|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,673
![]() |
Evet!!! Konuğumuz Değerli Moderatörümüz Nesli01 [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...][üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] önce özel aracımızla alıyoruz kardeşimizi ![]() [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] konuk odamıza alıp biraz dinlendirelim ve ikramlarda bulunalım. güç toplaması lazım değil mi ![]() ![]() sıra ikramlarımızda; inşaAllah beğenirsin kardeşim Afiyet olsun Canım ![]() ![]() ![]() ![]() artık pc başına alalım kardeşimizi;... ![]() seni izleyen meraklılara bak... ![]() ![]() ![]() ![]() çiçeklerimizi de sunarak kolay gelsin diyoruz kardeşimize; ![]() VE SORULARIMIZA BASLIYORUZ... 1- Birdamla ailesi ile nasıl tanıştınız? Bu platform sizin için ne anlam ifade ediyor? 2- Birdamla ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir? 3- Kendinizi tanıtmanız istense; bize kendinizi kaç cümleyle ifade edersiniz? 4- Şu söz benim hayat felsefemdir dediğiniz bir söz var mı? 5- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız? 6- İnsan doğasında en güçlü duygu sizce hangisidir? 7- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir? 8- Sizce ne olmazsa olmaz? 9- Bilgisayar ve internet insanları sizce asosyalleştiriyormu? Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? Net alemi sizin için ne ifade ediyor? 10- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? 11- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? 12- Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm hangisidir? 13- Kültürlü kime denir? Nasıl kültürlü olunur? 14- Kültür farklılığı insan ilişkilerini etkiler mi? 15- Dinlenmek için neler yaparsınız? Hoşunuza giderek yaptığınız bir uğraşınız var mı? 16- Nasıl eğlenirsiniz? İnsan hayattan sizce nasıl zevk alır? 17- Sizce hayatın en zor yanları nelerdir? 18- İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız? 19- Hayatınızda sizi en çok üzen, en çok mutlu olduğunuz ve en çok sinirlendiğiniz olaylar nelerdir? 20- Kitap alırken en fazla dikkat ettiğiniz unsur nedir? 21- Güncel haberleri en çok nerden alırsınız? Neden? 22- Türkiye'de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? 23- Düşünce özgürlüğü nedir? Düşüncelerinizi ifade etmekte ne kadar özgürsünüz? 24- En son kime ne hediye aldınız? Size verilen en son hediye nedir? 25- Sizi çok etkileyen bir ayeti ve hadisi yazar mısınız? 26- Türkiye'nin en güzel yeri neresidir? Neden? 27- Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüt ne olurdu? 28- Türkiye'de bilim nasıl gelişir ve önündeki engeller nelerdir? 29- Tartışmak sizce nedir? Tartışma nasıl olmalıdır? 30- Eğitim sistemimizin verdiği eğitim ve öğretimden memnun musunuz? Aile içi eğitim, okul öncesi ve okul eğitimi olarak neler yapılabilir? 31- İnsanlığa en faydalı icat sizce hangisi? 32- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı? 33-Bu forumu sizde vazgeçilmez kılan dönüm noktası ne oldu acaba? 34- soruları cevaplamakta zorlandınız mı? Hangi sorular zorlayıcıydı? 35- Son olarak;Birdamla ailesine söylemek istediğiniz bir şey var mı? |
|
|
#2 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,318
![]() |
hoş geldiniz nesli kardesim
konukluğunuz hayırlı olsun kolay gelsin..
|
#3 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 727
![]() |
Hoş geldiniz nesli kardeşim...
Konukluğunuz hayırlı olsun... ![]() ![]() Rabbim yardımcınız olsun..
#4 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 759
![]() |
aha aha vallah neslihan konuk olmustur ha
![]() ![]() ![]() hemen gidip herkeslere haber verem |
|
|
#5 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,185
![]() |
çok sasirdim..Gerçektende surpriz oldu benim için
hosbulduk çok tesekkûr ederim harika bir karsilama hepinizden Allah razi olsun, hayirlisi olsun insallah
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
#6 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 759
![]() |
anam çabuk baslayasin yanitlamaya bir duzine soru seni sirada bekler
ben karslıyam seni semamme neslihan lelelelelelelelele
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,185
![]() |
Alıntı:
Allah iyiligini versin..sorular zor olmasin ikramlar bol olsun
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#8 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 435
![]() |
konukluğun hayırlı olsun
soruları cevapla daha sırada ben varım(ekmek kuyruğu gibi maaşallah) |
|
|
#9 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Konya Mesajlar: 4,079
![]() |
HOŞGELDİN neslihan ablacım
![]() konukluğun hayırlı olsun
" Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor."(İbrahim Suresi 42.Ayet) Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
|
|
|
#10 |
|
Aileden
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 100
![]() |
Gül'ü Kokladım Terindir Diye, Seyrine Daldım,Yüzündür Diye Yaprağına Dokundum,Tenindir Diye, Ben Gül'e Vuruldum, Sana Benziyor Diye... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
![]() |