|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
birdamla çocuk kulübü..![]() ![]() uzun süredir düşünüyordum birdamla çocuk bölümüne sohbet etme bölümünü açmayı ama nasıl yapsam diyordum..![]() ![]() yasemin ablamız da böyle bir başlık açmış ![]() bende çocuk bölümümüzde böyle bir köşenin olmasını istedim. .evet nasılsınız? ![]() ![]() buradan sohbet edelim inşallah ![]() hepiniz ![]() ![]() ![]() büyüklerimiz de katılabilir..
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
elifbusra tarafından (17.02.09 Saat 14:25) değiştirildi. |
|
|
|
#2 |
|
Fedakar
![]() |
nasılsınız?bugününüz nasıl geçti?
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1,969
![]() |
ve Aleyküm selam elifbuşra ben geldim biraz yaşlıyım ama size göre idare edin ![]() günüm güzel geçti deyeyim kural bozulmasın ![]() senin nasıl geçti canm
|
#4 | |
|
Aileden
Giriş tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 95
![]() |
Alıntı:
selamun aleykum bende bu konuya damladım haydi damlacıklar sohbete ![]() tıp tıp tıp bir iki üç.... damlaya damlaya forum olur ![]() günüm nasıl geçti sabah kalktıgımızda suların kesik oldugunu fark etmekle şokkk şokk oldum ![]() termizligi susuz yaptık ve tarihe geçtik sanırım akşama iftar hazırlıkları yapılacaktı sular kesik neyseki ögleden sonra azcık akmaya başladı yemekler yapıldı oruçlar açıldı akşam oldu sizlerleyim ![]() sizin gününüz nasıl geçti
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
Alıntı:
elhamdîlillah diyelim biz..susuz temizlik nasil yapilir, ipucu versen ![]() yorucu bir gündü..bruksel mitinginde ôyle çok yorulmusuzki..tekrar Rotterdama dôn! yol bitmek bilmedi ertesi gûn haydi derse! az ônce bitti çok sûkûr... biraz foruma dolas sonra haydi yarinki dersleri çalismaya!!!
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#6 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
birazdan misafirlerimiz gelecek onları bekliyoruz şimdilik...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Fedakar
![]() |
rana baktım ki sen şu anda forumdasın..
eee sen nasılsın
|
|
|
|
#8 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
iymm elhaMdullah elifbusra sen nasilsin?
|
#9 | |
|
Aileden
Giriş tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 95
![]() |
Alıntı:
toz aldık süpürdük temizlik bitti sözde o kadar ![]() belediyeyi protesto ediyorum yapılırmı bu tamda seçim zamanı ![]() bu arada bugün nasılsınız kardeşlerim |
|
|
|
|
#10 |
|
Fedakar
![]() |
çok şükür iyiyim rana...
|
|
![]() |