|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
hoşgeldin
konukluğun hayırlı olsun nesli abla
|
#12 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Aug 2008 Konum: nedir loo location? Mesajlar: 1,782
![]() |
#13 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
hosbulduk, hepinize ayri ayri tesekkur ediyorim
![]() ![]() hemen baslasam iyi olacak..... (gôzûm korktu biraz) 1- Birdamla ailesi ile nasıl tanıştınız? Bu platform sizin için ne anlam ifade ediyor? Birdamla ailesi ile çok sevdigim, kurstan arkadasim, Gülesra kardesim vesilesi ile tanistim, iki site tavsiye etmisti bana.. Biri birdamla,digeride huzuyolcusu, gulesranin huzuru ![]() canim arkadasimdan...![]() ![]() ![]() 2- Birdamla ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir? Bir birey olarak ôncelikle Allahin rizasini gôzeterek yûce dinimizi dah iyi tanimak ve tanitmak açisindan herkesin gôrevidir diye dusunuyorum,beklentilerim sitenin daha aktif, daha canli olmasi 3- Kendinizi tanıtmanız istense; bize kendinizi kaç cümleyle ifade edersiniz? insanin kendisini tanitmasi zor..bir insani tanimak bir ômre yetmezken.. ama kisaca ôzetliyeyim : keçeli nuriye derler beni taniyanlar ![]() 4- Şu söz benim hayat felsefemdir dediğiniz bir söz var mı? Allah'a hakiki abd olan, başkalarına abd olamaz. 5- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız? herkesle iyi anlasilirim, ôzelikleri dindar olmasidir, ama dindar degilsede dislamam,olabilmesi için gayret ederim. 6- İnsan doğasında en güçlü duygu sizce hangisidir? inanç ve sevgi 7- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir? Allah dilerse, avrupadaki okuyan çocuklara din dersi hocasi olmak istiyorum insallah.. 8- Sizce ne olmazsa olmaz? Din i Hak olmazsa,olmaz.. 9- Bilgisayar ve internet insanları sizce asosyalleştiriyormu? Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? Net alemi sizin için ne ifade ediyor? derslerimizden firsat buldukca, nete girmeye çalisiriz. Net alemi teknolojinin bir harikasi tum dunyaya ulasabiliyorsun bir anda,yararlari çok zararida var elbette, ama onu kôtûye kullanan kisiyi baglar, bizler klayvellerimize Allah dedirtiyoruz ya ![]() 10- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? Nesli ismimim kisaltilmis halidir ( Neslihan) simdilik bu kadar..
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
#14 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
#15 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: GeRiLLa Mesajlar: 1,474
![]() |
hoşgeldin sevgili nesli kardeşim
konukluğun hayırlı olsun canım
#16 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: bursa Mesajlar: 471
![]() |
hoşgeldiniz.
konukluğunuz hayırlı olsun.
İşte bütün meselem, her meselenın başı, Ben bir genç arıyorum, gençlikle köprübaşı! Tırnağı en yırtıcı hayvanın pencesinden, Daha keskin eliyle, başını ensesinden, Ayırıp o genç adam, uzansa yatağına; Yerleştirse başını, iki diz kapağına; Soruverse: Ben neyim ve bu hal neyin nesi? Yetiş, yetiş, hey sonsuz varlık muhasebesi! |
|
|
#17 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 361
![]() |
Hoşgeldin Keçelii..
![]() Sorularla güzel bir yolculuk yapabilmen temennisiyle.. |
|
|
#18 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Nesli kardeşim cevaplara başlamış bile
![]() bende hemen çay yetiştireyim.... buyur canım afiyet olsun... [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] arkadaşlar konuk perverliğimizi gösterelim lütfen ![]() ikramsız bırakmayalım konuğumuzu
#19 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
çayin yaninda simit iyi gider
![]() ![]() masallah yanitlariniz çok guzel, çok net...
|
#20 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Jan 2009 Konum: Adana Mesajlar: 1,660
![]() |
aha keçeli nuriye abla yakaladım seni bombalı sorularla bekliyorum elim pimde...
konukluğun hayırlı olsun:::::::::::::::
1)nefsini tanıyan rabbini tanır rabbini tanıyan nefsine terbiye verir. 2)insan bir damlacık sudan yaratılmıştır annne karnına sığsalarda bu dünyaya sığmazlar. [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
![]() |