|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı Sıkıntınız mı var , dertlimisiniz, çaresizlik yakanızı bırak mıyor mu, Beş Dakikanızı Ayırın! |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1,969
![]() |
Sonsuz hamd ve şükür ALLAH c.c aittr
çok şükür RABBİMe kardeşmizin durumu gittikçe iyiye gidiyor önce ALLAHın izni sonra sizlern duasıyla tabi.. RABBİM cümlenizden razı memnun olsun inşALLAH KARDEŞLERM Yüreğinizde ne güzellikler varsa RABBİM sizlere ve bizlere nasip etsn tabiki hayırlısındn inş ALLAHa emanet olunz selam ve dua ile..
|
#22 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
![]() sümeyya balamız ileştiğinde birdamlaya bi göz atsın
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#23 |
|
Moderator
![]() |
evet tabiki kardeşm, bu kardeşliği görmesini isterm
|
#24 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
Esselamün aleyküm
sümmeyye kardeşime ve hasta olan cümle kardeşlerimize rabbim efendimizin yüzü suyu hürmetine şifa nasip eylesin inşaallah,, inşaallah sümeyye kardeşim tez zamanda sağlığına kavuşur güzel yürekli kardeşimize lütfen selamımızı iletlin lütfen
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... DİLSAD tarafından (29.07.09 Saat 19:50) değiştirildi. |
|
|
|
#25 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 14
![]() |
selamun aleyküm..
Öncelikle vuslat,a hasret ablama ve sizlere gerçekten çook teşekkür ederim.şuan çok iyiyim ve mutluyum sizlerin samimi içten dularınız sayesinde Allahım iyi olmamı ve sizlere teşekkür etmemi sağladıgı için Allahıma sonsuz şükürler olsun... Allah hepinizden razı olsun.. herkese sonsuz saygılarımla.. mary.. |
|
|
|
#26 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
Hoşgeldin sumeyye kardeşim seni tekrar aramızda görmek çok güzel!
geçmiş olsun canım benim
|
|
|
|
#27 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
SELAMÜN ALEYKÜM
sümeyye kardeşimiz şu an için nasıl tamamı ile şifaya kavuşup düzeldimi .. sümeyye kardeşimiz ya da vuslata hasret kardeşimiz bi haber verse de içimiz tamamı ile rahatlayıp ferahlasa TÜM KARDEŞLERİM RABBİME EMANET OLUN
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#28 | |
|
Moderator
![]() |
Alıntı:
Ve Aleyküm selam hoşgeldn abla, sumeyye kardeşimiz RABBİMe sonsuz hamd ve senalar olsunki şu anda durumu gayet iyi sağlığı yerinde çok şükür, inş dahada iyi olacak hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyn inş kardeşlerm RABBİM ZÜLCELAL cümlenizden razı olsn inş selam ve dua ile..
![]() |