daim ola inş. yürek yansımalarınız.. |
|
|
|
#9 |
|
Mütevazi
![]() |
amin,insaAllah...
hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim... sağolun...
|
|
#10 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Akşam olup,güneş batacakmı?...
Ölüm vakti,gelip catacakmı?... Bu can bu tenden cıkacakmı?... çok özledim Efendim...