|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Kanayan Yaramız Filistin Filistinle İlgili Tüm Paylaşımlarımızı Lütfen Buraya Yazalım... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
[üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] dilşad batmaz NOT : aslında bu paylaşımı şiir bölümünde kendi adımla açtığım bölümle paylaşmışdım ama , KANAYAN YARAMIZ FİLİSTİN BÖLÜMÜNE daha uygun sanırım [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...]
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#2 |
|
Mütevazi
Giriş tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 20
![]() |
Ablam ALLAH CC razı olsun sizden inanki ellerim titredi kalbim sıkıştı şuan. Neden susuyor bu ümmet neden susuyoruz biz. nasıl çıkacağız PEYGAMBER EFENDİMİZİN huzuruna ne cevap vereceğiz ALLAH CELLE CELALUHUYA
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM UYAN EY MUHAMMET ÜMMETİ Kalpleri taş kesen yozlaşmadan, gönülleri gözleri kör eden kardeşi kardeşe kırdıran menfaatcılığa, parcalanmış bedenini tane tane yiyen kafire karşıuyan. Birgün sıra sanada gelir unutma. Taşlaşmış kalplere, kardeşlerini evlatlarını katleden kafire karşı HAKKIN rızası için ümmetin uyanışı için seslen. HER AKŞAM 20:00 DA AÇIK BİR ALANDA SEMAYA YÜKSEK SESLE HAYKIR ALLA HU EKBER ALLA HU EKBER LAA İLAHE İLLALLA HU ALLA HU EKBER ALLA HU EKBER VELİLLAHİL HAMD UNUTMA BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM *Gök yarıldığı zaman *Yıldızlar dağılıp döküldüğü zaman *Denizler fışkırtıldığı zaman *Kabirler alt üst edildiği zaman *Nefs önden ne yolladı,geriye ne bırakmışsa bilmiştir *Ey insan O keremi bol Rabbine karşı seni aldatan ne *Ki seni yaratan, sana salim uzuvlar veren sana şu nizam ve i'tidali bahşedendir O (82-İNFİTAR-1-2-3-4-5-6-7) BIRAK BAŞKALARI SANA DELİ DESİNLER SUS DESİNLER OLMAZ DESİNLER BİR DÜŞÜN BİNLERCE İNSANIN AYNI ANDA TEKBİR GETİRDİĞİNİ BİR ŞEHRİN BİR ÜLKENİN AYNI ANDA MİLYARLARCA MÜSLÜMANIN BİRLİKTE TEKBİR GETİRDİĞİNİ DÜŞÜN ÇIKACAK SESİ KALPLERİN ÇIRPINIŞINI DÜŞÜN BU DÜNYA BÖYLE OLURMU KARŞIMIZDA KAFİR TUTUNABİLİRMİ HAK RIZASI İÇİN ŞEHİTLER İÇİN SENDE BİR SES VER BU HAYKIRIŞA HEP BİR OLALIM BİRLİK OLALIM |
|
|
|
#3 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 430
![]() |
ah ablam zaten susmaktan baska ne yapabiliyoruzki
kahroluyoruz, ûzûlûyoruz, yardim etmek için can atiyoruz ama susmaktan ôte birsey yapamiyoruz basimizdakiler!!!! ah basimizdakiler..
|
#4 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
susuyorum..........
kardeslerimin yaninda olma askiyla susuyorum siyonistlere filistinin mezar olacaginin ôzlemiyle susuyorum hainlere satilmislara iki yûzlûlere hesabin sorulacagi gûnûn geleceginin bilinciyle susuyorum... susuyorum, susuyoruz...
|
|
#5 | |
|
Aileden
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 99
![]() |
ben kisa ve öz birşey söyleyeceğim kalbimden gecenlerin ta kendisi bu kelimeler
Alıntı:
ama onlarin yaşadiklari acilar, feryatlar için söylenecek söz kalmadi duyduğum aciyi kelimelerle anlatmak mümkün değil!
DİLSAD tarafından (16.01.09 Saat 19:38) değiştirildi. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3,047
![]() |
Alıntı:
Yaşayacaksak şerefimizle onurumuzla yaşayalim!'
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3,182
![]() |
Allah’ım! Ümmetin suskunluğunu sana şikâyet ediyorum!
Ben ki kocamış bir yaşlıyım. Kurumuş iki elim, ne kalem tutuyor ne de silah! Sesimle yeri inletecek güçte bir hatip de değilim! Ben ki saçları ağarmış, ömrümün son demlerinde, türlü hastalıkların yıktığı ve üzerinde zamanın belâlarının estiği biriyim! Tek isteğim, benim gibi Müslümanların zaaf ve aczinden müteessir olanların yazmasıdır! Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helâk olmuş ölüler! Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu, başımıza gelen bu acı felâketler karşısında? Bir halk yok mu? Hiç mi kimse yok, Allah için ve ümmetin namusu için kızacak? Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak! Bu ümmet utanmaz mı, şerefi çiğnenirken? Siyonist katilleri ve uluslararası işbirlikçilerini görmezden gelirken! Omuzlarımıza el verecek ve gözyaşlarımızı silecek bir bakış! Bu ümmetin kurumları, sivil güçleri, partileri, teşkilâtları ve bariz şahsiyetleri, Allah için kızmaz mı? Tümü birden sokaklara dökülüp, bizim için dua etmeye. ‘Ey Rabbimiz! Gücümüzü topla, zaafımızı gider ve mü’min kullarına yardım et!’ diye çağıramaz mı? Buna da mı gücünüz yetmiyor? Yakında bizim büyük ölümlerimizi duyacaksınız, o zaman alınlarımızda şu yazılacak: Bizler direndik, ileri atıldık ve kaçmadık.. Ve bizimle birlikte çocuklarımız, kadınlarımız, yaşlılarımız ve gençlerimiz ölecek! Onları, bu suspus ve bön ümmete yakıt yapacağız! Bizden, teslim olmamızı ve beyaz bayrak dikmemizi beklemeyin! Çünkü biz, bunu yapsak da öleceğimizi biliyoruz. Bırakın savaşçı onuruyla ölelim! Dilerseniz bizimle olun, elinizden geldiğince, öcümüzü sizden her biri boynuna taksın! Dilerseniz bize acıyarak ölümümüzü izleyin! Temennimiz, Allah’ın, emaneti savsaklayan herkesten kısas almasıdır! Umarız bizim aleyhimize olmazsınız! Allah aşkına, bari aleyhimize olmayın! Ey ümmetin liderleri, ey ümmetin halkları! Allah’ım! Sana şikâyette bulunuyorum… Sana şikâyette bulunuyorum… Gücümün azlığını, imkânımın yetersizliğini ve insanlara karşı zaafımı Sana şikâyet ediyorum. Sen mustazafların Rabbisin… Sen bizim Rabbimizsin… Bizi kime bırakıyorsun? Bize cehennem olacak uzaklara mı? Veya düşmana mı? Allah’ım! Akıtılan kanlar, dokunulan ırzlar, çiğnenen hürmetler, yetim bırakılan çocuklar, oğlunu yitirmiş anneler, dul kalmış kadınlar, yıkılmış evler ve ifsad edilmiş ekinler aşkına, sana şikâyette bulunuyorum. Sana şikâyette bulunuyorum! Gücümüz dağıldı… Birliğimiz bozuldu… Yollarımız ayrıldı… Halkımızın zaafını ve ümmetimizin bize yardım edip, düşmanı yenmedeki aczini sana şikâyet ediyoruz…” Şeyh Ahmed Yasin
Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor… Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! [üzgünüm linki sadece ÜYELER göre bilir. Üye Olmak İçin TIKLAYIN...] |
|
|
|
#8 | |
|
Aileden
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 197
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: DÜN GELDİM VE GİDİYORUM MİSALİ Mesajlar: 1,940
![]() |
'öleceksek şerefli bir ölümün kucağina koşalim!
Yaşayacaksak şerefimizle onurumuzla yaşayalim!'
Ya RABBİ... Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN... Ya RABBİ ... Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı Çeçenistan'ı Tunus'u Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et... Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN.... |
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: GeRiLLa Mesajlar: 1,474
![]() |
Allahım dayanacak halimiz kalmadı
![]() ![]() zalimleri kahret