|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#21 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
buyur neslihan ablacım
![]() bunlar senin için ![]()
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
#22 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
Hosbulduk
cûmlenizden!![]() ![]() ![]() ![]() korkutmayin beni, bomba gibi sorularla zaten yakinda sinavlarimiz var, aciyin bana esirgenmis duslerinde dedigi gibi sorularla guzel yolculuk yapayim, degil mi?tesekkûr ederim Yasemin kardesim, çay çok iyi geldi ![]() simit çok taze gôrunuyor,tesekkurler ferht kardesim, çok severim simiti ,memlekette olunca her sabah alirdim.. ve birtanecik elifbusra kardesim.. çok tesekkur ederim canim , ne kadar guzel ikram bu bôyle,Rabbimizin ne de guzel yaratiyor! subhanallah!ama bunlar bana tek basima çok, buyrun hep beraber bu guzel ikramdan nasiplenelim.. ![]() ![]()
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
#23 |
|
Fedakar
![]() |
birdamlanet ile beraber yeriz
![]() hepinize afiyet olsun
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
#24 |
|
Moderator
![]() |
11- Forumumuzda en çok dikkatinizi
dikkatimi çekenler: yasemin,eyvah,cevrucefakar, ferhat,katibin,meryema elifbusra,rana,musab,dilsad abla,esirgenmis dusler,zeynep,vuslata hasret, suedanur kisacasi tum birdamla halki diyebilirim.. çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? Yasemin kardesin hanimefendiligi, eyvah kardesin cesur yurekliligi,meryema ablanin kararliligi, ve cevrucefakar kardesin sert yapisinin altindaki pamuk gibi yuregi... 12- Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm hangisidir? [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] tavsiye ederim ![]() 13- Kültürlü kime denir? Nasıl kültürlü olunur? ben haddimi bilirim diyebilen kulturludur bence.. 14- Kültür farklılığı insan ilişkilerini etkiler mi? etkiliyor ne yazik ki; yabanci yerliyi begenmez, yerli yabanciyi, tûrk kûrdu, kûrt tûrkû..Zengin fakiri.. insan insani begenmez.. Ancak Islam çatisi altinda gerçek sevgi ve saygiya farkliliklarimiz da olsa ulasilir.. Islam gerçek kûltûrûn ve medeniyetin kendisidir.
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] nesli01 tarafından (08.12.09 Saat 12:56) değiştirildi. |
|
|
#25 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1,969
![]() |
Hoşgeldin neslihan kardeşim konukluğun hayırlı olsun inş
![]() buyur kardeşim bu gülleriniz [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] ![]() buda ikramlarımz kolay gelsin inş kardeşim...
#26 |
|
Moderator
![]() |
vuslata hasret kardesim, hosbulduk ![]() ikramlariniz için çok tesekkür ederim, subhanallah çok lezzetli gôrûnûyorlar [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] subhanallah!
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
#27 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
maşallah konugumuz nesli namı diger keçeli nuriye
sen hoş geldin safa geldin kardeşim öncelikle bir ilahi dinliyelim sana gelsin [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] gülü muhammed olsun cennet gülü olsun resullahın esintisyle sallanan şühedanın kanıyla beslenen cennette filizlenecek bir gül olsun ![]() benim bir huyum var samimi dost olarak gördüklerime nacizane bu tip saofraları açmaktan çekinmem buyur yiyelim derim birde protokol gereği samimiyetsizce bin bir çeşit hazırlanan şatafatlı sofralar uzak olsun be kardeşim baharatı rıya olan sofralar
#28 |
|
Fedakar
![]() |
bu güzel sofranın çayı da benden olsun neslihan ablacım
![]()
|
|
|
#29 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
eyvallah sağol ben çayı unutmuştum kardeşim
#30 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: GeRiLLa Mesajlar: 1,474
![]() |
maşaAllah bacıma sorularıda cevaplamaya başlamış
kuvvet alman için, canım urfadan çiğ köfte buyur çok acı yapmadım ama ![]()